Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Afspraakje maken met een vrouw

Een afspraakje maken met een vrouw is echt niet moeilijk. Is die stelling niet ietwat overdreven? Nee, niet echt. Het probleem bij velen is alleen, dat ze ontzettend goed zijn in 1001 smoesjes verzinnen over het waarom ze nog beter even geen afspraakje kunnen maken met die leuke vrouw.

Nog steeds beschouwen volksstammen een vrouw als een bijzonder schepsel, die je niet zomaar even benadert om een afspraakje mee te maken. Waarom niet? Die collega op het werk of een gezellige makker van de sportclub nodig je toch ook uit om een drankje te gaan drinken ergens, wanneer je het goed kunt vinden met elkaar? Je beste vriend is toch ook ooit een keer een vreemde voor je geweest?

Afspraakje niet altijd bedoeld om te versieren

Nu hoor ik je denken: Ja, maar dat is anders. Die collega of makker wil ik niet versieren. Maar die leuke vrouw misschien wel. En al wil ik haar niet direct versieren, ze zal dat wel gaan denken als ik een afspraakje met haar wil maken. Daar kan je gelijk in hebben, maar is dat erg?

Een afspraak maak je om iemand beter te leren kennen. Dat weet jij en dat weet elke vrouw. Wanneer jij een vrouw erg leuk gaat vinden, zul je proberen haar te versieren. Ook dat weet elke vrouw. Maar met een vrouw kun je even zo goed een leuke vriendschappelijke band hebben. En ook daar is een vrouw voor te porren als je prettig gezelschap bent.

Belangrijk is dan ook, wanneer je een afspraakje gaat maken met een vrouw, dat de uitkomst ervan je om het even is. Het enige dat jij wilt, is haar op een gezellige manier beter leren kennen. Wanneer je dat duidelijk weet uit te stralen, zullen weinig vrouwen niet ingaan op je uitnodiging elkaar beter te leren kennen.

Hoe maak je een afspraakje?

Voordat je een afspraakje maken kan, zul je eerst minstens een leuk gesprek met de vrouw in kwestie moeten beginnen. Zo'n gesprek moet kort, luchtig en vooral gezellig zijn. Zodra het gesprek in volle gang en op zijn gezelligst is, rond je het gesprek af door te zeggen: "Ik vind het leuk je ontmoet te hebben, maar ik moet er nu echt vandoor. Het lijkt me gezellig je nog eens te ontmoeten. Geef me je telefoonnummer, dan bel ik je binnenkort om een afspraak te maken."

Zodra ze je haar telefoonnummer heeft gegeven, neem je afscheid en spreek je haar niet eerder weer dan het moment dat je haar belt om de afspraak te maken. Bel niet gelijk dezelfde avond, maar wacht ook geen week met bellen. Eťn of twee dagen nadat je haar ontmoet hebt bellen is prima.

Waarom op deze manier ?

Afspreken met een vrouw op de manier als hierboven beschreven werkt goed omdat ze, tot het moment dat je belt, regelmatig aan je zal denken. Vrouwen puzzelen graag, en vinden graag zelf uit waarom iets gaat zoals het gaat. Vragen die ze zichzelf dan ook ongetwijfeld zal gaan stellen zijn:

  • Zeer weinig mannen hebben iets belangrijkers te doen dan een gezellig gesprek voeren met een leuke vrouw op een vrije avond. Waarom hij dan wel?
  • Wat kan er nu zo belangrijk zijn? Vindt hij me wel leuk genoeg? Zou hij echt bellen, of vroeg hij mijn telefoonnummer alleen maar om het gesprek af te kunnen breken?
  • Zijn vraag om hem mijn telefoonnummer te geven, klonk eerder als een opdracht. Dat doen weinig mannen op die manier. Waarom doet hij dat dan wel zo?

De bovenstaande vragen stelt een vrouw zichzelf omdat je jezelf hebt weten te onderscheiden van de rest van de mannen die een gesprek met haar aan hebben proberen te knopen. Ze wil dan ook extra graag weten wie je bent. Ze zal dan ook reikhalzend uitkijken naar het moment dat je belt. Een afspraakje maken met een vrouw die je zo nieuwsgierig naar je hebt weten te maken, zal dan ook niet moeilijk zijn.

Datingtips die je mogelijk ook interesseren