Home >> Datingtips voor mannen >> Een afspraakje maken met een vrouw is echt niet moeilijk

Een afspraakje maken met een vrouw is echt niet moeilijk

Een afspraakje maken met een vrouw is echt niet moeilijk. Is die stelling niet ietwat overdreven? Nee, niet echt. Het probleem bij velen is alleen, dat ze ontzettend goed zijn in 1001 smoesjes verzinnen over het waarom ze nog beter even geen afspraakje kunnen maken met die leuke vrouw.

Nog steeds beschouwen volksstammen een vrouw als een bijzonder schepsel, die je niet zomaar even benadert om een afspraakje mee te maken. Waarom niet? Die collega op het werk of een gezellige makker van de sportclub nodig je toch ook uit om een drankje te gaan drinken ergens, wanneer je het goed kunt vinden met elkaar? Je beste vriend is toch ook ooit een keer een vreemde voor je geweest?

Afspraakje niet altijd bedoeld om te versieren

Nu hoor ik je denken: Ja, maar dat is anders. Die collega of makker wil ik niet versieren. Maar die leuke vrouw misschien wel. En al wil ik haar niet direct versieren, ze zal dat wel gaan denken als ik een afspraakje met haar wil maken. Daar kan je gelijk in hebben, maar is dat erg?

Een afspraak maak je om iemand beter te leren kennen. Dat weet jij en dat weet elke vrouw. Wanneer jij een vrouw erg leuk gaat vinden, zul je proberen haar te versieren. Ook dat weet elke vrouw. Maar met een vrouw kun je even zo goed een leuke vriendschappelijke band hebben. En ook daar is een vrouw voor te porren als je prettig gezelschap bent.

Belangrijk is dan ook, wanneer je een afspraakje gaat maken met een vrouw, dat de uitkomst ervan je om het even is. Het enige dat jij wilt, is haar op een gezellige manier beter leren kennen. Wanneer je dat duidelijk weet uit te stralen, zullen weinig vrouwen niet ingaan op je uitnodiging elkaar beter te leren kennen.

Hoe maak je een afspraakje?

Voordat je een afspraakje maken kan, zul je eerst minstens een leuk gesprek met de vrouw in kwestie moeten beginnen. Zo'n gesprek moet kort, luchtig en vooral gezellig zijn. Zodra het gesprek in volle gang en op zijn gezelligst is, rond je het gesprek af door te zeggen: "Ik vind het leuk je ontmoet te hebben, maar ik moet er nu echt vandoor. Het lijkt me gezellig je nog eens te ontmoeten. Geef me je telefoonnummer, dan bel ik je binnenkort om een afspraak te maken."

Zodra ze je haar telefoonnummer heeft gegeven, neem je afscheid en spreek je haar niet eerder weer dan het moment dat je haar belt om de afspraak te maken. Bel niet gelijk dezelfde avond, maar wacht ook geen week met bellen. En of twee dagen nadat je haar ontmoet hebt bellen is prima.

Waarom op deze manier ?

Afspreken met een vrouw op de manier als hierboven beschreven werkt goed omdat ze, tot het moment dat je belt, regelmatig aan je zal denken. Vrouwen puzzelen graag, en vinden graag zelf uit waarom iets gaat zoals het gaat. Vragen die ze zichzelf dan ook ongetwijfeld zal gaan stellen zijn:

De bovenstaande vragen stelt een vrouw zichzelf omdat je jezelf hebt weten te onderscheiden van de rest van de mannen die een gesprek met haar aan hebben proberen te knopen. Ze wil dan ook extra graag weten wie je bent. Ze zal dan ook reikhalzend uitkijken naar het moment dat je belt. Een afspraakje maken met een vrouw die je zo nieuwsgierig naar je hebt weten te maken, zal dan ook niet moeilijk zijn.

Vond je dit artikel interessant?

Vul je naam en e-mailadres in en kom er NU achter:
  1. Waarom vrouwen aardige mannen afwijzen en vallen voor de bad boy.
  2. Hoe een vrouw JOUW vriendin wordt, in plaats van een vriendin.
  3. Wat maakt dat een vrouw jou als eerste kust.
  4. De juiste stappen die leiden van ontmoeting naar slaapkamer.
  5. Hoe een vrouw dolverliefd op jou wordt.
Voornaam:
E-mailadres:

Deze website neemt je privacy serieus
wouter, auteur en bedenker van Datewijsheid.nl

Wouter is auteur van dit artikel en bedenker van de website Datewijsheid.nl. Tevens is hij de auteur van boeken over: man-zijn, vrouwen ontmoeten, daten en versieren, internetdaten en Tinder.