Over Datewijsheid.nl

Wouter van Datewijsheid

Het besluit om meer te willen weten over daten komt veelal voort uit onzekerheden en onverwachte situaties die het daten ingewikkelder maken dan van tevoren voorzien.

In dit millennium is daten er sowieso niet eenvoudiger op geworden. Want onder andere door datingsites en dating-apps is het aantal potentiële dates ineens enorm toegenomen. En dat met name voor vrouwen. Waardoor het er soms verdacht veel op lijkt dat het vrouwen alleen maar kieskeuriger heeft gemaakt.

Dat is niet perse zo. Wat er wel aan de hand is, is dat wij mannen ons steeds minder gedragen zoals zou moeten. Waardoor we onszelf onbedoeld steeds onaantrekkelijker maken voor vrouwen.

Hoe ik dat zo zeker weet?

Toen ik me in 2006, na het verbreken van een lange relatie, vol overgave in de dating-markt stortte, kwam ik al snel tot de conclusie dat er serieus wat veranderd was aan het daten.

Ik noemde al even de datingsites. Die begonnen aan het begin van dit millennium serieus aan populariteit te winnen. En voor het online daten zijn hele andere vaardigheden vereist dan voor het persoonlijk ontmoeten van iemand tijdens het uitgaan, het doen van je dagelijkse dingen, op een feestje, bijeenkomst of via je eigen sociale netwerk.

De komst van online daten heeft er bovendien voor gezorgd dat het daten veel vluchtiger is geworden. Onder andere omdat mensen vaak minder geduld hebben met elkaar, minder open staan voor elkaar en minder hun best willen doen voor elkaar. Want een andere kandidaat voor een date is tenslotte zo gevonden. Iets wat in meerdere mate geldt voor vrouwen.

Overigens realiseerde ik me dat uiteraard pas na de nodige mislukte dates, blauwtjes en andere teleurstellende ervaringen.

Maar wanneer iets serieus mijn interesse werkt, dan wil ik er met mijn bovenmatige nieuwsgierigheid ook alles van weten. Dus las ik vele boeken, bekeek video’s, bezocht workshops en seminars, struinde het internet af en kwam op die manier in contact met ‘s werelds meest vooraanstaande date coaches en vrouwenversierders van dat moment.

Uiteraard begreep ik door alle opgedane kennis een stuk beter hoe ik het daten tegenwoordig aan moet pakken.

Maar wat ik miste en waarvan ik vind dat het een heel cruciaal gegeven is, is dat veruit de meesten van ons nog steeds vrouwen versieren zonder daar ook maar één dating tip voor nodig te hebben gehad.

Sterker nog! Ik was tiener in de jaren 80 van de vorige eeuw. Denk je dat ik enig idee had hoe je een meisje moest versieren toen? Absoluut niet!

Ik ging met mijn vrienden in het weekend op stap en we deden maar wat. En zo kwamen we er met vallen en opstaan achter hoe het ongeveer zou moeten. Ondanks mijn gebrekkige versier-skills toen, lukte me het overigens wel om het mooiste meisje van ons dorp als mijn vriendin te krijgen.

Hier wil ik maar mee zeggen dat je echt geen versierexpert hoeft te zijn om een leuke vriendin te kunnen krijgen. Ook tegenwoordig niet.

Want net als vroeger nam mijn succes met vrouwen ook nu zienderogen toe wanneer ik actiever, directer en besluitvaardiger was. Zeker omdat ik tevens goed wist wat ik wilde en naar op zoek was in een vrouw.

En zo kwam ik door eigen ervaring en met de kennis die ik door al mijn nieuwsgierigheid inmiddels had vergaard tot de stellige overtuiging dat het je aangeboren mannelijkheid is die je het meest nodig hebt om succesvol te zijn met vrouwen.

En precies dat is wat ik mis in iedere cursus, workshop, bootcamp of wat er ook maar verzonnen en gemaakt wordt door date coaches en andere deskundigen op het gebied van vrouwen versieren en daten.

Uiteraard leer je ook van hen dingen die werken. Maar alles wat je leert is terug te voeren op zo optimaal mogelijk gebruik maken van je aangeboren mannelijkheid.

Eigenlijk logisch ook. Mannelijkheid is namelijk al sinds het ontstaan van de mensheid hetgeen waar een vrouw zich het sterkst toe aangetrokken voelt.

Het is belangrijk dat een vrouw zich tot je aangetrokken gaat voelen. Omdat je alleen dan de kans krijgt om haar echt te leren kennen en te ontdekken of zij iemand is die bij je zou kunnen passen. Een vrouw wil je namelijk alleen maar vaker zien en zal je eerder persoonlijke dingen vertellen als ze zich tot je aangetrokken voelt.

Met datewijsheid.nl richt ik me dan ook vooral op hoe je simpelweg jouw mannelijkheid inzet om succes met vrouwen te hebben, zowel met online daten als met conventioneel daten.

Waarbij man-zijn en het tonen van mannelijkheid in dit geval helemaal niets te maken hebben met het kweken van spierbundels, stoerdoenerij, dikdoenerij, duurdoenerij, indruk maken en andere mannelijke zaken die zouden kunnen vallen onder de bekende noemer: het wedstrijdje ver plassen.

Het man-zijn en je mannelijkheid tonen aan een vrouw, heeft daarentegen wel alles te maken met:

Dit alles is namelijk hetgeen dat echt van invloed is op de aantrekkingskracht die je hebt op vrouwen.

Ik heb mogen ervaren hoe juist dat ervoor zorgt dat je ontspannen en met zowat speels gemak een vrouw versieren kunt, waarbij zowel jij als zij van elk moment geniet.

En wat ik kan, kan jij zonder meer ook.

Simpelweg omdat aantrekkelijk zijn voor een vrouw vrijwel niets te maken heeft met uiterlijk, maar daarentegen alles met wat jij naar een vrouw toe uitstraalt.

Het mooie daarvan is dat jij daar als man volledige controle over hebt en het geeft je alle mogelijkheden om een vrouw de beste versie van jezelf te laten zien.

Ik leg je op datewijsheid.nl dan ook met veel plezier uit hoe je dat precies doet. Zodat ook jij weet hoe jij de vrouw van je dromen op een ontspannen en makkelijke manier de jouwe maakt.

Neem contact op met Wouter