Over Datewijsheid.nl

Hoe ik jou help om beter te worden met vrouwen

Wouter van Datewijsheid

Wat mij opvalt is: dat de gemiddelde man zich in zijn omgang met vrouwen, minder mannelijk gedraagt dan hij eigenlijk zou moeten.

En ik ben er heilig van overtuigd, dat precies daarom zoveel mannen niet zo heel goed zijn met vrouwen.

Met Datewijsheid.nl wil ik je dan ook vooral helpen het man-zijn te (her)ontdekken. Omdat daar de basis ligt voor blijvend beter worden met vrouwen.

Wie ben ik, om jou dat te kunnen vertellen?

Ik denk dat ik jou dat kan vertellen, omdat ik ooit heb gestaan waar jij wellicht vandaag staat.

Het punt waarop je ontzettend graag een vriendin zou willen, of gewoon meer vrouwen in je leven. Maar dit niet voor elkaar krijgt. Alleen al, omdat het je niet lukt om een vrouw die je leuk vindt aan te spreken.

Ik was gewoon ontzettend bang om afgewezen te worden, of om tot de ontdekking te moeten komen dat zij mij helemaal niet leuk vindt.

En ook had ik best vaak het gevoel dat ik niet goed genoeg was voor de vrouwen die ik leuk vond.

Ondanks dat kreeg ik wel een relatie die uiteindelijk 17 jaar standhield, met een lieve vrouw met wie ik prima kon leven, maar met wie ik ook heel goed zonder kon.

Dat was zeer zeker niet, wat ik me van een relatie en je leven met iemand delen had voorgesteld.

Want mijn droom was een vrouw met wie ik niet zonder wil. Een vrouw door wie ik mezelf de aller-gelukkigste man op deze aardkloot voel.

En met minder nam ik niet langer genoegen. Dat besluit stond vast.

Maar eerst wilde ik mijn leven als single optimaal gaan gebruiken om eindelijk eens echt te gaan doen wat ik werkelijk wilde doen.

Meer echt mijn eigen weg gaan en met meer passie in het leven staan, had iets opmerkelijks tot gevolg: namelijk dat vrouwen me steeds vaker lieten weten, mij een interessante en aantrekkelijke man te vinden.

Maar daarmee lukte het me overigens nog steeds niet echt, om vrouwen in mijn leven te krijgen.

Ik vond dan ook, dat het hoog tijd was geworden om daar blijvend verandering in te brengen. En een aanzienlijk aantal dates, gesprekken met vrouwen, kortstondige relaties, hartstochtelijke nachten, boeken, workshops en seminars van vooraanstaande date -en lifecoaches verder, deed ik een verrassende ontdekking. En wel:

Dat echt leven als een man, en wat je wilt ook daadwerkelijk doen, de voeding is voor jouw eigen levensgeluk als man. En dat dit de basis vormt voor blijvend succes met vrouwen.

Een inzicht dat bijdroeg aan: nog veel vaker en ook makkelijker spannende, opmerkelijke, interessante en gedenkwaardige ontmoetingen met de allerleukste vrouwen.

Een inzicht ook, dat de vrouw in mijn leven bracht, die mij daadwerkelijk de aller-gelukkigste man op deze aardkloot maakt.

En hoe kun jij hier je voordeel mee doen?

Ik heb ontdekt dat alle versiertrucs, verleidingsmethodes en veroveringsroutines die werken, allemaal ťťn ding met elkaar gemeen hebben. En dat is:

Dat je door je gedrag, je uitstraling, je houding, je presentatie en hoe je dingen zegt, vooral mannelijkheid en zelfverzekerdheid uitstraalt.

En daarmee een vrouw daadwerkelijk laat voelen en beleven dat je een man bent die leeft als een man, zich als man gedraagt en die trots is op wie hij is en op wat hij doet.

En laat dat nou precies zijn wat een man aantrekkelijk maakt voor een vrouw.

Is het dan niet veel slimmer om simpelweg man te zijn in je omgang met vrouwen?

Want gewoon man zijn, heeft namelijk ook nog eens 4 niet te onderschatten voordelen:

  1. Je hoeft geen enkele openingszin, versiertruc, benaderingsmethode of gespreksroutine te onthouden.
  2. Je hoeft niets te doen, dat niet bij je past.
  3. Je zult gaan begrijpen wat vrouwen werkelijk bedoelen met: jezelf zijn.
  4. Met veel verschillende vrouwen naar bed gaan kan nog steeds, maar je zult tevens in staat zijn de vrouw met wie echt je leven wilt delen te behouden.

Aantrekkingskracht, lust en liefde zijn niet meer dan primitieve emoties. Het type emoties die niet mee emancipeert en al helemaal niet mee feminiseert.

Ik ben er dan ook stellig van overtuigd, dat het aloude onvervalste man-zijn ook vandaag de dag nog steeds hetgeen is, waar vrouwen zich intuÔtief daadwerkelijk tot aangetrokken voelen en ook het sterkst naar verlangen in een man.

Door jou uit te leggen waarom date tips en versiertrucs werken zoals ze werken, zul je vrouwen veel beter gaan begrijpen.

Maar minstens zo belangrijk is, dat je ook jezelf beter zult begrijpen.

Waardoor je vrijwel vanzelf de beste en meest mannelijke versie van jezelf wordt, en daarmee vanzelfsprekend op je aantrekkelijkst voor vrouwen.

Waardoor jij niet alleen gelukkiger wordt met een vrouw, maar een vrouw minstens net zo gelukkig wordt met jou.


Doe er je voordeel mee.

Wouter

Neem contact op met Wouter

Inmiddels zijn van mijn hand de volgende e-boeken verschenen:

Echt man-zijn: Wat vrouwen echt willen van een man

e-boek: de echte man Het e-boek: "Echt man-zijn: Wat vrouwen echt willen van een man" beschrijft wat vrouwen anno 2015 nu écht van jou verwachten als man. Met dit boek zul je ontdekken dat wij het vooral onszelf nodeloos ingewikkeld maken. En dat een paar simpele wetenswaardingheden over het man-zijn je succes bij vrouwen direct laat toenemen.

e-boek in pdf-formaat, auteur: Wouter
prijs: Eur 17,90 | Bestellen | meer info


Vrouwen versieren door gewoon man te zijn

Het e-boek: "Vrouwen versieren door gewoon man te zijn" heeft als belangrijkste boodschap: Wees man en wees jezelf. Want waar vrouwen zich daadwerkelijk tot aangetrokken voelen en willen in hun leven is: een man die zichzelf is, die zich gedraagt als een man en die in het leven staat als een man.

e-boek in pdf-formaat, auteur: Wouter
prijs: Eur 19,90 | Bestellen | meer info


Succesvol internetdaten

Het e-boek: "Succesvol internetdaten" beschrijft uiteraard hoe je een goed profiel maakt en hoe je met succes in contact komt met vrouwen via datingsites. Maar daarmee ben je nog niet per definitie succesvol met internetdaten. Het echte succes schuilt in wat je uitstraalt op een datingsite. je leert dan ook stap voor stap hoe je de juiste uitstaling creŽert voor optimaal succes.

e-boek in pdf-formaat, auteur: Wouter
prijs: Eur 14,90 | Bestellen | meer info


Tinder voor mannen

e-boek: Tinder voor mannen In het digitale boek 'Tinder voor mannen' ontdek je hoe direct meer matches krijgt en vaker dates scoort.

e-boek in pdf-formaat, auteur: Wouter
prijs: Eur 9,90 | Bestellen | meer info


Wouter over man-zijn, vrouwen, versieren, verleiden, daten en relaties in de media

Neem contact op met Wouter