Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

3 versiertrucs die niet echt versiertrucs zijn, maar die wel succes met vrouwen garanderen

Versiertrucs zijn er genoeg te vinden op het internet. Echter, slechts 3 zorgen voor echt blijvend succes met vrouwen. Maar deze mag je dan eigenlijk weer geen versiertrucs noemen.

Want trucjes gebruiken om een vrouw te versieren, is namelijk vaak niet slim. Want trucjes worden doorgaans gebruikt om snel iets voor elkaar te krijgen. Maar trucs geven slechts zelden een blijvend resultaat. En dat is bijvoorbeeld niet zo handig als je die ene leuke vrouw graag als je vriendin zou willen hebben.

Vandaar ook dat ik je hier alleen die 3 versiertrucs geef, die om te beginnen weliswaar een truc zijn, maar die gaandeweg vanzelf de krachtigste versiermiddelen worden, die je jezelf als man eigen kan maken.

1) Plaag haar alsof ze je kleine zusje is

Mannen die een jongere zus hebben, herkennen het volgende wellicht maar al te goed. Niets is zo leuk soms als je kleine zusje plagen. En wat je kleine zusje stiekem maar al te leuk vindt, vindt zowat iedere vrouw minstens net zo leuk.

En wellicht herken je het volgende gezegde: "Meisjes plagen, kusjes vragen". Iets wat je als kleine jongen te horen kon krijgen van je moeder of je juf als je een meisje aan het plagen was. En waarom was je dat meisje aan het plagen? Juist, omdat je haar toch wel een heel leuk meisje vond. En welke jongens vonden meisjes op school stiekem het leukst? Juist, de jongens die het vaakst aan het plagen waren.

Maar hoe plaag je nu een vrouw? Een vrouw plagen kan op verschillende manieren. Maar de simpelst toe te passen methode om een vrouw te plagen is haar expres verkeerd begrijpen. Op een manier die het er ernstig op laat lijken dat ze iets seksueel getints en behoorlijk ondeugends zegt, waarover jij je zogenaamd hogelijk verbaast dat zo'n net meisje zoiets zegt.

En hoe meer je haar in eerste instantie in het ongewisse laat over: of je het nu echt meent of haar voor gek zit te houden, hoe beter het is. Een glimlach is vervolgens meestal genoeg om haar te laten weten dat je haar aan het plagen bent.

Waarom het 'nette meisje zijn' het altijd zo uitstekend doet is, omdat vrouwen absoluut niet gezien willen worden als een slet en als een vrouw die makkelijk te krijgen is.

En door dat te accepteren en mee te gaan in haar rol van het nette meisje, maar tegelijkertijd laat blijken dat jij heel goed door hebt dat ze ook heel graag een stout meisje is bij de juiste man, laat je haar zien en voelen dat je haar begrijpt, haar seksualiteit volledig accepteert en dat jij zelfvertrouwen hebt en je comfortabel voelt met je eigen seksualiteit.

Bovendien maak je met plagen een vrouw vaak aan het lachen. En de meeste vrouwen vinden een man die haar aan het lachen kan maken zeer aantrekkelijk.

2) Wees je mannelijke zelf

Wij neigen er meer dan eens naar ons te verlaten op versiertrucs. Want wellicht kunnen we er indruk mee maken op een vrouw. En omdat we daarnaast vaak niet veel van vrouwen begrijpen, is het grijpen naar versiertrucs misschien wel de handigste en meest praktische oplossing.

Maar ongetwijfeld heb jij ook wel eens ergens horen roepen dat vrouwen vooral graag zien dat een man zichzelf is in haar nabijheid.

Echter, dat roepen vrouwen juist meestal, wanneer ze net een man ontmoet hebben die alles behalve zichzelf was. Een man die zich onzeker voelde en zenuwachtig was. En die vooral heel druk bezig was met:

  • Indruk maken.
  • Aardig gevonden willen worden.
  • Goedkeuring van een vrouw proberen te krijgen.

Waardoor hij alles behalve contact aan het maken was met haar in dat moment samen. En feitelijk vooral bezig was met zichzelf.

Met andere woorden: bij deze vrouw gedroeg hij zich heel anders dan hij zich normaal gedraagt in het bijzijn van vrienden. Maar waarom eigenlijk? Want is zelfs die ontzettend leuke vrouw ook niet gewoon maar een mens, net zoals iedere andere vriend, collega, kennis of familielid?

Wat je ook verzint, waarom dat wel zo is maar tegelijkertijd bij jou toch wel een beetje anders ligt, onthoud altijd: een vrouw voelt zich het meest aangetrokken tot een man die gewoon zichzelf is en die haar behandelt zoals hij ieder mens in zijn leven behandelt.

De versiertruc hier is dan ook, dit gegeven goed te onthouden en zo goed mogelijk toe te passen bij iedere vrouw die je ontmoet.

3) Wees een man met een plan

Vrouwen kunnen zonder meer prima voor zichzelf zorgen. Ook zijn ze uitstekend in staat zelf dingen te regelen en te beslissen. En juist omdat we zo doordrongen zijn van dat feit, laten we een vrouw vaak kiezen en beslissen.

En wij volgen dan wel als een braaf puppy. Want tenslotte willen we het een vrouw zo goed mogelijk naar de zin maken. Zeker tijdens een date.

Vrouwen gaan alleen daten met je als ze je leuk vinden en je beter willen leren kennen. Maar je kunt erop rekenen dat ze je ineens een stuk minder leuk gaat vinden als je haar laat kiezen en de beslissingen laat nemen.

Het is uiteraard jouw bedoeling om zo aardig mogelijk gevonden te worden. Maar helaas: aardig zijn is niet wat je aantrekkelijk maakt voor vrouwen.

Een plan hebben, het initiatief nemen en de besluiten nemen is wat jou als man wel direct aantrekkelijk maakt. Dus zorg ervoor dat jij precies weet wat jullie samen gaan doen en dat je dit goed geregeld hebt. Zodat een vrouw niets anders hoeft te doen dan ervan genieten.

Door een man te zijn met een plan, straal je zelfvertrouwen en daadkracht uit. Waardoor een vrouw zich veilig en op haar gemak zal voelen bij jou en vertrouwen in jou zal hebben.

En laten dat nu precies die 3 dingen zijn waar vrouwen zich het sterkst tot aangetrokken voelen in een man. Want precies dit is wat mannelijk gedrag gevoelsmatig inhoudt voor een vrouw.

De laatste van de 3 versiertrucs die je blijvend succes met vrouwen garandeert is dan ook: Treed vrouwen te allen tijde op een mannelijke manier tegemoet.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren