Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe je eenvoudig met vrouwen in gesprek komt en een date regelt

Je zult het ongetwijfeld met me eens zijn. Je kunt je als je wilt werkelijk een slag in de rondte lezen en leren over het versieren van vrouwen. Maar daar ga je geen ene moer aan hebben als je niet eerst met vrouwen in gesprek komt.

Maar juist daar ligt voor menigeen de hoogste drempel. Ook jij zult ongetwijfeld bekend zijn met de situatie waarin je een leuke vrouw ziet met wie je ontzettend graag in gesprek zou willen komen. Maar omdat je geen idee hebt wat je tegen haar moet zeggen, laat je het er maar bij zitten.

De angst voor aanspreken de baas

En nog veel vervelender wordt het wanneer je haar meerdere malen tegenkomt, haar steeds leuker gaat vinden, maar desondanks steeds de kansen voorbij laat gaan om met haar in gesprek te komen. Dat zou er voor kunnen zorgen dat jij met een beetje een rotgevoel 's avonds op de bank zit.

En misschien herken je dit ook wel. Dat hoe langer je wacht met aanspreken, hoe grager je een perfecte indruk wilt maken, maar ook hoe meer je je zorgen gaat maken dat je het verpest.

De oplossing die ik voor dit probleem bedacht, toen ik het echt zat was dat al deze prachtige vrouwen maar aan mijn neus voorbij bleven gaan, was: er eens serieus aan werken om een socialer mens te worden.

Wat doet een socialer mens? Een sociaal mens geeft vooral aandacht aan zijn medemens. Ieder mens geniet ervan wanneer iemand anders oprecht interesse toont in wat hem of haar bezighoudt. Iemand die even luistert naar zijn of haar verhaal.

En daarmee is het direct ook de makkelijkste manier om met iemand in gesprek te komen. Waarbij de meest eenvoudige manier om iemand aan te spreken is: de omgeving waarin jullie je beiden bevinden observeren en daar iets over te zeggen. Vervolgens vraag je de persoon met wie je in gesprek wilt komen naar zijn of haar mening over jouw observatie.

Een simpel voorbeeld dat je zelfs bij die ene hele leuke vrouw kunt gebruiken is:
JIJ: Het is weer heerlijk weer vandaag, vind je niet?
ZIJ: Ja, absoluut. …. …
JIJ: Wat doe jij het liefst op een dag als deze?

Door het gesprek direct een persoonlijk tintje te geven en op haar te betrekken, laat je direct merken dat je haar wilt leren kennen, wilt weten wat haar als persoon bezig houdt.

Een ander voordeel van op deze manier vragen stellen is: dat ze je vraag uitgebreid genoeg zal beantwoorden om erop door te kunnen vragen of anderszins op te kunnen reageren.

Een date regelen met een leuke vrouw

Een gesprek snel naar het persoonlijke vlak trekken heeft tevens het voordeel dat vrouwen daar niet alleen veel geïnteresseerder in zijn, maar ook dat je een vrouw op deze manier redelijk vlug een beetje leert kennen.

In ieder geval goed genoeg om te kunnen bepalen of ze het waard is om meer tijd in te investeren, zodat je haar beter kunt leren kennen.

Een vrouw kan er heel leuk uitzien. Maar wanneer ze iets zegt wat jou totaal niet aanspreekt, dan kan ze zomaar ineens veel minder leuk worden. En het zou zonde zijn van je tijd als je daar pas tijdens een date achterkomt.

Een gesprek aangaan met zelfs een hele leuke vrouw hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog, hoe meer je haar behandelt zoals je ook je vrienden behandelt, en dus jezelf bent, hoe groter je kans op succes.

Ook een date regelen met een vrouw hoeft absoluut niet moeilijk te zijn. De gemiddelde man is sociaal vaardig genoeg om in te kunnen schatten of een gesprek soepeltjes verloopt of niet.

Wanneer een gesprek lekker loopt, kun je een vrouw gerust voorstellen samen wat te gaan doen. Iets dat je direct zou kunnen doen, door bijvoorbeeld voor te stellen even ergens te gaan zitten voor een kop koffie.

Maar uiteraard kun je een vrouw ook om haar telefoonnummer vragen, zodat je haar op een later tijdstip kunt bellen om een afspraak te maken.

Moeilijker hoeft in gesprek komen met een vrouw en een date met haar regelen echt niet te zijn. En vergeet nooit dat het onmogelijk met iedereen die je spreekt kan klikken. Veel vrouwen spreken vergroot alleen aanzienlijk de kans dat je een vrouw ontmoet met wie het uitstekend klikt.

Het e-boek 'Vrouwen versieren door gewoon man te zijn' onthult nog veel meer wetenswaardigheden die het versieren van vrouwen gegarandeerd eenvoudiger maken. En die juist daarom zienderogen voor meer succes met vrouwen zorgen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren