Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Een gesprek aanknopen met een vrouw

Geregeld komt het voor dat een man zich afvraagt hoe hij nu op een aantrekkelijke manier een gesprek kan aanknopen met een vrouw. Vaak wordt nog gedacht dat voor het aanknopen van een gesprek met een vrouw een waanzinnig goede openingszin nodig is.

Niets is echter minder waar. Wanneer je namelijk op een aantrekkelijke manier een gesprek wilt aanknopen met een vrouw, maakt het niet zoveel wat je zegt, maar hoe je het zegt. Waarbij het 'hoe' alles te maken heeft met je houding, je uitstraling en de zelfverzekerdheid in je stem.

Maak het niet te moeilijk

Een bekend scenario is vaak dat de blik van een man gevangen wordt door een prachtige vrouw. En natuurlijk moet die vrouw aangesproken worden. Maar dan rijst al snel de vraag:"wat moet ik zeggen?" De gedachte die daar op volgt is vaak: Ze is zo mooi. Ze zal vast al wel een vriend hebben. De gedachte 'ze zal wel niet op een gesprek met mij zitten wachten', passeert ook regelmatig de revue.

Al deze gedachten en vragen zijn eigenlijk excuses die we zo snel mogelijk maken om een eventuele afgang te voorkomen. Uiteindelijk spreek je die vrouw meestal dan ook niet aan. Maar misschien heb jij jezelf er ook wel eens op betrapt dat je van jezelf baalde dat je weer zo'n lafaard bent geweest.

Al die vervelende gedachten en excuses kun je heel eenvoudig voorkomen door direct te handelen zodra je een vrouw ziet die je graag zou willen ontmoeten. Hiermee geef je jezelf geen tijd en ruimte voor dergelijke gedachten en maak je jezelf het aanspreken van een vrouw een stuk eenvoudiger.

Een mooie vrouw is ook maar een mens

Zelfs een prachtig mooie woest aantrekkelijke vrouw is ook maar gewoon een mens. Dus ook zij wil behandeld worden zoals je ieder ander mens behandelt die je ontmoet.

Ze vindt het echt niet aantrekkelijk als ze aanbeden wordt door een man die ze helemaal niet kent. En ook op een voetstuk geplaatst worden door diezelfde onbekende man, vindt ze maar iets engs en wanhopigs hebben. Bovendien geven dergelijke mannen haar het gevoel alleen maar uit te zijn op haar lichaam en niet geïnteresseerd te zijn in wie ze is.

Mannen die haar dit onbehagelijke gevoel geven, zijn doorgaans mannen die haar aanspreken met een compliment dat betrekking heeft op haar uiterlijk of gebruik maken van een minstens bedenkelijke openingszin. Hoe vriendelijk ook bedoeld; maar als jij haar op dezelfde manier aanspreekt, dumpt ze je gelijk in de categorie 'onaantrekkelijke enge wanhopige man'. Dat je kansen verkeken zijn, dat zul je begrijpen.

Je vergroot je kansen dan ook aanzienlijk wanneer je zonder schroom op haar afstapt en een gesprek met haar begint over iets wat jullie op dat moment gemeen hebben. Bijvoorbeeld de omgeving waarin jullie je bevinden. Vraag haar mening erover of stel een andere vraag waaruit duidelijk blijkt dat je oprecht geïnteresseerd bent in haar als persoon.

Wanneer je een vrouw met een gezonde portie vertrouwen in jezelf benadert, haar in de ogen kijkt en je ogen niet over haar lichaam laat dwalen, zal ze minstens je vraag vriendelijk beantwoorden en is een gesprek aankopen je al voor een groot deel gelukt.

Wat je moet onthouden is, en dat geldt voor ieder mens waar je een gesprek mee gaat aanknopen, dat je niet met iedereen die je ontmoet een vlotlopend gesprek kunt opbouwen. Met de ene persoon klikt het nu eenmaal beter dan met de andere. Bovendien kan de persoon die je aanspreekt een slechte dag hebben en gewoon even geen zin hebben om te praten. Dus zoek de fout niet direct bij jezelf als een gesprek aanknopen met een vrouw niet lukt.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren