Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe een vrouw krijgen jou ook kan lukken

Menig single man loopt rond met de vraag hoe nu een vrouw te krijgen. Maar eigenlijk zorgt onszelf die vraag stellen er grotendeels al voor dat het krijgen van een vrouw ernstig belemmerd wordt.

Want onszelf dergelijke vragen stellen, leidt nogal eens tot vooral teveel nadenken. En teveel nadenken benvloedt het voelen en aanvoelen. Ofwel, het gebruiken van onze intutie. Bovendien is teveel nadenken er vaak de oorzaak van dat we niets doen, terwijl we juist wel iets zouden moeten doen.

Een vrouw is ook maar een mens

Zodra we een vrouw leuk gaan vinden, leidt dit er meer dan eens toe dat we dingen ineens nodeloos ingewikkeld gaan maken. Ten eerste omdat we indruk willen maken en ten tweede omdat we onze kans koste wat het kost niet willen verpesten.

Op zich is daar helemaal niets raars aan. Maar probeer je nu eens voor te stellen dat iemand die jij niet kent ineens vreselijk zijn best voor je gaat doen en heel aardig tegen je gaat zijn, zonder dat jij ook maar het flauwste idee hebt waarom deze persoon dat doet.

Dat zal ook jij ongetwijfeld raar gaan vinden en je het gevoel geven dat diegene iets van jou wil wat jij hem of haar hoogstwaarschijnlijk niet wilt geven.

In ieder geval zou jij jezelf op een n of andere manier wel eens niet zo behaaglijk kunnen gaan voelen bij deze persoon. Wat ga je vervolgens doen? Je gaat contact met deze persoon proberen te vermijden. Dat is iets heel menselijks.

En dat is dan ook precies wat er gebeurt als jij een vrouw, omdat je haar zo leuk vindt, ineens anders gaat behandelen dan dat je ieder ander persoon in jouw leven zou behandelen.

Succesvol een vrouw krijgen begint dan ook met haar te benaderen zoals je ieder ander persoon waarmee je omgaat benadert. Haar te laten zien wie jij echt bent, terwijl je oprechte interesse toont in wat haar bezighoudt. En in het gesprek dat je met haar hebt, samen op zoek gaat naar dingen die je met elkaar gemeen hebt en die daarmee aanleiding geven om meer tijd met elkaar door te brengen.

Alleen actie leidt tot de gewenste resultaten

Want een vrouw kan er nog zo leuk uitzien, maar als ze slechts weinig te bieden heeft van wat jij graag ziet in een vrouw, dan is het doorgaans niet zo heel zinvol om veel tijd aan deze vrouw te besteden. Bovendien is de kans zeer redelijk dat het niet echt gaat klikken tussen jullie.

Iets dat overigens zelden tot nooit aan jou als persoon zal liggen. Want vrouwen waarderen het ten zeerste, voelen zich bijzonder en vinden het zeer aantrekkelijk wanneer een man hen zonder omwegen aanspreekt en in ieder geval iets probeert.

Als het dan vervolgens niet echt lijkt te klikken, dan is daar simpelweg niets aan te veranderen. Gewoonweg omdat het nu eenmaal niet met ieder mens kan klikken die we ontmoeten in ons leven.

Maar door een vrouw die je leuk vindt gewoon aan te spreken, schep je voor jezelf wel de perfecte mogelijkheid om zo snel mogelijk te ontdekken of het klikt tussen jullie of niet.

Aanspreken is dan ook altijd de eerste actie die leidt tot het krijgen van een vrouw. De tweede actie is vervolgens: haar uitnodigen om samen iets te gaan doen, zodra je merkt dat een gesprek wel lekker loopt tussen jullie. Waarbij jij al precies weet wat jullie samen gaan doen en het ook organiseert.

Hiermee laat je een vrouw zien dat je een man met een plan bent. Iets dat vrouwen een zeer aantrekkelijke mannelijke eigenschap vinden.

Wanneer een vrouw ingaat op jouw uitnodiging om samen wat te gaan doen, verwacht ze ergens ook dat je wat probeert. Want dat zit nu eenmaal in de menselijke natuur ingebakken. Doe je dat niet, dan is dat voor een vrouw onbewust een signaal dat je haar niet wilt.

Daarom is het, wanneer je een vrouw serieus leuk vindt, tijdens een date ook zo belangrijk dat je haar laat merken en laat voelen dat je haar leuk vindt. En dat doe je allereerst door haar gedurende het gesprek met regelmaat sociaal geaccepteerd aan te raken.

Sociaal geaccepteerd aanraken is het kort aanraken van een ander tijdens een gesprek. Wanneer je helemaal geen idee hebt hoe dat in zijn werk gaat, bestudeer dan eens op je gemak 2 vriendinnen die met elkaar staan te praten.

Vrouwen hebben dit sociaal geaccepteerde aanraken van nature namelijk veel meer in zich. Een vrouw zal je dan ook vaker gaan aanraken naarmate ze je leuker gaat vinden en zich bij je op haar gemak voelt.

Dergelijke aanrakingen laat jij vervolgens leiden tot het aanraken van haar haren en haar gezicht. Uitstekende redenen hiervoor zijn zogenaamd een pluisje in haar haren of iets op haar gezicht, waarbij jij het als gentleman zijnde als jouw plicht ziet om ervoor te zorgen dat dit op tedere wijze verwijderd wordt.

Als ze dit toelaat zonder ook maar enigszins weg te draaien van jouw hand, dan is dit een teken dat ze er tevens geen bezwaar tegen heeft dat je haar zoent. En er hoogstwaarschijnlijk zelfs op zit te wachten.

Een vrouw zoenen is de ultieme manier van een vrouw laten weten dat je haar leuk vindt. Graag meer van haar zou willen en ook zeker van plan bent om dat te proberen.

Mannen die doelgericht actie durven te ondernemen en durven gaan voor wat ze willen, waarbij ze de vrouw constant een gevoel van vertrouwen blijven geven, zijn voor iedere vrouw woest aantrekkelijk.

We kunnen dan ook gerust stellen dat succesvol een vrouw krijgen in basis niets anders is dan op de juiste momenten de juiste acties ondernemen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren