Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe een vrouw versieren zomaar eenvoudig wordt door iets van vroeger

Hoe een vrouw te versieren? Ik denk dat ook jij graag een pasklaar antwoord zou willen hebben op deze vraag. Aangevuld met: hoe dat zo eenvoudig mogelijk en zo snel mogelijk gaat. Zeker wanneer je een vrouw al leuk vindt.

Maar wist jij dat wij vooral onszelf een vrouw versieren onnodig moeilijk maken? En dat het versieren van een vrouw in principe eigenlijk best eenvoudig is. Het enige dat je er namelijk voor nodig hebt is wat lef en wat actiebereidheid op de juiste momenten. Lef dat je overigens bijna als vanzelf krijgt, zodra je snapt waarom je bepaalde dingen gewoon moet doen.

Waarom jij zelf initiatief moet nemen

Een gezond portie lef en actiebereidheid hebben op de juiste momenten is cruciaal als je een vrouw versieren wilt. Want ook al leven we in een geëmancipeerde samenleving waarin vrouwen zeker hun mannetje staan, het initiatief nemen laten veruit de meeste vrouwen nog steeds aan de man over.

Hetgeen kortweg betekent dat als jij als man het initiatief niet neemt, er zeer waarschijnlijk ook niets zal gebeuren. Afwachten, zoals menig man dat neigt te doen tegenwoordig, levert je meestal niet alleen niets op, maar zorgt bij een vrouw tevens nogal eens voor verwarring.

Want ook wij mensen bezitten nog steeds een instinct. En instinct en intuïtie spelen een zeer belangrijke rol bij het voelen van aantrekkingskracht, verlangen, liefde en onze natuurlijke drang om ons voort te willen planten.

En het instinct van een vrouw vertelt haar vandaag de dag nog steeds dat: wanneer een man geen initiatief neemt en geen moeite doet om met haar in contact te komen, dat hij haar dan niet wil.

Je kan je denk ik dan nu ook wel voorstellen waarom er verwarring ontstaat bij en vrouw, wanneer jij jouw interesse in haar laat blijken en haar laat merken dat je haar leuk vindt, maar vervolgens niets onderneemt om met haar in contact te komen en tijd samen door te brengen.

De reden waarom menig man niets onderneemt, of er in ieder geval veel te lang mee wacht is, dat hij zich onzeker voelt. Onder andere over de kansen die hij bij deze vrouw die hij zo leuk vindt heeft.

En dus gaan we veelal deels onbewust eerst op zoek naar zoveel mogelijk zekerheden voordat we daadwerkelijk tot actie overgaan.

Echter, te lang wachten voordat je actie onderneemt leidt er veelal toe, dat je kansen al verkeken zijn voordat je ook maar iets hebt kunnen proberen.

Versier een date in 8 stappen

Dat moet dus anders. En wel: zo snel mogelijk actie ondernemen, zodra we een vrouw leuk vinden. Waarbij er goed onthouden moet worden dat ons doel is om deze vrouw te versieren en niet om aardig gevonden te worden en bij haar in de gunst te komen.

Onthoud: een aardige man zijn is iets anders dan een aantrekkelijke man zijn.

Een aardige man wordt EEN vriend van een vrouw. Een aantrekkelijke man wordt DE vriend van een vrouw.

Als je als man succes wilt hebben met vrouwen, moet je vooral zorgen dat je een aantrekkelijke man gevonden wordt. En dat betekent kortweg: goed zijn voor een vrouw. Waarbij goed zijn voor een vrouw inhoudt: Dat je haar waardeert en respecteert voor wie ze is. En haar wensen en voorkeuren in acht neemt, maar er niet per definitie je beslissingen van laat afhangen.

Een aantrekkelijke man waarborgt bovendien de veiligheid, bescherming en geborgenheid voor de vrouw met wie hij samen is. En leidt haar rustig en assertief in de richting die hij voor hun samen in gedachten had.

En zo leidt je een vrouw om te beginnen onder andere ook door de 8 stappen die leiden van ontmoeting naar in ieder geval een eerste date. Deze 8 stappen zijn:

 1. Voordat je op een vrouw afstapt moet je lichaamstaal in orde zijn, inclusief je stem. Zowel je stem als je lichaam moeten kracht en zelfvertrouwen uitstralen. Terughoudendheid en onzekerheid zorgen ervoor dat een vrouw doorgaans snel haar interesse in jou verliest. Betekent dit, dat je het zonder zelfvertrouwen wel vergeten kan? Nee, pertinent niet. De kunst is, de onzekerheid die je voelt te tolereren en desondanks toch op die vrouw afstappen en haar aanspreken.
 2. Direct nadat je op haar bent afgestapt, zul je haar moeten aanspreken. Voor het met succes aanspreken van een vrouw, heb je overigens geen waanzinnige openingszinnen nodig. Vertel haar simpelweg wat je opviel aan haar, of wat je jezelf afvroeg toen je haar zag. Waarbij je altijd probeert datgene wat je tegen haar zegt, betrekking te laten hebben op iets wat jij belangrijk vindt in een vrouw. Omdat dit het voortzetten van het gesprek een stuk makkelijker maakt. Je zult zo ontdekken waarom.

  Stel jezelf vervolgens aan haar voor.

  Stel haar vervolgens een vraag die betrekking heeft op wat jij zojuist tegen haar hebt gezegd en dat tevens betrekking heeft op wat jij belangrijk vindt in een vrouw. Heb jij haar bij het aanspreken bijvoorbeeld gezegd dat je vindt dat ze er vlot en sportief uitziet. Vraag haar dan of ze ook daadwerkelijk sport, wat voor een sport ze doet en vraag haar zeker ook waarom ze juist deze sport beoefent.

  Met vragen waarom, breng je het gesprek op het vlak van emoties en gevoelens. Iets waar vrouwen graag over praten. Waardoor een gesprek op gang houden niet alleen makkelijker wordt, maar waardoor een vrouw ook sneller een connectie, ofwel een klik, met jou zal voelen.
 3. Zodra je het gesprek op gang hebt gebracht met een vrouw en jullie zijn gezellig aan het babbelen, dan is het moment aangebroken om af en toe wat te gaan flirten. Flirten is eigenlijk niets anders dan op een speelse manier laten blijken dat je die ander leuker vindt dan gewoon leuk. Als kleine jongen deed je dat door het meisje dat je leuk vond te plagen. Maar ook als volwassen vent is een vrouw plagen nog steeds een hele goede manier van flirten met een vrouw.
 4. Een vrouw zal je alleen haar telefoonnummer geven en ingaan op een date met jou wanneer ze het gevoel heeft dat ze een klik met je heeft of dat deze er zou kunnen komen. Een klik hebben met iemand is als het ware jezelf herkennen in die ander. Bijvoorbeeld omdat die ander precies dezelfde dingen leuk vindt als jij en op precies dezelfde manier. Of dat die ander hetzelfde op bepaalde situaties reageert als jij. Of dezelfde interesses heeft als jij. Iets waar je achterkomt wanneer je elkaar de juiste vragen stelt.
 5. Dat maakt het dan ook belangrijk dat jij voor jezelf weet wat jij leuk vindt in een vrouw en wat je graag met haar gemeen zou willen hebben. Zo kun je sneller gerichte vragen stellen en het gesprek leiden naar wat jullie met elkaar gemeen zouden kunnen hebben. En er zo snel achterkomen of jullie een klik zouden kunnen hebben of niet. Let hierbij op dat je vervolgens niet op één onderwerp blijft hangen. Maar probeer tijdens dit eerste gesprek dat je met een vrouw hebt samen minimaal 3 overeenkomsten te vinden die je met elkaar hebt.
 6. Punt 3, 4 en 5 lopen door elkaar heen en wisselen elkaar af, waarbij je dan weer eens flirt en speelt en gekkigheid uithaalt, om vervolgens weer terug te keren naar het elkaar beter leren kennen. Iets wat allemaal verloopt via spraak en lichaamstaal zoals: gezichtsuitdrukking, houding en oogopslag. Echter, wat niet mag ontbreken als je een vrouw wilt versieren in aanraking. Waarbij we in eerste instantie gebruik maken van sociaal geaccepteerd aanraken. Bijvoorbeeld even een hand op de schouder of bovenarm wanneer je wat wilt benadrukken tijdens het gesprek. Of een hand op haar onderrug als je haar ergens naar een tafel leidt. Haar op dergelijke manieren aanraken, laat haar wennen aan jou aanrakingen, laat haar weten dat jij haar leuk en aantrekkelijk vindt en vormt de inleiding naar de eerste kus.
 7. Een vrouw één welgemeend en oprecht compliment geven tijdens het gesprek, bevestigt voor haar dat je haar leuk vindt en aantrekkelijk vindt. En zal er dan ook voor zorgen dat een vrouw zich goed voelt over zichzelf. En omdat jij degene bent die haar dat goede gevoel geeft, zal ze dat aan jou koppelen en jou ongetwijfeld nog leuker en nog charmanter gaan vinden.
 8. Zodra blijkt dat jullie het leuk kunnen hebben samen en jullie niet uitgepraat lijken te raken, breekt het moment aan om contactinformatie uit te wisselen. Zodat jij op een later tijdstip contact met haar kunt opnemen om wat af te spreken en meer tijd met elkaar door te brengen. Ook het krijgen van een telefoonnummer van een vrouw, zou je voor jezelf niet moeilijker moeten maken dan het werkelijk is.

  Je kunt namelijk, bij voorkeur op een moment dat jullie schik hebben samen, gewoon zeggen: 'Ik vind dat we dit minstens nogmaals moeten doen. Geef me je telefoonnummer, dan bel ik je binnenkort om wat af te spreken'. Geef haar vervolgens je telefoon en laat haar haar contactgegevens invoeren in je telefoon. Bel haar vervolgens, zodat ze jouw naam aan jouw telefoonnummer kan toevoegen. Zo weet ze tenminste dat jij het bent als je belt.

Een vrouw versieren begint, zoals zojuist besproken, met het aanspreken en het in gesprek raken met een vrouw. Waarbij je probeert een zo goed mogelijke basis te leggen voor het succesvol versieren van deze vrouw.

Maar hoe gaat een vrouw versieren dan verder, nadat je een eerste gesprek met haar hebt gehad en haar telefoonnummer hebt?

Eigenlijk vrij eenvoudig. Want alles wat je eigenlijk alleen maar nodig hebt om van een vrouw jouw vrouw te maken is persoonlijk tijd doorbrengen met elkaar en samen dingen doen. Samen dingen doen en onderwijl praten, maakt het vooral voor jou als man makkelijker om te ontspannen en het gesprek gaande te houden.

Waarbij het met elkaar praten als het ware de lijm is, die haar tijdens jullie samenzijn dicht bij je houdt en waarmee jullie de band die je hebt versterken. En waardoor jij de acties kan ondernemen die je moet ondernemen om een vrouw te leiden van ontmoeting naar slaapkamer en wellicht zelfs wel naar een relatie.

Hoe lang je doet over dit leiden van een vrouw van eerste ontmoeting naar de eerste keer seks hebben, maakt niet zo heel veel uit. Het belangrijkste is, dat je een vrouw het gevoel geeft dat je durft te gaan voor wat je wilt en niet afwacht tot een vrouw jou haar goedkeuring geeft, voordat je actie onderneemt en probeert de 'relatie' naar een volgend niveau te tillen.

Kortom: hoe je een vrouw versieren eenvoudiger maakt voor jezelf is vooral, door te proberen minder na te denken en meer gewoon af te gaan op wat je gevoel je ingeeft en daar ook gewoon naar te handelen.

Waarbij je jezelf altijd moet bedenken:

Het ergste wat je kan overkomen als je miskleunt bij een vrouw is, dat er niets verandert in je leven en je dus nog even iets langer als single door het leven moet gaan.

Aangezien dit niet echt levensbedreigend te noemen is, zou je jezelf er vanaf nu toe moeten kunnen zetten om de vrouwen die je leuk vindt in ieder geval eens aan te spreken. Gewoon omdat simpelweg niets anders dan dat de basis legt voor het versieren van een vrouw. En niets anders dan dat ervoor zorgt dat jij een leuke vrouw in je leven krijgt.

We kunnen dan ook gerust stellen dat een vrouw versieren en een leuke vrouw in je leven krijgen nog steeds op precies dezelfde manier gaat, zoals onze verre voorvaderen dat ook al deden. Het feit dat jij vandaag de dag op deze aardkloot rondloopt bewijst onomstotelijk dat gewoon je gevoel volgen en actie ondernemen generaties lang gewerkt heeft. Dus waarom zou jij dat dan vandaag ook niet gewoon toepassen?

Artikelen die je mogelijk ook interesseren