Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Begrijp dit en vrouwen versieren wordt plots eenvoudiger

Het versieren van vrouwen is soms niet eenvoudig. Zeker niet wanneer het al vaker mislukt is. Iets dat de vraag kan oproepen: 'Kan vrouwen versieren niet op een manier, die makkelijker is en die de kans op succes laat toenemen?'

Een vraag die gevoed wordt door de natuurlijke menselijke reactie op iets, waarvan we ervaren hebben dat we er niet heel goed in zijn. Daarom willen we nu eerst zekerheden creŽren, voordat we het nogmaals gaan proberen.

Stop met proberen vrouwen te begrijpen

Op omgaan met vrouwen en het versieren van vrouwen is dit zeker van toepassing.

Echter, het is onmogelijk om iedere onzekerheid uit te bannen. Want we hebben hier alles behalve te maken met een ding of apparaat dat slechts een beperkt aantal functies heeft. En dus kun je er geen gebruiksaanwijzing voor schrijven.

Sterker nog, we hebben te maken met een behoorlijk gecompliceerd soort mens. Althans vanuit mannelijk oogpunt bezien. Omdat een vrouw voornamelijk reageert op wat ze voelt. En op basis van haar gevoelens tevens haar besluiten neemt. Waardoor wij vrouwen dan ook niet altijd even goed begrijpen.

Iets dat meer dan eens leidt tot stiekem ons uiterste best doen, om vrouwen beter te leren begrijpen. Waar je overigens niet langer je tijd aan zou moeten voldoen, als je jezelf er nu schuldig aan maakt.

Simpelweg omdat vrouwen zichzelf vaak niet eens begrijpen. Wat vrouwen proberen te begrijpen zondermeer tot een kansloze missie maakt. En belangrijker nog: vrouwen verlangen niet eens van jou als man dat je ze begrijpt.

Daarmee stoppen moet je tevens om nog een belangrijke reden. Namelijk: omdat je het meer voor jezelf aan het doen bent, dan voor vrouwen. Stiekem hoop je namelijk dat als je vrouwen beter begrijpt, dat je jezelf dan ook minder onzeker zal gaan voelen.

Echter, deze benadering zorgt er alleen maar voor, dat je nog onzekerder wordt met vrouwen. Omdat ze doorgaans niet zo reageren als dat je verwacht had.

Daarom moet je als man ook altijd van jezelf blijven uitgaan. Dit betekent om te beginnen dat jij moet leren tolereren dat er nu eenmaal onzekerheden in het leven zijn. En dat onzekerheden nooit zullen verdwijnen. Dus ja, een vrouw zou nee kunnen zeggen.

Maar als je jezelf even de tijd gunt om hierover na te denken, dan zul je beseffen dat je in je leven al vele onzekerheden het hoofd hebt moeten bieden. En dat je dat altijd op z'n minst redelijk en wellicht soms zelfs wel heel goed gelukt is.

Bovendien zijn de meeste vrouwen over het algemeen hele lieve sociale medemensen die eigenlijk alles doen wat er binnen hun vermogen ligt om het iemand naar de zin te maken. Tevens doen vrouwen er alles aan om iemand niet te hoeven kwetsen.

Met deze wetenschap zou het toch een makkie moeten zijn om geregeld vrouwen aan te spreken en een praatje met ze te maken. Gewoon omdat het leuk is. En gewoon omdat vrouwen het fijn vinden om aandacht te krijgen van een man die gewoon de ballen heeft om haar aan te spreken en een praatje met haar te maken.

Net als met iedere andere vaardigheid die jij je in je leven eigen gemaakt hebt, is het zo dat: hoe vaker je het doet, hoe handiger je er in wordt. En hoe handiger je er in wordt, hoe meer vertrouwen je erin krijgt dat je het er een volgende keer ook weer goed vanaf brengt.

Dit vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen straal je vervolgens uit naar iedere vrouw met wie je een praatje maakt. En zelfvertrouwen maakt een man sexy en woest aantrekkelijk voor vouwen.

We kunnen dan ook gerust stellen dat: er bewust voor zorgen dat je vaardiger wordt in het omgaan met vrouwen, bijna als vanzelf tot gevolg heeft dat je eveneens aantrekkelijker wordt voor vrouwen.

De basis van versieren is: doen!

'Maar' zeg je nu wellicht 'met alleen een praatje maken versier je geen vrouw, toch?'. En dat klopt als een bus. Maar het praten en de manier waarop je met haar praat is wel de lijm die haar bij je houdt, zodat je haar kan versieren.

Maar omdat we vrouwen versieren lastig vinden en ons er onzeker over voelen, maken we het ons ook hier juist vaak weer moeilijker dan zou hoeven. En zoeken we vooral eerst naar meer zekerheid, voordat we wat gaan ondernemen. Wat onder andere leidt tot het lezen van vele versiertips en het lezen van een boek over vrouwen versieren.

Op zich is er helemaal niets mis met kennis vergaren. Zolang je op een goed moment maar het besluit kunt nemen om de opgedane kennis ook in de praktijk te gaan brengen.

Want de definitie van vrouwen versieren is eigenlijk: een vrouw leiden naar het elkaar intiem leren kennen. Een vrouw versieren is dan ook vooral een kwestie van doen. En een kwestie van de noodzakelijke stappen nemen die jullie op een ontspannen manier leiden van ontmoeting naar de slaapkamer.

Nu is daar een heel mooi stappenplan voor:

  • Aanspreken en het gesprek openen
  • Een gesprek voorzetten
  • Flirten
  • Gezamenlijke interesses zoeken/ band creŽren
  • Aanraken
  • De eerste kus
  • Vrijen
  • Geslachtsgemeenschap hebben

Wanneer je dit stappenplan netjes volgt, dan leid je een vrouw precies zo als het hoort naar het intiem leren kennen van elkaar. Waarbij de stappen 2 t/m 5 als je het goed doet redelijk door elkaar heenlopen.

Gewoon omdat 2 mensen die elkaar leuk vinden en die zich tot elkaar aangetrokken voelen nu eenmaal op een manier met elkaar communiceren, waarin al deze elementen voorkomen en kris kras door elkaar heenlopen.

Kort samengevat kunnen we dan ook zeggen dat: je jezelf het versieren van vrouwen een stuk makkelijker maakt, wanneer je vooral minder nadenkt en meer gaat doen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren