Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe krijg ik een relatie?

Heb jij jezelf die vraag ook al eens gesteld. De vraag: "Hoe krijg ik een relatie?". Lees die vraag nog eens en nog eens. Vind jij ook niet dat er toch wel iets van wanhoop in doorklinkt? Een soort van wanhoop die je voelt wanneer je iets graag voor elkaar wilt krijgen, maar het lukt je maar niet.

Misschien heb je zelf wel eens een situatie meegemaakt met een vriend of bekende die ergens ontzettend mee zat. Door zijn manier van doen en praten voelde je gewoon zijn of haar wanhoop. Uiteraard bedacht je je geen moment en schoot je jouw vriend of vriendin te hulp. Tenslotte ben je daar vrienden voor.

Hou dat gevoel van wanhoop even vast dat je vriend of vriendin toen op dat moment uitstraalde. Het zou je toch geen prettig gevoel geven als hij of zij dergelijke wanhoop altijd uitstraalde. Je zou dan binnen afzienbare tijd gaan denken dat er serieus iets mis is met hem of haar.

Te graag een relatie willen

Wanneer je jezelf de vraag stelt: "Hoe krijg ik een relatie?", dan wil je doorgaans erg graag een relatie. Misschien wel te graag. Wanneer je iets te graag wilt, maak je al snel een wanhopige indruk zonder dat je het zelf in de gaten hebt.

Vrouwen hebben van nature een sterk ontwikkeld gevoel. Vaak vertrouwen ze op dat gevoel en negen van de tien keer terecht. Vrouwen zijn wat dat betreft grootmeesters in het juist aanvoelen van iets.

Dus wanneer jij te graag een relatie wilt en je ontmoet een vrouw waarmee jij wel een relatie zou willen, zal ze al heel snel jouw wanhoop voelen en zich waarschijnlijk vlug uit de voeten maken. Want als een vrouw iets niet wil, dan is het wel een wanhopige man in haar leven.

Je moet je altijd bedenken dat ze je niet kent en (nog) geen idee heeft wie je werkelijk bent. Ze kan dus alleen afgaan op haar gevoel. En wanneer haar gevoel alarmbellen laat rinkelen is ze uit je leven verdwenen voor je er erg in hebt.

Hoe krijg je dan wel een relatie? Om te beginnen door eigenlijk geen relatie te willen. Anders gezegd: je moet ervoor zorgen dat je een vaste relatie in je leven niet als een gemis voelt. Je moet ervoor zorgen dat je in je eentje gelukkig bent en dat ook daadwerkelijk uitstraalt.

Want dat is hetgeen wat een zowat magnetische aantrekkingskracht heeft op vrouwen: Een man die uitstraalt dat hij vindt dat hij een lekker leven heeft en prima voor zichzelf kan zorgen. Een man die onverschillig is over het feit dat hij wel of geen vaste relatie heeft. Een man die niets van een vrouw verwacht wanneer hij haar ontmoet, maar open staat voor alles.

Een vrouw wil graag het gevoel hebben dat ze moeite moet doen voor een man waar ze haar oog op heeft laten vallen. Een vrouw zal automatisch moeite voor je moeten gaan doen wanneer jij eisen stelt aan de vrouw in je leven en jezelf de tijd geeft te bepalen of zij inderdaad die vrouw is die jij zoekt.

Wees kieskeurig

Kieskeurig kun je eigenlijk alleen maar zijn als je zelf duidelijk voor ogen hebt wat je zoekt in een partner. Wat je daadwerkelijk zoekt in een partner, daar kom je eigenlijk alleen maar achter door vrouwen te ontmoeten, tijd met ze te besteden en te genieten van de tijd die je samen met ze doorbrengt.

Vergeet de gedachte dat die ene vrouw die je net hebt ontmoet misschien voorlopig de laatste zal zijn die je gaat ontmoeten. Nederland kent ruim 2 miljoen vrijgezellen. Kijk voor de aardigheid eens hoeveel vrouwen ingeschreven staan op de gemiddelde datingsite. Keuze te over. Reden genoeg om kieskeurig te zijn dus. En de tijd te nemen de vrouw te zoeken die echt bij je past.

De vraag: "Hoe krijg ik een relatie?", mag je jezelf in het vervolg niet meer stellen. Door deze vraag uit je kop te bannen en te gaan genieten van je leven als vrijgezel, zullen vroeg of laat vrouwen zich de vraag gaan stellen hoe ze een relatie kunnen krijgen met jou. Ik weet zeker dat ook jij graag de man zou willen zijn waarbij vele vrouwen zichzelf die vraag gaan stellen wanneer ze je ontmoeten.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren