Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe ontmoet je vrouwen en wat ga je zeggen?

vrouwen ontmoeten

Vraag eens aan 10 mensen hoe ze hun ware liefde hebben ontmoet. Dan zul je namelijk ontdekken dat de antwoorden die ze doorgaans geven iets uitermate belangrijks gemeen hebben.

Namelijk, dat het vooral toevallig en onverwacht gebeurde.

En misschien is dat dan ook wel het geheim van succesvol vrouwen ontmoeten: dat je niet driftig op zoek moet gaan naar je ware liefde. Maar slechts voor jezelf gelegenheden moet creŽren, waarin je vrouwen ontmoeten kunt.

Want nee, vrouwen komen helaas niet spontaan bij je aan de deur.

Hoe je als vanzelf vrouwen gaat ontmoeten

Dus zul je er zelf op uit moeten trekken, onderwijl genietend en lerend van elke ontmoeting die je hebt met vrouwen.

Want vooral door proberen te leren van iedere ontmoeting, word je:

 • Vaardiger in het ontmoeten van vrouwen.
 • Ontdek je gaandeweg wat je echt leuk vindt in een vrouw, en wat minder leuk.

Iets wat je zonder meer gaat helpen om uiteindelijk een relatie te krijgen met een vrouw, die uitstekend bij je past en bij wie jij je op en top gelukkig voelt.

Wij mensen zijn gewoontedieren die er eigenlijk best wel een hekel aan hebben wanneer:

 • Dingen veranderen.
 • We onze vertrouwde omgeving moeten verlaten.
 • We dreigen om te moeten gaan met situaties die we niet kennen.
 • Iets in ons leven dreigt te veranderen.
 • We iets moeten doen waar we nog geen ervaring mee hebben.

Dus als dat niet echt hoeft, dan doen we er alles aan om het vooral nu niet te hoeven doen.

En laat vrouwen ontmoeten nou ook zoiets zijn, wat we eigenlijk wel graag willen, maar wat niet perse nu hoeft.

Dat is dan ook precies de reden waarom je op dit moment wellicht meer tijd besteedt aan het verzinnen van smoezen, waarom het ontmoeten van vrouw je nu even niet uitkomt, dan dat je tijd besteedt aan het actief gelegenheden creŽren waarin je vrouwen ontmoeten kunt.

Echter, geen enkel mens blijft voor eeuwig hangen in het oude vertrouwde. Want soms moeten dingen gewoon veranderen. Bijvoorbeeld, gewoon omdat je dat wilt.

Dat betekent onder meer dat jij op dit moment kunt besluiten om: vanaf nu je best te gaan doen om voor jezelf gelegenheden te creŽren waarin je leuke vrouwen kunt ontmoeten.

En als we als mens iets willen, dan is het eerste wat we doen: op zoek gaan naar informatie. Informatie die ons het vertrouwen geeft, dat we de verandering die we willen tot een goed einde kunnen brengen.

Het eerste beetje informatie waarmee ik je op weg ga proberen te helpen is:

 1. Dat jij je altijd heel goed moet blijven realiseren dat zelfs de aller-leukste vrouw ter wereld ook maar gewoon een mens is.
 2. En elke vrouw om deze reden dan ook behandeld wil worden op een manier zoals je ieder ander mens behandelt.

Dit betekent onder meer dat je ook een leuke vrouw op een manier aan kunt spreken, zoals je ieder ander willekeurig persoon die je niet kent aan zou spreken.

Zodra je je daar goed bewust van bent, dan zul je zien dat een vrouw aanspreken en een praatje met haar maken je al direct een stuk makkelijker afgaat.

Ben je daar toch nog niet zo zeker van?

Denk dan voor jezelf eens terug aan gesprekken die je in je leven hebt gehad met vrouwen die je aardig vond, maar waar je je absoluut niet tot aangetrokken voelde.

Wellicht zul je, nu je erover nadenkt, je gaan realiseren dat jij in je leven best leuke gesprekken hebt gehad met vrouwen. En dat het je best heel behoorlijk lukt om een gesprek gaande te houden met een vrouw. Tenminste, zolang je haar niet dermate leuk gaat vinden dat je je tot haar aangetrokken gaat voelen.

Wanneer dit ook op jou van toepassing is, dan is eigenlijk het enige waar jij je best op moet blijven doen: onthouden dat ook de aller-leukste vrouw maar gewoon een mens is.

Dat zal je keer op keer helpen om tenminste te proberen een gesprek te beginnen met vrouwen die je wel leuk lijken en die je graag beter zou willen leren kennen.

Echter, de vraag die nu nog blijft staan is: "Waar kan ik die leuke vrouwen dan ontmoeten?"

Het klinkt wellicht als een open deur. Maar vrouwen kun je werkelijk overal ontmoeten. Waar jij alleen maar voor hoeft te zorgen is dat je geregeld de deur uitgaat en dingen gaat doen die jij leuk vindt. Waarbij je er uiteraard voor zorgt dat je je ogen en oren constant goed openhoudt.

Zodat je ook daadwerkelijk gebruik kan maken van de gelegenheden die zich voordoen om vrouwen aan te spreken.

Wees hierbij in het begin eens een poosje minder kieskeurig. En maak een praatje met iedereen die je daar op wat voor een manier dan ook de gelegenheid voor geeft.

Je zult dan gaan ervaren dat heel veel mensen het heel prettig wanneer iemand ze oprecht even wat aandacht geeft.

Hoe je het simpelst een gesprek aanknoopt met iemand

Houd dit even vast: oprecht aandacht geven. Hoe geef je iemand oprecht aandacht?

Heel simpel door ze de gelegenheid te geven om jou te vertellen over wat ze het allerbelangrijkst vinden in hun leven. Namelijk: zichzelf.

Tevens is dit het favoriete gespreksonderwerp van veruit de meeste mensen. En een andere gunstige bijkomstigheid is dat iedereen enorm veel over zichzelf weet.

Simpelweg een gesprek openen over iets wat betrekking heeft op dit favoriete gespreksonderwerp, en daar oprecht interesse in tonen, maakt daarom de kans levensgroot dat je een prettig gesprek met deze persoon gaat hebben.

Een ander voordeel van op deze manier een gesprek met iemand beginnen is, dat degene die de aandacht geeft en de interesse toont bijna als vanzelf beschouwd wordt als een leuk persoon.

Als je een vrouw die je zou willen leren kennen observeert in de omgeving waarin jullie verkeren, dan zou jij je aldus:

 • Kunnen afvragen wat zij leuk vindt aan de omgeving waarin jullie verkeren.
 • Kunnen afvragen hoe zij juist hier terecht is gekomen.
 • Kunnen afvragen wat haar interesseert aan hetgeen ze aan het bekijken is.
 • Kunnen afvragen hoe smakelijk hetgene is dat ze eet of drinkt.
 • Enzovoort.

En over alles wat jij je afvraagt over deze vrouw waarin jij geÔnteresseerd bent, kun je in principe met haar een gesprek beginnen.

Om vervolgens het gesprek voor te zetten op basis van wat zij je vertelt over hetgeen jij je afvroeg. Bijvoorbeeld: door middel van doorvragen over wat ze vertelt, of door wat jij ervan weet of jouw ervaring daarmee met haar te delen.

Echter, wanneer je iemand aanspreekt en een gesprek met die persoon wilt beginnen, dan vraag je diegene als het ware te investeren in een gesprek met jou. En het is heel menselijk om vooral niet teveel te willen investeren zolang we niet weten wat die investering ons oplevert.

Daarom is het heel belangrijk dat je zeker in het begin van een geprek probeert vragen te stellen die makkelijk te beantwoorden zijn, maar die je tegelijkertijd materiaal opleveren waarmee je het gesprek kunt voortzetten.

Dit bereik je door open vragen te stellen die niet met een simpel 'Ja' of 'Nee' te beantwoorden zijn, maar die tegelijkertijd specifiek genoeg zijn om makkelijk te beantwoorden.

Een simpel voorbeeld:

Je zou kunnen vragen:"Wat vind jij leuk om te doen?" Beeld je vervolgens maar eens in dat deze vraag aan jou wordt gesteld. Dan zul je je al snel realiseren dat je over deze vraag langer moet nadenken dan over bijvoorbeeld de vraag:"Wat is het leukst dat je afgelopen maand hebt meegemaakt?".

Dat komt puur omdat de tweede vraag een veel specifiekere vraag is. Dat maakt een vraag makkelijker te beantwoorden en ook leuker om te beantwoorden.

Hierdoor neemt de kans aanzienlijk toe dat degene die je de vraag stelt hem uitgebreid beantwoord. Iets wat het voor jou vervolgens makkelijker maakt om het gesprek een leuk vervolg te geven.

Alle begin is moeilijk

Uiteraard is het hierbij zo dat als je het niet gewend bent om spontaan praatjes met andere mensen te beginnen, het de eerste paar keer wellicht best wat van je zal vergen.

Dat is volkomen normaal. Want voor alles wat je ook doet of aanpakt in je leven geldt dat alle begin moeilijk is. Maar dat het steeds makkelijker wordt, naarmate je het vaker doet.

De meest gunstige omstandigheid waarin je jezelf na voldoende oefenen kunt gaan bevinden is, dat je bijna niet meer hoeft na te denken over wat je moet gaan zeggen. Omdat je jezelf al doende getraind hebt in snel te ontdekken waar je een gesprek over kunt beginnen met iemand die je graag zou leren kennen.

Echter, ook met socialiseren is het zo dat de ene mens daar meer aanleg en talent voor heeft dan de ander. Ook dat is absoluut niet erg.

Want uiteindelijk gaat het een vrouw niet om wat je zegt, maar welk gevoel je een vrouw geeft met hoe je iets zegt.

Wat concreet betekent dat wanneer je iets zegt wat een vrouw een goed gevoel geeft over zichzelf, je min of meer al geramd zit. En dat je vanaf dat moment de 'relatie' precies die kant op kan leiden die jij wilt. Simpelweg omdat de gemiddelde vrouw een man die haar een goed gevoel geeft graag beter zou willen kennen.

Het is dan ook zaak om, zodra je de vrouw die je had willen ontmoeten ook daadwerkelijk hebt ontmoet, de leiding stevig in handen te nemen en geen geheim te maken van je bedoelingen.

Echter, verzaak je dit te doen, en treuzel je in plaats daarvan en wacht je af, dan zal dit veelal leiden tot het snel wegebben van de interesse van een vrouw.

Want ook al leven we in een verregaande vervrouwelijkte en geŽmancipeerde maatschappij, een vrouw voelt zich onbewust nog steeds het sterkst aangetrokken tot een man die zich ook daadwerkelijk als een man gedraagt.

En dat doe je, zodra je haar zonder omwegen aanspreekt. Gewoon omdat je haar graag wilt leren kennen. En een vrouw zal geen moment aan jouw mannelijkheid gaan twijfelen zolang jij de leiding stevig in handen houdt, duidelijke besluiten neemt en een vrouw durft te laten weten wat je van haar wilt.

Vind je dat moeilijk?

Bedenk je dan, dat een vrouw absoluut heel goed de leiding op zich kan nemen. En dat ook zeker zal doen als de situatie dat van haar vraagt. Maar dat een vrouw zich veel meer op haar gemak voelt, zich lekkerder voelt, vrouwelijker voelt en meer ontspannen voelt, wanneer een man de leiding op zich neemt. En dat nou juist precies het opwekken van deze gevoelens er bij een vrouw voor zorgt dat ze je steeds leuker en aantrekkelijker gaat vinden.

Een vrouw zal jou met alle soorten van genoegen de leiding laten nemen, en de leiding laten behouden. Mist jij te allen tijde zegt wat je doet en doet wat je zegt. Dus zoals het een echte man betaamt.

Met dit gegeven kunnen we dan ook concluderen dat:

 • Het gevoel dat je een vrouw geeft met jouw aanwezigheid het allerbelangrijkste is.
 • Dat je een vrouw een goed gevoel geeft over zichzelf door oprecht interesse in haar te tonen.
 • Dat je een vrouw een goed gevoel geeft over jou, door je als man te gedragen.

Waarbij de simpelste manier om een vrouw te tonen dat je een man bent die zich als man gedraagt is: een vrouw die je graag zou willen ontmoeten gewoon zonder omwegen aanspreken, waarbij je geen geheim maakt van je wensen en je bedoelingen.

Conclusie

Het antwoord op de vraag:"Hoe ontmoet je vrouwen en wat ga je zeggen?" is kortom dan ook, dat vrouwen ontmoeten en iets tegen ze zeggen gewoon een kwestie is van doen, om vervolgens rustig te gaan ervaren wat er gebeurt.

Elk gesprek met vrouwen die je niet kent levert je weer een nieuwe ervaring op waar je wat van leert. Tevens brengt iedere ontmoeting met vrouwen je dichter bij je doel. Namelijk dat je aantrekkelijk gevonden gaat worden door de vrouwen die je ontmoet. Want alleen dat zorgt voor vrouwen in je leven.

En aantrekkelijk maak je jezelf voornamelijk door je mannelijkheid op de juiste manieren en op de juiste momenten te tonen.

Eén van die juiste manieren om je mannelijheid te tonen is: Kordaat op een vrouw die je zou willen ontmoeten afstappen, en gewoon wat tegen haar zeggen. Zodat je met haar in gesprek komt, en jezelf in de gelegenheid stelt om te ontdekken of ze echt zo leuk is als dat ze eruit ziet, en of ze een vrouw is die bij je zou kunnen passen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren