Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe versier je een vrouw?

Voor een pasklaar antwoord op de vraag 'Hoe versier je een vrouw?' zou menig single man best wat overhebben. Simpelweg omdat hij het absoluut niet wil verknallen bij deze vrouw die hij op het oog heeft.

Het probleem is echter nogal eens, dat hij zichzelf deze vraag te laat stelt.

Want je pas gaan afvragen hoe je een vrouw versiert, zodra je een vrouw al erg leuk vindt, is het jezelf behoorlijk lastig maken.

En leidt meestal tot: helemaal niets doen, te voorzichtig zijn of juist te opdringerig zijn. Precies die dingen die er juist voor zorgen dat je het ernstig verprutsen gaat.

Een vrouw versieren is een vaardigheid

Een vrouw versieren is eigenlijk niets anders dan sociaal vaardig zijn, gecombineerd met een gezond portie lef.

Wie vaardig is in het omgaan met vrouwen en op de juiste momenten het lef heeft om te gaan voor wat hij wil, zal doorgaans niet heel veel moeite hebben met het versieren van een vrouw.

Maar wat als jij voor jezelf moet concluderen dat:

  • Je niet zo heel vaardig bent in het omgaan met vrouwen.
  • En het je eigenlijk ook een beetje aan lef ontbreekt.

Dan is dat niet iets waar je je voor zou moeten schamen of als een probleem zou moeten zien. Want als niet veel meer mannen met ditzelfde probleem zouden kampen, hadden websites als deze tenslotte geen bestaansrecht gehad.

Eigenlijk is er niets meer of minder aan de hand dan dat je gewoon een vaardigheid mist. Ooit heb je ook leren fietsen. En zoals je ouders je wellicht verteld hebben ging dat ook niet zonder slag of stoot.

Maar je wilde het onder de knie krijgen. Opgeven bestond niet in jouw hoofd als jonge jongen. Want je vriendje reed al op twee wielen. En dat wilde jij ook kunnen.

Hoe je moet fietsen wordt overdragen van vader op zoon. Hoe je een vrouw versiert doorgaans niet. Hoe dat moet, mag je zelf gaan ontdekken.

Want hoe je vader je moeder precies versierd heeft, dat zal lastig uit te leggen zijn voor 'm. Omdat ook hij vaak gewoonweg niet precies weet hoe hij dat gedaan heeft. Ook hij deed doorgaans maar wat en het is hem toevallig gelukt.

En op deze manier vergaat het de meeste mannen. Wat alle mannen die op deze manier een vrouw versieren allemaal gemeen hebben is: dat ze niet teveel nadachten, gewoon maar wat probeerden en wel zagen waar het schip zou stranden.

En dat is eigenlijk de beste manier. Want als je niets probeert, dan weet je één ding zeker: en dat is dat je die vrouw niet versiert.

Durf je gevoel om te zetten in actie

Dus de vraag 'Hoe versier je een vrouw?' is eigenlijk redelijk eenvoudig te beantwoorden. Want, zoals gezegd, een vrouw versieren is vooral een sociale vaardigheid, gecombineerd met een gezonde portie lef.

Je moet namelijk naar je gevoel durven luisteren en wat je voelt in actie om durven zetten. Waarbij de gesprekken die je hebt met die vrouw dienen als een soort lijm. Een lijm die ervoor zorgt dat ze dicht genoeg bij je blijft, zodat jij je acties kunt uitvoeren en haar kan versieren.

Een goed voorbeeld van een dergelijke actie is, op de mond kussen en tongzoenen. Je kent ongetwijfeld het gevoel. Je bent met een vrouw samen en je vindt haar leuk. Zelfs zo leuk dat je voelt dat je haar wilt zoenen.

Maar wanneer het je aan de nodige lef ontbreekt, ga je in plaats van je gevoel te volgen, jezelf af zitten vragen of je een vrouw kussen nu wel zomaar kunt doen. En met een beetje pech speelt die vraag je dagen later nog door je hoofd.

Echter, als je had geweten dat het ergste wat je kan gebeuren is, dat een vrouw haar hoofd wegdraait als ze niet door je gezoend wil worden, dan had je het wellicht wel geprobeerd.

En stel dat ze niet door je gekust wilde worden. Dan had jij dat, zonder dat zij een woord had hoeven zeggen, instinctief prima begrepen.

Zoals dieren bepaald natuurlijk gedrag hebben, hebben mensen dat ook. Wetenschappers stellen dat wij mensen dat natuurlijke gedrag alleen vaak erg slecht volgen omdat onze intelligentie ons nogal eens in de weg zit.

Met andere woorden: we denken teveel en we doen te weinig.

We denken steeds meer na over: hoe versier ik een vrouw, en doen steeds minder om die vrouw ook daadwerkelijk te versieren.

Maar ook wanneer je een vrouw nu al erg leuk vindt, dan staat je niets anders te doen dan: simpelweg je gevoel volgen en kansen creëren om je gevoel om te kunnen zetten in actie. Gewoon omdat dat nu eenmaal de enige manier is waarmee je een vrouw met succes versiert.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren