Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Wat iedere man zou moeten leren over vrouwen versieren

Valt er dan wat te leren over vrouwen versieren? Wat dan? En hoe pak ik dat aan? Is een vrouw versieren niet iets wat je als man gewoon kan of niet kan?

Het zouden zomaar een paar vragen kunnen zijn die bij het lezen van de titel in je op zouden kunnen komen.

Maar er valt wel degelijk wat te leren over vrouwen versieren. Want vrouwen versieren is niets anders dan simpelweg een vaardigheid. Een vaardigheid die je net als iedere andere vaardigheid kan leren door het gewoon te gaan doen.

Kun je jezelf leren vrouwen versieren?

In principe kun je jezelf alles leren. Dus ook vrouwen versieren. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is: eraan beginnen en ermee doorgaan totdat je vindt dat je voldoende geleerd hebt. Maar voor alles wat je jezelf leert geldt, dat het met vallen en opstaan gaat.

Want zelden komt het voor dat je, slechts na heel even proberen, zomaar ineens iets goed kan. Tenzij je een supertalent hebt voor iets. Maar als je een supertalent voor het versieren van vrouwen zou hebben gehad, dan was je nu hoogstwaarschijnlijk iets anders aan het doen geweest, in plaats van dit artikel zitten lezen.

Er is iets vreemds aan de hand met vrouwen versieren. Menig man bakt namelijk helemaal niets van het versieren. En voelt zich daar behoorlijk beroerd onder soms. Maar ondanks dat houdt hij het angstvallig geheim voor zijn omgeving. En blijft hij maar een beetje doorklooien in zijn eentje. Omdat hij vindt dat hij een vrouw versieren gewoon moet kunnen. Want iedere andere man lijkt het ook gewoon te kunnen.

Lijkt te kunnen, inderdaad. Want ook voor vrouwen versieren geldt dat er maar weinig mannen zijn die een natuurtalent zijn in het versieren van vrouwen. En mannen die het redelijk kunnen, hebben doorgaans tijdens hun jeugd per ongeluk ergens wat opgepikt dat voor hun veelal werkt.

Echter, de meesten zullen daar nooit zo bij stilgestaan hebben. Die ontmoetten ergens een vrouw, gingen haar leuk vinden en de rest leek vanzelf te zijn gegaan. De meeste mensen ontmoeten hun geliefde via hun eigen sociale kring. En zo liepen ze zomaar op een dag hun huidige partner tegen het lijf.

Eigenlijk zou je er dan als slimme single ook heel goed aan doen om een deel van je vrije tijd voornamelijk te besteden aan het uitbreiden van je sociale netwerk. Omdat je daarmee absoluut de kans laat toenemen dat je een leuke vrouw ontmoet. En het maakt tevens het versieren van vrouwen een stuk minder ingewikkeld.

Hoe je beter wordt met vrouwen

Want de reden dat een man niets bakt van het versieren van een vrouw is vaak, dat hij veel teveel nadenkt. Met name teveel nadenkt bij wat hij wil gaan doen. Daardoor blijft het bij nadenken en schiet het daadwerkelijk doen er te vaak bij in.

Juist als we een vrouw die we nog niet kennen leuk vinden, beginnen we vaak met ons af te vragen wat we het beste kunnen gaan zeggen. Omdat we erop gebrand zijn om een zo goed mogelijke indruk te maken op die vrouw. Want indruk maken vinden we als man zijnde erg belangrijk.

Maar ook jij zult ongetwijfeld wel eens bij jezelf hebben opgemerkt, dat hoe langer je nadenkt over hoe je die leuke vrouw zal gaan aanspreken, hoe lager je je kansen in gaat schatten. Iets dat meestal tot gevolg heeft dat je die vrouw helemaal niet gaat aanspreken of dat, als je haar dan uiteindelijk aanspreekt, je het onherroepelijk verknalt.

Wat je in essentie moet leren als je beter wilt worden in het versieren van vrouwen is, om anders te gaan kijken naar vrouwen die in de categorie leuk en aantrekkelijk vallen.

Want hoe leuk en aantrekkelijk een vrouw ook is, ze blijft nog steeds maar gewoon een mens. Net als ieder ander die je kent. Een mens ook die door jou op een manier behandeld wil worden, zoals je ieder ander behandelt. 'Jezelf zijn' bij haar, wordt dat door vrouwen genoemd.

Zodra je dat echt gaat ervaren, dan zul je zien dat een vrouw versieren helemaal niet zo moeilijk is. En dat je er al helemaal geen ingewikkelde verleidingsmethodes en versiertrucs voor nodig hebt.

Echter, om het daadwerkelijk te kunnen gaan ervaren heb je een paar dingen nodig, waar je nu wellicht niet over beschikt. En dat zijn:

  • Het lef om over die drempel heen te stappen die je nu nog tegenhoudt om vrouwen ook daadwerkelijk aan te spreken.
  • De kennis hoe je die mannelijke eigenschappen, waar jij zondermeer ook over beschikt, op de juiste manier uitdraagt en gebruikt in je omgang met vrouwen.
  • De kennis hoe je een vrouw zonder woorden, maar met daden laat weten hoe leuk je haar werkelijk vindt. Omdat je een vrouw juist met daden versiert en veel minder met woorden.

Die kennis kun je jezelf bijbrengen door bijvoorbeeld het lezen van een boek, zoals mijn digitale boek 'Vrouwen versieren door gewoon man te zijn'.

Maar als je meer een man bent die beter leert door gewoon te doen, dan zijn er op internet tevens zat dating coaches te vinden die praktijk workshops geven. Na besteding van een paar honderd Euro en ëën of twee dagen les, weet je dan ook hoe de vork in de steel zit.

Echter, Een boek lezen zoals 'Vrouwen versieren door gewoon man te zijn' is uiteraard een veel goedkopere methode om te leren vrouwen versieren.

Maar het lezen van een boek werkt alleen goed, wanneer je opgedane kennis zelf in praktijk brengt. En daar moet je jezelf dan uiteraard wel toe weten te zetten.

Leren vrouwen versieren kan dus. Het enige wat jou te doen staat is bekijken welke methode van leren bij jou het beste past.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren