3 krachtige versiertips die iedere man zou moeten weten

Versiertips voor mannen zijn er genoeg te vinden op internet. Maar als je er al wat gelezen hebt, dan zal het je ongetwijfeld opgevallen zijn dat versiertips doorgaans pas ingezet kunnen worden zodra je met een vrouw in gesprek bent. Maar wanneer je het in gesprek komen met vrouwen al lastig vindt, dan heb je dus eigenlijk geen ene moer aan de meeste versiertips voor mannen.

Daarom gaan de nu volgende versiertips je met name inzicht geven in wat er nodig is om jezelf lekker en ontspannen te voelen in de nabijheid van vrouwen. Iets wat het in gesprek komen met vrouwen zonder meer zal vergemakkelijken. En je kansen dan ook direct laat toenemen.

Versiertip 1: Hoe leuk vind je jezelf eigenlijk?

Het zal jou ongetwijfeld niet vreemd in de oren klinken dat mensen die zichzelf een toffe peer vinden en het prima met zichzelf kunnen vinden, het vaak ook heel goed met andere mensen kunnen vinden. En door deze mensen ook als een leuk iemand beschouwd wordt met wie ze graag omgaan.

Dit betekent dat wanneer jij jezelf door de bank genomen best een leuke vent vindt, die het best goed voor elkaar heeft en vindt dat hij best de moeite waar is, dan ben je eigenlijk al een heel eind op de goede weg om succesvol een vrouw te versieren.

Want leuk gevonden worden door anderen begint zonder enige twijfel met eerst jezelf een aangenaam en leuk persoon vinden.

Versiertip 2: Wees je mannelijke zelf

Vrouwen versieren is echt niet ingewikkeld. We maken het onszelf alleen vaak zo nodeloos ingewikkeld. Want wat iedere vrouw zonder uitzondering aantrekkelijk vindt aan een man is:

Het mooie hiervan is dat iedere man dat in zich heeft. Je moet het alleen laten zien aan de vrouw die je wilt versieren. Echter, daar zit 'm nu juist vaak de kneep. Want dat doen we alles behalve. Omdat we, wanneer we een vrouw leuk vinden, vaak veel te druk bezig zijn met proberen aardig gevonden te worden en proberen te voorkomen dat we worden afgewezen.

Maar zoals de beroemde Formule 1 coureur Mario Andretti ooit zei:

"Winnen doe je niet door proberen te voorkomen dat je verliest".

Precies hetzelfde geldt voor het versieren van een vrouw. Een vrouw voor je winnen doe je met name door volledig in dat moment samen met haar te zijn. Daardoor stel je jezelf, net als met autoracen, in staat aan te voelen welk risico verantwoord is om te nemen en neem je het ook.

Wat volledig in het moment samen zijn is?

Dat is wanneer je zo in elkaar opgaat dat de tijd voorbij vliegt en je niet echt meekrijgt wat er om jullie heen gebeurt.

En dat kan jou ook lukken met een vrouw. Zodra je stopt met je afvragen: of ze je wel aardig vindt en leuk vindt en of je wel de juiste dingen aan het zeggen bent.

Versiertip 3: Wees de leider

Hoe sterker de tegenpolen van twee magneten zijn, hoe lastiger het wordt om ze weer van elkaar af te krijgen. Iedere man heeft dat ergens in zijn leven een keer ervaren. En zullen het zich blijvend herinneren omdat het best iets bijzonders is.

Aantrekkingskracht tussen man en vrouw werkt eigenlijk precies hetzelfde. Mannelijkheid en vrouwelijkheid kunnen ook gezien worden als elkaars tegenpolen. En dus trekken ze elkaar aan.

Wanneer je je daar bewust van bent dan zul je ontdekken dat hoe vrouwelijker een vrouw zich gedraagt en hoe meer vrouwelijkheid een vrouw uitstraalt, hoe aantrekkelijker jij haar vindt.

Voor een vrouw geldt precies hetzelfde. Hoe mannelijker jij je gedraagt, hoe aantrekkelijker een vrouw jou zal vinden. En typisch mannelijk gedrag is onder andere een vrouw leiden middels rustig assertief leiderschap.

Hetgeen in de praktijk zoveel betekent als: uitzoeken wat jullie samen op een date gaan doen, een tijdstip plannen en vervolgens de vrouw vertellen wat je van haar verwacht.

Menig man blijkt hier in de praktijk behoorlijk veel moeite mee te hebben. Wederom, omdat we zo vreselijk druk zijn met voorkomen om afgewezen te worden. En dus zouden we liever de vrouw de keus laten maken. Want dan weten we in ieder geval zeker dat we iets gaan doen wat zij leuk vindt.

Echter, een vrouw wil een man die zich als man gedraagt. En een man die haar ook laat zien, voelen en meemaken dat hij een man is.

Een vrouw zal een man zelfs heel dankbaar zijn als hij haar zijn man-zijn geeft. Want alleen een man kan ervoor zorgen dat een vrouw zich echt vrouw voelt.

En dus boeit het een vrouw vaak eigenlijk niet zo heel veel wat je gaat doen op een date. Belangrijker voor haar is dat jij er door middel van je mannelijkheid voor zorgt dat zij zich even lekker op en top vrouw kan voelen.

Wanneer je deze versiertips voor mannen toepast in je eigen leven en tijdens je interacties met vrouwen, dan zal dat het in contact komen met vrouwen en het versieren van vrouwen ongetwijfeld een heel stuk eenvoudiger maken voor je.