Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Waarom vrouwen verleiden eigenlijk fout is

Vrouwen verleiden, of in ieder geval één vrouw verleiden, is iets waar veel mannen wel wat voor over zouden hebben om dat onder de knie te krijgen. Weet je dat je dat eigenlijk helemaal niet zou moeten willen weten. Vrouwen verleiden tot iets lukt je doorgaans maar één keer. Niet echt handig als je op zoek bent naar een vriendin.

Over verleiden zegt de dikke Van Dale: tot iets slechts overhalen, op de slechte weg leiden, verlokken tot, tot geslachtsgemeenschap brengen/overhalen.

Vrouwen verleiden is dus eigenlijk niets anders dan ze overhalen iets me je te doen, waarbij de kans redelijk aanwezig is dat ze er achteraf spijt van krijgen.

Denk er eens over na. Jij bent vast ook wel eens overgehaald iets te doen, iets te kopen of iets te zeggen. De kans is aanwezig dat je er naderhand een niet al te prettig gevoel aan overhield.

Een vrouw verleiden niet, maar wat dan wel

De kunst van het verleiden van een vrouw wordt doorgaans ingezet wanneer men seks wil met een vrouw. Het probleem met ons mannen is alleen: we willen het te graag. En het probleem met vrouwen is: ze hebben ons gelijk door. Sterker nog, ze ruiken zowat dat je seks met ze wilt.

Prachtige vrouwen zijn in staat mannen gekke dingen te laten doen. Zo zouden ze bijvoorbeeld kunnen zeggen: "Spring van de brug en je krijgt seks met me". Het klinkt belachelijk, maar je kunt ervan uitgaan dat een fors aantal mannen het zou overwegen. Even om aan te geven hoe graag wij mannen seks zouden willen met een mooie vrouw.

Vrouwen weten dat. Sterker nog, wanneer een vrouw seks wil, weet ze dat ze het negen van de tien keer ook krijgt. Wanneer je weet dat iets beschikbaar is word je kieskeurig, wil je het op momenten dat jou het uitkomt en wanneer jij er zin in hebt. Het is dan ook lastig iemand, in dit geval een vrouw, te verleiden tot iets waarvan ze weet dat het beschikbaar is.

Ik denk dat ook jij nu wel in de gaten hebt dat dit niet gaat werken. Daarbij zul jij ook wel weten dat vrouwen het verleiden veel beter beheersen dan mannen en dat mannen zich maar al te graag laten verleiden door vrouwen.

Laat een vrouw jou verleiden

Met deze wetenschap kun je verzinnen dat je het verleiden beter aan de vrouw kan overlaten. Maar hoe krijg je een vrouw zover dat ze jou gaat verleiden? In theorie is het eigenlijk heel simpel. Een vrouw wil seks met jou als ze zich tot je aangetrokken voelt. Hoe sterker die aantrekkingskracht is, hoe meer moeite ze voor je zal willen doen.

De aantrekkingskracht kun je versterken door haar niet precies datgene te geven wat ze wil. Laat dit even tot je doordringen en denk er eens goed over na. Wanneer wil jij iets het liefst? Precies, wanneer het niet zomaar beschikbaar is. Wanneer je er moeite voor moet doen.

Maak hier gebruik van. Wanneer een vrouw zich tot jou aangetrokken voelt, zal ze dit duidelijk laten merken. Ze zal bij je in de buurt willen zijn. Ze wil je aanraken, voelen, omhelzen, kussen. Door haar er moeite voor te laten doen, ben jij degene die iets heeft wat zij wil. Zij heeft niet langer iets wat jij wilt.

Natuurlijk mag ze je aanraken, omhelzen en kussen. Maar alleen wanneer jij haar daar toestemming voor geeft. Zorg er dan bijvoorbeeld ook voor, dat jij degene bent die het kussen of wat voor een vorm van aandacht dan ook stopt, zodat ze net niet krijgt wat ze van je wil. Dit zorgt ervoor dat ze alleen maar meer van je wil.

Vrouwen verleiden graag. Een vrouw is beter in het verleiden dan jij ooit zal worden. Bespaar je dan ook de moeite en zorg dat je iets hebt wat zij graag wil.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren