Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Vrouwen versieren: Hoe doe je dat?

Hoe doe je dat, vrouwen versieren? Het is een vraag waar menig man graag antwoord op hebben wil. Daarbij zou het tevens fijn zijn te weten hoe je dit proces van 'het versieren der vrouwen' zo risicoloos mogelijk laat verlopen. Dat wil zeggen: met zo weinig mogelijk kans op een afwijzing.

Dat is overigens iets wat je volledig zelf in de hand hebt. Omdat dit alles te maken heeft met hoe jij er zelf tegenaan kijkt. Dat wil zeggen: hoeveel waarde jij er in gedachten aan gaat hechten, wanneer het versieren van een vrouw toch niet zo verloopt zoals je gewenst had.

Maak het jezelf vooral niet onnodig moeilijk

Iets wat overigens typisch mannelijk is. Om eerst zelf veel te lang te blijven aanklooien voordat we iemand om advies gaan vragen. Want eigenlijk voelen we advies vragen nog vaak een beetje als falen. Zeker wanneer we vinden dat we iets toch echt zelf hadden moeten kunnen.

Weten hoe je vrouwen versieren moet, valt daar voor menig man absoluut ook onder. Sterker nog, we schamen ons er eigenlijk stiekem best een beetje voor als vrouwen versieren ons niet helemaal lijkt te lukken. Anders hadden we er tenslotte allang eens met vrienden over gesproken en hen advies gevraagd.

Niet vaardig zijn met vrouwen houden we met andere woorden nog vaak angstvallig geheim voor onze omgeving. Maar juist dat geheim voert de druk behoorlijk op als je dan eens een vrouw tegenkomt die je leuk vindt. Tenslotte wil je je omgeving en jezelf graag bewijzen dat je het wel degelijk kan. Ook al is het maar één keer.

Bovendien kom je niet zo heel vaak een vrouw tegen die je leuk vindt. 'Dus dit mag niet mislukken' is vervolgens dan vaak de gedachte.

En dan gaat logischerwijs alles wat je alleen al van plan bent als een risico voelen. Want stel je nou eens voor dat je het toch niet heel goed ingeschat hebt. Dat je in werkelijkheid helemaal geen kans blijkt te maken bij deze vrouw.

Een gedachte die er meer dan eens toe leidt dat er niets constructiefs ondernomen wordt. Maar in plaats daarvan afgewacht wordt tot de perfecte gelegenheid zich vanzelf aandient om wat te doen. Bijvoorbeeld: die leuke vrouw aanspreken of haar uitnodigen voor een date.

Maar ook jij zult wellicht al eens aan den lijve ondervonden hebben dat het perfecte moment zich nooit aandient. En dat het er eigenlijk op neer kwam dat je hebt zitten wachten tot het te laat was.

Weg kans!

Een vergelijkbaar scenario zoals zojuist beschreven is bekend bij menig man. En telkens weer kun je stellen, dat teveel waarde hechten aan deze vrouw en aan deze situatie ervoor heeft gezorgd dat het mislukte.

Zelfs zonder dat je er werkelijk iets voor gedaan hebt. Behalve je onnodig zorgen maken over een mogelijke uitkomst van een mogelijke actie van jou. Iets dat overigens nooit verder gekomen is dan een mogelijke actie.

En als je er nu zo naar kijkt, dan zul jij jezelf hoogstwaarschijnlijk ook voor gek verklaren dat zoiets jou heeft kunnen overkomen.

Teveel waarde hechten aan een situatie en aan vrouwen is voor veel mannen de nummer één reden waarom het versieren van vrouwen keer op keer kansloos mislukt.

Want natuurlijk ga je jezelf onzeker voelen wanneer iets enorm belangrijk voor je is, maar dat de kans bestaat dat je het kwijt raakt. In je gedachten is die kans er nog steeds dat je die vrouw kunt versieren. Een kans die als sneeuw voor de zon zou kunnen verdwijnen als je iets verkeerd doet.

Echter, teveel waarde hechten aan een vrouw overkomt je alleen wanneer je te lang wacht met iets doen. Want hoe langer je wacht, hoe meer kans je jezelf geeft om erover na te denken. En hoe meer redenen je dan uiteraard weet te vinden waarom het nu even niet zo'n geschikt moment is om wat te doen. Maar stiekem tevens hoe meer waarde je gaat hechten aan het resultaat.

Je voorkomt dat je het jezelf onnodig moeilijk maakt door direct actie te ondernemen en met een vrouw te gaan praten, zodra je ook maar enigszins het gevoel hebt dat je haar wel eens heel leuk zou kunnen gaan vinden.

Dit heeft 2 enorme voordelen, namelijk:

  • Je weer direct waar je aan toe bent, zodra je een vrouw aanspreekt. Vind ze je namelijk leuk, dan zal ze zeker ingaan op een date met jou. En zo niet, dan ben je dat morgen alweer zowat vergeten.
  • Vrouwen vinden mannen die onverschrokken het initiatief nemen om een gesprek met haar aan te gaan zonder uitzondering aantrekkelijk. Iets wat je kansen bij haar zondermeer laat toenemen.

Zo vergroot je jouw kansen direct

Iets dat er zonder uitzondering keer op keer voor zorgt dat een vrouw je een aantrekkelijke vent vindt, is wanneer je er niet alleen uitziet als een man, maar tevens uitstraalt en toont dat je ook daadwerkelijk een man bent.

Jouw hele man zijn komt voor een vrouw ineens tot uiting wanneer je zonder zichtbare twijfel op haar afstapt en een gesprek met haar begint. Dus jezelf een echte man tonen aan een vrouw is allesbehalve ingewikkeld. Je hoeft het alleen maar even te doen.

Maar daar zit 'm nu juist vaak net de kneep. 'Wist ik maar wat ik moest zeggen' en 'Wist ik maar waarover ik moet praten' of 'Wist ik maar hoe ik een goede indruk moet maken', zijn slechts enkele gedachten die vaak door de hoofden van mannen schieten zodra zij alleen al denken aan het aanspreken van een leuke vrouw.

Schieten die gedachten je overigens ook door je hoofd wanneer je een willekeurig iemand aanspreekt waar je je niet tot aangetrokken voelt? Hoogstwaarschijnlijk niet. Met ieder willekeurig ander persoon zul je doorgaans in staat zijn zonder veel problemen een gesprek te voeren.

Vaker dan we ons realiseren hechten we waarde aan iets wat het nog helemaal niet waard is om enige waarde aan te hechten. Want een vrouw kan er leuk en aantrekkelijk uitzien. Maar is ze ook een leuke en aantrekkelijke vrouw voor jou?

Antwoord op die vraag kun je pas geven als je tijd met haar hebt doorgebracht en haar een beetje hebt leren kennen.

Wanneer je jezelf dat goed realiseert, dan straal je dat ook uit naar vrouwen. Dan straal je uit dat je haar fraaie uiterlijk weliswaar apprecieert, maar dat je iets anders minstens net zo belangrijk vindt. Namelijk, dat ze ook leuk is voor jou. En pas wanneer ze leuk is, zul je haar wellicht versieren.

Dit zorgt voor een vrouw ook voor een uitdaging. En dat je haar het gevoel geeft dat ze ook haar best voor jou moet doen, maakt je des te aantrekkelijker.

We kunnen dan ook gerust stellen dat hoe minder waarde jij in eerste instantie hecht aan vrouwen en de kansen die je wel of niet bij ze hebt, hoe beter je jezelf in staat stelt mannelijk en aantrekkelijk over te komen op vrouwen.

Het antwoord op de vraag: 'Vrouwen versieren: Hoe doe je dat?', zou dan ook heel eenvoudig kunnen luiden: Maak het jezelf vooral niet te moeilijk. En ga zo snel mogelijk een gesprek aan met vrouwen die je leuk vindt. Gewoon om uit te vinden of ze ook daadwerkelijk leuk zijn. Want dat straalt mannelijkheid en zelfvertrouwen uit.

En juist dat vergroot je kansen bij vrouwen aanzienlijk. Omdat precies dat maakt dat je als een aantrekkelijke vent wordt beschouwd. En dat zou het daadwerkelijk versieren van vrouwen wel eens tot het spreekwoordelijke koude kunstje kunnen maken.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren