Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Stop met 2 dingen en maak vrouwen versieren minder moeilijk voor jezelf

Op internet en in diverse boeken is zonder meer genoeg informatie te vinden over hoe je een vrouw moet versieren. Maar wat houdt vrouwen versieren nu werkelijk echt in? En is het versieren van een vrouw echt zo moeilijk als we het onszelf soms maken?

In elk geval lijkt het erop dat we het versieren van vrouwen vooral steeds ingewikkelder zijn gaan maken in de loop der jaren. Mede door een overvloed aan verkeerde informatie. Waardoor we onder andere te vaak teveel gaan nadenken bij wat we doen. In plaats van af te gaan op wat we voelen en waarnemen.

De onbedoelde gevolgen van terughoudendheid en teveel nadenken

Zodra je een vrouw tegenkomt waar je je tot aangetrokken voelt, dan zou je haar het liefst willen versieren. Zodat je seks met haar kunt gaan hebben. De kans dat het zover komt is er best. Mits je die kans met beide handen aangrijpt en er daadwerkelijk wat mee gaat doen.

Maar daar zit 'm nu juist net vaak het probleem. Ook jij zult vast goed nagedacht hebben over hoe dit nu aan te pakken en ongetwijfeld ook allerlei oplossingen gevonden hebben. Maar je hebt ze alleen niet ten uitvoer gebracht. Of tenminste niet op de manier zoals je eigenlijk had gewild. Met meestal als gevolg dat jouw acties niet leidden tot het gewenste resultaat.

Je bent een man. En je aangetrokken voelen tot een vrouw is eigenlijk niets anders dan dat je lichaam je vertelt dat je een geschikte partner hebt gevonden om je mee voort te planten. Vervolgens vertelt je gevoel je doorgaans precies wat je zou moeten ondernemen om de kans te creëren om je voort te planten met deze vrouw.

Het probleem is tegenwoordig alleen vaak dat we niet zo goed meer naar dit gevoel durven luisteren. Want vrouwen staan tegenwoordig heel goed hun mannetje. En stralen dat ook uit ook. Iets wat menig man terughoudender maakt en onzekerder maakt in zijn benadering. En in zijn pogingen om haar te versieren.

Bovendien leert onze maatschappij ons dat mannelijkheid tegenwoordig niet meer zo cool is. En dus neigen we ernaar om onze mannelijkheid en onze verlangens naar een vrouw zo goed mogelijk verborgen te houden. Omdat we bang zijn dat we onze kansen anders helemaal vergooien.

Vaak neemt terughoudendheid en onzekerheid dusdanige vormen aan, dat een vrouw nauwelijks nog doorheeft dat je haar eigenlijk wilt versieren. En tevens helpt je afwachtende houding je ook niet echt verder. En dus eindigen versierpogingen vaak in een soort van vriendschap, waar je nog maar moeilijk weer uitkomt.

Waarom een vrouw versieren eigenlijk heel eenvoudig is

Een vrouw versieren is eigenlijk een doodeenvoudige procedure. Een procedure die je als man alleen maar op je gemak dient te doorlopen, zodra je je aangetrokken voelt tot een vrouw. En een vrouw wil je alle kansen bieden om deze procedure op haar toe te passen. Mits jij een gezond portie mannelijkheid en zelfvertrouwen tentoon spreidt in jouw omgang met haar.

En juist wanneer deze twee eigenschappen in een te grote mate missen in je omgang met vrouwen, zul je een vrouw nooit met succes kunnen versieren. Laat staan haar behouden als jouw vriendin.

Je hebt dan ook eigenlijk geen andere keus dan de procedure op een mannelijke manier en met een gezonde portie zelfvertrouwen te doorlopen.

De procedure begint met de vrouw waar je je tot aangetrokken voelt aan te spreken. Waarna je vervolgens probeert een leuk gesprek met haar te hebben. Want het praten vormt als het ware de lijdraad voor het doorlopen van de hele procedure. Die minstens loopt van ontmoeting tot slaapkamer. En wellicht tot een relatie.

Het eerste doel in de procedure van het versieren van een vrouw is haar een beetje te leren kennen. Het tweede doel is erachter komen hoe ze aanvoelt. Het derde doel is erachter komen hoe ze ruikt en smaakt. En het laatste doel is, dit alles combineren. Ofwel, seks hebben met deze vrouw.

Op deze manier klinkt het versieren van een vrouw wel erg klinisch en primitief. Maar ons instinct en intuïtie zijn primitief. Die evolueren en emanciperen echt niet met ons mee. Bovendien wordt zo wel duidelijker wat een vrouw versieren nu werkelijk inhoud.

Meer behelst het versieren van een vrouw echt niet. Alles wat we erbij verzinnen is weliswaar leuk en lief, maar draagt niet wezenlijk bij tot het succesvol versieren van een vrouw.

Als jij in staat bent met vrienden, bekenden, collega's, kennissen en andere contacten leuke en interessante gesprekken te hebben, dan heb je in principe voldoende sociale vaardigheden om dat zeker ook bij een leuke vrouw voor elkaar kunnen krijgen.

Want je hoeft een hele leuke aantrekkelijke vrouw echt niet anders te behandelen dan ieder ander die je kent. Sterker nog, de indruk die je maakt op een vrouw zal onuitwisbaar zijn, als je vanaf het allereerste moment puur jezelf laat zien en direct je bedoelingen kenbaar maakt. En niet meer dan dat.

Een vrouw anders behandelen, vermindert alleen je kans op succes maar. Want vrouwen voelen het aan wanneer jij je anders voordoet dan je werkelijk bent. En dingen voor haar doet, die je voor anderen niet zal doen. En die je eigenlijk alleen maar doet omdat je wat van haar wilt.

Dergelijke dingen leiden er vroeg of laat toe, dat ze niet langer met je wil daten en je vertelt dat ze liever gewoon vrienden wil blijven. Omdat ze je niet vertrouwt, niet weet wat ze aan je heeft en zich mede daardoor absoluut niet aangetrokken zal voelen tot je.

Vrouwen voelen zich intuïtief namelijk alleen aangetrokken tot mannen die hun mannelijkheid tonen in hun omgang met vrouwen, die vertouwen hebben in zichzelf, die zichzelf volledig accepteren voor wie ze zijn en die hun echte bedoelingen kenbaar durven maken aan een vrouw.

Door een dergelijke man laat een vrouw zich maar al te graag versieren.

Zo eenvoudig is het eigenlijk. En zo eenvoudig is het versieren van een vrouw. Maar waarom is het voor menig man dan toch niet zo eenvoudig? Omdat wij mensen van nature ontzettend goed zijn in het verzinnen van uitvluchten en smoezen wanneer we ons ergens onzeker over voelen. Of wanneer we bang zijn dat we pijn gedaan gaan worden.

Iets dat aan de basis staat van onze terughoudendheid en het teveel nadenken. En juist door dat te laten en onzekerheid te leren tolereren, zet jij jouw eerste stap richting het met succes versieren van vrouwen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren