Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Wat vinden vrouwen lekker

Met wat vrouwen lekker vinden om te eten zouden we snel klaar zijn. Bijna iedere vrouw is dol op chocolade, dus daarmee zul je nagenoeg nooit de mist in gaan. Aan het onderwerp 'wat vinden vrouwen lekker in bed', kunnen echter al snel heel wat meer woorden worden besteed.

Want ook in bed lijken man en vrouw elkaar soms niet helemaal te begrijpen. Dit komt ondermeer omdat mannen het bedrijven van de liefde anders beleven dan vrouwen. Bijvoorbeeld: een man geniet meer van het ontladen van seksuele spanning, terwijl de vrouw juist meer geniet van het opbouwen van diezelfde seksuele spanning. Een man is bij wijze van spreken klaar voor het verrichten van de daad na het zien van een paar fraaie borsten. Een vrouw heeft daar iets meer voor nodig.

Het belang van een goed en uitgebreid voorspel

Het is nog wel eens een vastgeroeste gedachte dat goed zijn in bed afhangt van de grootte van het geslachtsdeel en hoe lang je 'm paraat weet te houden. Uiteraard vinden vrouwen het lekker als je goed weet hoe je 'm moet gebruiken. Maar wat ervoor gebeurt is minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker.

Voor een vrouw kan een voorspel al beginnen met een liefdevolle enigszins ondeugende aanraking in de ochtend en een sensuele kus in haar nek, waarmee je haar laat voelen dat je haar wilt. Alleen dit kan er al voor zorgen dat ze de rest van de dag aan je denkt zonder dat ze je verder ziet of spreekt.

Een voorspel dat je voort kunt zetten zodra je 's avonds thuiskomt. Bijvoorbeeld: Door haar te verrassen met eten waar net dat beetje meer aandacht aan besteed is, terwijl je met haar flirt, lacht en haar liefkoost. Haar eens lekker knuffelt en masseert 's avonds op de bank en haar duidelijk laat voelen dat al jouw aandacht en liefde voor haar is.

Vrouwen kunnen er erg van genieten wanneer jij je tijd neemt en je strelingen en liefkozingen heel langzaam sensueler laat worden. Met name wanneer je haar duidelijk laat voelen dat je vooral haar wilt laten genieten. Je zet dit extra kracht bij wanneer je stopt zodra je haar, haar genot hebt gegeven en je eigen lust opzij zet.

Onze gedachte als man zijnde is doorgaans, dat een vrouw niet in de gaten heeft wat we van haar willen als we net iets romantischer doen als anders. Maar je kan er zeker van zijn dat ze je honderd procent van de tijd precies doorheeft. Alleen zal ze het je nooit laten merken.

Ze gaat er dan ook stellig vanuit dat jij in gedachten hebt eens lekker de liefde met haar te gaan bedrijven. Maar dat doe je af en toe nu eens precies niet.

Juist het hebben van zo'n sterke controle over je eigen lusten zorgt ervoor dat ze nooit precies weet wat ze van je kan verwachten. En juist dat element geeft haar seksuele spanning nog een extra boost en kan ervoor zorgen dat ze je bespringt voordat je hebt kunnen afmaken wat je van plan was.

Ken het lichaam van je vrouw of vriendin

Een klein probleem is echter vaak dat veel mannen het lichaam van hun vrouw of vriendin niet echt goed kennen. Het vrouwelijk lichaam kent naast haar borsten en geslachtsdelen veel meer plekjes die er bij de juiste strelingen en liefkozingen voor zorgen dat ze opgewonden raakt. Plekjes die je alleen maar ontdekt wanneer je de tijd neemt om met je vingers en mond op ontdekkingstocht te gaan op haar lichaam.

Tijdens één van je tochten zou je zomaar plekjes kunnen ontdekken waarvan ze zelf niet eens wist dat het haar op zou winden. En wat jij ontdekt zullen vrouwen extra lekker vinden omdat je ze ermee verrast.

Juist door de geijkte plekken waar ze opgewonden van raakt en waarvan ze verwacht dat je ernaar toe gaat op een haar na te missen en ze te bewaren voor het laatst zal haar verlangen alleen maar meer laten aanwakkeren. Zolang je er tenminste voor blijft zorgen dat je strelingen en kussen langzaam aan steeds sensueler worden en de plekjes die je streelt en kust steeds opwindender zijn.

Wat alle vrouwen lekker vinden is niet eenvoudig aan te geven. Wat de ene vrouw erg lekker vindt, kan een andere vrouw wel eens weinig doen.

Maar kus en streel zachtjes met je vingertoppen en lippen bijvoorbeeld eens langs: haar nek en dan vooral net achter haar oren, de overgang van nek naar schouders, de binnenkanten van haar bovenarmen en dijen, haar oksels en zij -en onderkanten van haar borsten, de achterkant van haar nek en met name net onder de haargrens, de huid tussen haar schouderbladen, de huid langs het heupbeen, haar knieholtes en natuurlijk niet te vergeten haar billen.

Tijdens de ontdekkingstocht laat een vrouw je echt wel merken of zie iets erg aangenaam vindt of niet.

Hiermee zal het lijstje nog niet compleet zijn, maar heb je in ieder geval iets om mee te starten. Je zult snel genoeg merken dat, hoe beter je het lichaam van je vrouw of vriendin kent, hoe eerder ze toegeeft aan jouw strelingen en kussen en er zichtbaar van geniet. En hiermee is de vraag 'Wat vinden vrouwen lekker?' in ieder geval deels beantwoord.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren