Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Zo kun je gewoon jezelf blijven en lukt een vrouw versieren je wel

Een vrouw versieren. Soms lijkt het versieren der vrouwen wel tot een heuse wetenschap verheven. En wat daarbij met name vergeten lijkt te worden is, dat een vrouw ook maar gewoon een mens is. Een mens van vlees en bloed. Net zoals jij en ik.

Dus zou het versieren van een vrouw niet zo moeilijk moeten zijn. Tenslotte kun wij ons ook heel snel aangetrokken voelen tot een vrouw. Daar hoeft ze doorgaans bijzonder weinig voor te doen.

Door actie en leiderschap krijg je een vrouw

'Maar dat is niet hetzelfde', zul je nu misschien zeggen. Toch is het zo. Wij voelen ons in eerste instantie aangetrokken tot het uiterlijk van een vrouw. En een vrouw voelt zich in eerste instantie vooral aangetrokken tot wat het uiterlijk van een man uitstraalt. Waarbij eigenlijk bedoeld wordt: hoeveel mannelijkheid jouw uiterlijk uitstraalt.

We hebben het dan geenszins over het sportschool uiterlijk met dikke spierballen in een net iets te strak v-hals shirtje. En tevens niet over allerlei andere modeverschijnselen. Het zijn wellicht leuke randvoorwaarden waar vrouwen graag naar kijken. Maar ze maken je niet per definitie aantrekkelijk.

Wat jou als man vooral mannelijk maakt is jouw houding. Met hoeveel zelfvertrouwen en passie sta jij met jouw poten op de grond. Trek jij je wat aan van wat de buitenwereld van jou vindt? Of interesseert jou dat bar weinig?

Ga je direct voor kansen die zich aandienen? Of wacht je af en laat je dingen meer van anderen afhangen?

Samengevat betekent visueel aantrekkelijk zijn voor vrouwen dat je met beide poten stevig op de grond staat, vol zelfvertrouwen en wakker de wereld inkijkt, de mening van anderen respecteert maar er niet perse wat mee doet en zonder twijfel gaat voor een kans die zich aandient.

Dit betekent dat: zodra je een vrouw in je blikveld gevangen hebt en je vindt haar leuk, je dan ook direct actie onderneemt. Zeker wanneer ze je aankijkt en jouw glimlach beantwoord met een glimlach. Want doorgaans is dat een uitnodiging om haar aan te spreken. Maar ook wanneer ze je nog niet gezien heeft, zul je direct tot actie over moeten gaan.

Of eigenlijk een serie van acties. Welke zijn:

  • De omgeving en/of situatie waarin jullie je bevinden vluchtig observeren en in je opnemen.
  • Op de vrouw afstappen en haar aanspreken.
  • Haar vertellen wat je opviel aan haar, zeggen wat jij je afvroeg toen je haar zag of iets vragen of opmerken over de omgeving of de situatie waarin jullie je samen bevinden.
  • Haar jouw bedoelingen duidelijk maken.
  • Telefoonnummer vragen voor het afspreken van een date op een later tijdstip. Of direct samen gaan daten als jullie daar beiden op dat moment tijd voor hebben.

De omgeving in je opnemen of de situatie in je opnemen waarin jullie je beiden bevinden, geeft je om te beginnen een perfect gespreksonderwerp om de vrouw mee aan te spreken en het gesprek mee te openen.

Zeker wanneer je eerste vraag een vraag betreft die ze niet met een simpel ja of nee kan beantwoorden. Want hoe uitgebreider jij haar kan laten antwoorden op een vraag, hoe meer stof voor een volgende vraag zij jou geeft. Waardoor zij eigenlijk het voortzetten van het gesprek voor jou eenvoudiger maakt.

Doorvragen en jouw gedachten, meningen en kennis over het besproken onderwerp met haar delen, betekent dat je interesse toont in haar en in wat haar bezighoudt. Vrouwen vinden dat heel charmant en vooral ook heel aantrekkelijk. Iedere vrouw waardeert een man zeer, die aandacht voor haar als persoon heeft. Die luistert naar wat zij te vertellen heeft en naar wat er in haar gedachten omgaat.

Met het beheersen van deze manier van een gesprek voeren, heb je een vrouw eigenlijk al voor de helft versiert.

De andere helft bestaat uit het haar geduldig en rustig leiden naar het elkaar ook intiem leren kennen. Ofwel kussen, vrijen en seks hebben met elkaar. Want het elkaar tevens intiem kennen is het enige echte verschil tussen een vriendschappelijke relatie en een liefdesrelatie.

En voor het kussen, zou je wel wat privacy kunnen gebruiken. Dan is het handig dat je de omgeving waarin je jezelf met haar bevindt in je opgenomen hebt. Zodat je inderdaad wat privacy kunt creëren als je dat nodig hebt en haar daar naartoe kunt leiden.

We kunnen gerust stellen dat: wanneer jij haar simpelweg niet leidt naar het elkaar intiem leren kennen, dan eindig je zogezegd in de beruchte 'friend zone'.

En ja, dat zie je inderdaad goed. Daarin belanden is doorgaans niets anders dan een gebrek aan leiderschap in je omgang met vrouwen.

Waarom iets wat zo simpel lijkt toch zo vaak niet lukt

En ja, zo simpel is een vrouw versieren werkelijk. Waarom lukt het dan toch zo vaak niet? En waarom maken we het onszelf dan zo vaak zo ontzettend moeilijk?

Ik denk dat het vooral te maken heeft met niet willen falen. Met absoluut niet willen dat er wat mislukt. Iets dat vooral gaat spelen wanneer we een vrouw eigenlijk al veel te leuk vinden.

Met het pas actie gaan ondernemen zodra er sprake is van gevoelens voor die vrouw, maak je jezelf het versieren van een vrouw nodeloos ingewikkeld.

Eigenlijk ben je dan al veel te laat. En zijn je pogingen om die vrouw te versieren eigenlijk al gedoemd te mislukken. Omdat je juist dan vaak te voorzichtig gaat zijn, teveel gaat afwachten en teveel gaat nadenken. Allemaal dingen die er ernstig toe bijdragen dat een versierpoging faliekant gaat mislukken.

Merendeels omdat wanneer het voor een vrouw te vroeg duidelijk wordt dat ze je kan krijgen, de spanning wegvalt en het snel bergafwaarts gaat met de aantrekkingskracht. Tenminste, wanneer je daar geen acties tegenover zet die leiden tot het elkaar intiem leren kennen.

Maar omdat de benodigde acties juist dan te vaak uitblijven, strandt een versierpoging hopeloos.

Om de kans op het succesvol versieren van een vrouw zo groot mogelijk te maken, is het dan ook zaak zo snel mogelijk actie te ondernemen, zodra je ook maar het geringste gevoel hebt dat je die vrouw wel eens heel leuk zou kunnen gaan vinden.

Zodat je in ieder geval nog enige onverschilligheid over je hebt, wat betreft het resultaat van je acties om deze vrouw te versieren. Iets wat je net dat beetje meer spontaniteit en durf geeft, dat je wel eens hard nodig kunt hebben.

Je kunt er namelijk beter gaandeweg achterkomen dat ze toch niet zo leuk is als ze leek, dan dat je haar heel erg leuk bent gaan vinden, maar het verkloot omdat je al veel teveel gevoelens voor haar koestert.

Want als het erop aankomt ben jij als man, zoals je inmiddels weet, degene die de leiding op zich dient te nemen en dus ook alle verantwoordelijkheid draagt voor welke kant een relatie opgaat. Jij bepaalt of een relatie vriendschappelijk wordt of dat iets een liefdesrelatie wordt. En alleen een gebrek aan leiding van jouw kant kan het verloop een andere wending geven dan je wenst.

En terwijl je samen het traject doorloopt van ontmoeting naar de slaapkamer, maakt een vrouw het je onderweg makkelijker ofwel moeilijker. Iets dat voornamelijk afhangt van de hoeveelheid vertrouwen die je haar geeft tijdens jullie samenzijn.

Samengevat betekent dat: Jij als man neemt de leiding en draagt de verantwoordelijkheid. De vrouw bepaalt uiteindelijk het tempo waarin van ontmoeting naar slaapkamer gegaan wordt.

Hoe meer je jezelf bewust bent van dit samenspel tussen een man en een vrouw, hoe groter het vertrouwen bij jou zal zijn op een goede afloop. En hoe meer zelfvertrouwen een vrouw bij jou voelt, hoe meer zij jou zal vertrouwen.

Met als gevolg, dat het traject van ontmoeting naar slaapkamer minder hobbelig zal verlopen, naarmate het vertrouwen in, met jouw mannelijkheid, groter wordt.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren