Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe weet je of zij je leuk vindt?

Zodra je een vrouw echt leuk gaat vinden, dan rijst vanzelf de vraag: "Hoe weet je of zij je leuk vindt?". Een begrijpelijke vraag. Want mocht zij je toevallig niet leuk vinden, dan betekent dat een fikse teleurstelling.

En daar zit je niet op te wachten uiteraard.

Erachter komen of iemand je ook echt leuk vindt, is overigens niet heel moeilijk. Daar is zelfs een manier voor die je niet alleen snel vertelt of zij je leuk vindt, maar die ook nog andere niet te onderschatten voordelen heeft.

Wat een vrouw doet als ze iemand leuk vindt

De kans dat een vrouw jou leuk vindt is groot wanneer: ze bijvoorbeeld probeert ervoor te zorgen dat ze toevallig net even bij jou in de buurt moet zijn. Of probeert oogcontact met je te krijgen. Of ze glimlacht naar je. In de hoop dat jij begrijpt dat dit betekent, dat ze graag even met jou zou willen praten.

Op Facebook, WhatsApp en Tinder is de kans zeer wel aanwezig dat een vrouw je leuk vindt wanneer ze:

  • Snel reageert op je berichten.
  • Uitgebreid reageert op vragen die je haar stelt.
  • Veel over zichzelf vertelt.
  • Contact met jou zoekt.
  • Jou persoonlijke vragen stelt, omdat ze nieuwsgierig naar je is.
  • Het gespreksonderwerp brengt naar elkaar persoonlijk ontmoeten.

Echter, alles wat een vrouw bewust of onbewust doet om een man te laten merken dat ze hem leuk vindt, zal op een bepaald moment een hoogtepunt bereiken. En daarna doorgaans snel afzwakken.

Want wanneer je niet laat merken dat jij haar ook leuk vindt, en niet in actie komt, dan zal ze ervan uitgaan dat jij haar waarschijnlijk toch niet zo heel leuk vindt.

En als je het moment voorbij laat gaan, waarin een vrouw graag met jou in contact zou willen komen, dan is er meestal ook geen weg meer terug.

Want als je na lang wikken en wegen, en wachten op het juiste moment, uiteindelijk dan toch die vrouw die jij zo leuk vindt aanspreekt en mee uit vraagt, dan is de kans aanzienlijk dat je over gaat komen als een man die twijfelt, die onzeker is, die niet durft en die dingen voor zich uitschuift. En daar voelen vrouwen zich helaas niet tot aangetrokken.

Wat in de praktijk betekent, dat het zogenaamd wachten op een goed moment, eigenlijk wachten is totdat de kans het grootst is, dat je afgewezen wordt.

Wat jij direct doen moet, zodra je merkt dat jij een vrouw leuk vindt

Kortom, eerst proberen om erachter te komen of een vrouw je leuk vindt, voordat je haar gaat aanspreken, is geen al te beste strategie.

Een vrouw voelt zich namelijk, zelfs in onze door en door geëmancipeerde maatschappij, het sterkst aangetrokken tot een man die initiatief neemt en die zelfverzekerd gaat voor wat hij wil. Zelfs al is het slechts ogenschijnlijk zelfverzekerd.

En misschien voelt een vrouw zich daar nu zelfs nog wel sterker tot aangetrokken dan ooit tevoren. Omdat de mannen die nog onbevangen het initiatief nemen en durven gaan voor wat ze willen zeldzaam lijken te worden in de beleving van vrouwen.

Met andere woorden: een vrouw voelt zich zonder meer sterk aangetrokken tot mannen die niet afwachten, maar ferm de leiding in handen nemen. Een man dus die niet schroomt om een beginnend contact naar een volgend niveau brengen, zodra hij zich er bewust van wordt dat hij de vrouw in kwestie toch wel steeds leuker gaat te vinden.

En die er aldus voor zorgt dat een eerste date gevolgd wordt door een tweede date, de eerste avond alleen, de eerste nacht samen, enzovoort.

Direct zelf actie ondernemen, zodra je een vrouw leuk vindt, maakt dan ook de kans het allergrootst dat een vrouw je niet alleen leuk, maar ook aantrekkelijk zal gaan vinden. En het is 'aantrekkelijk zijn', waarmee je een vrouw krijgt. En niets anders.

Aantrekkelijk zijn, staat hierbij overigens los van een aantrekkelijk uiterlijk hebben.

Een vrouw hecht namelijk veel meer waarde aan wat je met je uiterlijk doet, en aan wat jouw uiterlijk uitstraalt. Een vrouw zal je dan ook leuk gaan vinden, en zich tot je aangetrokken gaan voelen, om wie je bent en niet zozeer om hoe je eruit ziet.

Dit betekent dat een vrouw je alleen maar leuker zal gaan vinden, wanneer je resoluut op haar afstapt en haar aanspreekt. Zonder je eerst af te vragen of ze je wel leuk vindt en wat je tegen haar moet zeggen.

En wanneer je haar vervolgens spontaan mee uit vraagt, gewoon omdat je haar leuk vindt en haar beter wilt leren kennen, dan zit je eigenlijk al helemaal geramd.

Kortom, het slimste wat je als man kan doen is actief blijven proberen om tijd te door te brengen met de vrouw die je leuk vindt. En pas te stoppen met proberen, zodra ze je duidelijk laat weten dat ze jou niet leuk vindt.

Dit in tegenstelling tot jezelf bezighouden met de vraag: "Hoe weet je of zij je leuk vindt?", maar niets proberen.

De reden dat jij jezelf deze vraag stelt is namelijk meestal: dat je deze vrouw inmiddels al wel heel erg leuk bent gaan vinden. Zo leuk, dat er voor jou persoonlijk veel afhangt van wat zij van jou vindt.

Dat maakt iemand aanspreken om te gaan ontdekken of ze jou ook leuk vindt, een absoluut lastige opgave. En laat bovendien de kans aanmerkelijk toenemen, dat een praatje met haar maken faliekant gaat mislukken.

Omdat vrouwen van mannen absoluut niet kunnen begrijpen, dat ze een vrouw al ontzettend leuk kunnen gaan vinden, zonder ook nog maar een woord met haar gesproken te hebben.

Een vrouw ontzettend leuk vinden, zonder ook maar het geringste idee te hebben of zij jou ook leuk vindt, is dan ook een situatie waarin je als man niet verzeild moet willen raken.

We kunnen een lang verhaal op de vraag: "Hoe weet ik of ze me leuk vindt?" dan ook heel kort in één advies samenvatten:

Wanneer je een vrouw leuk vindt, stap dan zo snel mogelijk op haar af, praat met haar en vraag haar mee uit als ze ook daadwerkelijk leuk blijkt te zijn.

Want zoals gezegd: juist door onverschrokken actie te ondernemen, laat je de kans alleen maar toenemen dat ze je leuk en aantrekkelijk gaat vinden.

Bevind jij je nu in een situatie waarin je een vrouw al wel erg leuk vindt? Houd er dan rekening mee, dat dingen wel eens niet zo kunnen gaan verlopen, zoals je gehoopt had.

Hier rekening mee houden en dit feit accepteren, maakt het namelijk makkelijker om actie te ondernemen. En maakt de kans tevens groter dat je actie alsnog slaagt. Omdat je dan op zijn minst minder uitstraalt, dat het slagen van jouw eerste interactie met haar voor jou zo ontzettend belangrijk is.

Iets proberen moet je sowieso. Want als je niets probeert, dan weet je éé n ding zeker. Namelijk: dat deze leuke vrouw niet jouw leuke vrouw gaat worden.

Datingtips die je mogelijk ook interesseren