Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Laat verliefdheid je date niet ru´neren

Verliefdheid kan een date ru´neren? Op diverse gezichten zullen vraagtekens zichtbaar worden. Dus tijd voor een uitleg. Veel mannen zijn in de veronderstelling dat een vrouw smelt voor ze, als ze vertellen dat ze verliefd op haar zijn. Dat klopt. Maar alleen als de vrouw in kwestie zelf al ernstig verliefd is.

Zolang je nog aan het daten bent en nog in een stadium bent dat je elkaar leert kennen, zul je die gevoelens van verliefdheid zo goed mogelijk moeten verbergen en er al helemaal niet over spreken. Pas wanneer ze jou vertelt dat ze meer voor je voelt, kan jij ook wat meer over jouw gevoelens voor haar verklappen.

Een vrouw meer voor je te laten voelen

Iets dat helpt om een vrouw meer voor je te laten voelen is zondermeer ervoor zorgen dat jij verzint wat jullie gaan doen tijdens jullie dates. Jij bepaalt de tijd en plek waar de dates gaan plaatsvinden en wat jullie samen gaan doen.

Vrouwen voelen zich namelijk van nature aangetrokken tot mannen die haar kunnen leiden. Mannen die controle hebben over zichzelf en de situatie.

Daarbij willen vrouwen niet kiezen, maar willen dat er voor ze gekozen wordt. Ze wil bij wijze van spreken meegenomen worden op het avontuur dat jij voor jullie beiden hebt verzonnen.

Misschien zal het voor jou best wat ongemakkelijk voelen. Want stel je nu toch eens voor dat ze het niet leuk vindt wat jij verzonnen hebt. En juist omdat veel mannen daar toch stiekem een beetje bang voor zijn, kiezen ze vaak veiligheidshalve voor de geijkte dates, zoals uit eten gaan of naar de bioscoop. Toch maak je meer indruk op een vrouw wanneer je net even iets anders verzint en wat ze toevallig ook nog eens erg leuk vindt.

Er achter komen wat een vrouw leuk vindt, is relatief eenvoudig. Dat is gewoon een kwestie van vragen stellen, interesse tonen en luisteren naar wat ze je vertelt. Een vrouw vertelt graag over zichzelf als je in haar geïnteresseerd bent. Maak er gebruik van. Want wat ze je vertelt, is vaak prima bruikbaar voor het verzinnen van een date die ze echt leuk vindt.

Daarbij scoor je dubbele punten als je: en een leuke date verzint en het duidelijk is dat je hebt onthouden wat ze verteld heeft. Niets anders geeft voor haar duidelijker aan dat je oprecht in haar geïnteresseerd bent. En het zorgt er tevens voor dat ze zich prettig en op haar gemak bij je voelt.

Een vrouw weet dat je haar aantrekkelijk vindt

Zolang je haar uitnodigt voor dates en daar moeite voor doet, weet ze dat je haar aantrekkelijk vindt. Dat hoef je haar niet te vertellen. Daten zou je in wezen kunnen zien als: haar duidelijk maken dat er een plek voor haar is in jouw leven. Maar de vrouw bepaalt of ze van dat aanbod gebruik maakt. Ze zal dat aanbod alleen accepteren als ze zich tot je aangetrokken voelt en zich veilig en prettig voelt bij jou.

Wanneer je verliefd bent denk je niet na. Er ontgaan je dingen en je hebt de neiging een vrouw op een voetstuk te plaatsen. Voor je het weet gedraag je je als een Labrador en ben je haar deurmat. Je kruipt voor haar, bent beschikbaar als ze maar een kick geeft en je laat het liefst alles uit je handen vallen als ze aandacht wil. Lang verhaal kort: je voelt je onzeker, bent bang dat je haar tekort doet en bent als de dood dat je haar kwijt raakt.

Nu zal ik je een geheim vertellen. Niets is dodelijker voor de aantrekkingkracht die je hebt op haar dan zulk gedrag. Wanneer je dan vervolgens ook nog gaat vertellen dat je verliefd op haar bent, dan kun je het doorgaans schudden en zijn je kansen vrijwel definitief verkeken.

Maak je verliefdheid duidelijk met een kus

Je zult je verliefdheid een poosje verborgen moeten houden, maar kwel jezelf niet te lang. Verliefdheid kan een deuk slaan in je zelfvertrouwen; terwijl je dat nu het hardst nodig hebt. Want je moet nog ontdekken wat ze voor je voelt. En er is maar ÚÚn goede manier om daar achter te komen. En dat is haar kussen.

Ik weet het. Er is soms wat moed voor nodig. Zeker als je erg veel voor haar voelt. Wacht daarom ook niet te lang met die eerste kus. Want hoe langer je wacht, hoe moeilijker je het jezelf maakt.

Datingtips die je mogelijk ook interesseren