Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Wat ga je doen met een date?

Wat ga je doen met een date? Ongetwijfeld zullen velen zich die vraag stellen als er een date met iemand aanstaande is. Je hebt een date, maar wat ga je dan doen? Je zal toch een beetje indruk moeten maken op die vrouw, om haar te kunnen versieren. Is dat zo? Nee absoluut niet.

Iets wat je goed in je hoofd moet prenten is: als ik de lover van die vrouw wil zijn moet ik me ernaar gedragen. Loop voor de grap eens op een zaterdagmiddag door het centrum van de stad waar je woont en let eens op het volgende. Wat doen al die stelletjes op een gemiddelde zaterdagmiddag? Juist, ze zijn aan het winkelen.

Misschien zit je nu met enige verbazing dit verhaal te lezen. Waar gaat dit nu heen? Moet ik met mijn date gaan winkelen? Je zou het in ieder geval in overweging kunnen nemen. Als je een vrouw werkelijk als jouw vriendin wilt, ben je er niet met één date. Na die eerste date zullen er nog velen volgen. Dus maak het jezelf niet te moeilijk en houd het vooral simpel.

Indruk maken tijdens een date

De vraag "Wat ga ik doen met een date?" zal dus nog vele malen door je gedachten gaan. Een fout die velen maken is iets te gaan doen met een date wat ze anders nooit doen. Een goed voorbeeld hiervan is een date meenemen naar een restaurant waar men anders nooit heen zou gaan. De reden hiervoor is meestal indruk willen maken op de vrouw in kwestie. Laat me je het nog eenmaal voor alle duidelijkheid zeggen. Een vrouw versier je niet door te proberen indruk op haar te maken.

Duidelijk, dat restaurant bezoeken ga je dus niet doen met een date. Tenminste, niet op een eerste date. Wat dan wel? Denk eens na. Wat doe jij zoal op een vrije middag? De auto wassen? Vissen aan dat lekkere rustige kanaal? Een stukje wandelen in het park? Een sportief rondje fietsen? Lekker even een drankje doen op een zonnig terras? Verzin het maar. We hebben allemaal wel iets wat we graag doen op een vrije middag. En met je date meenemen tijdens het doen van deze voor jou normale dingen maar je niet echt indruk, wel?

Prima. Met indruk proberen te maken op een vrouw, laat je haar namelijk al weten dat ze je heeft. En dat is nu juist net hetgeen ze niet wil weten als ze je net pas leert kennen. Een vrouw wil uitdaging. Het gevoel hebben dat ze wat moet doen om je te krijgen.

Een vrouw wil bij je zijn om jou

Wat je met haar gaat doen als ze bij je is maakt haar niet uit. Waar het haar om gaat is dat ze bij je is. Maak van dat gegeven dan ook gebruik. Ga iets doen met haar waarbij jij je op je gemak voelt. Voel jij je op je gemak dan voelt je date zich hoogstwaarschijnlijk ook op haar gemak. En dat is waar het bij een date om gaat. Tijd met elkaar besteden op een manier die voor beiden prettig en ontspannen is.

Als je tijdens je eerste date op de juiste manier een gesprek met haar hebt gehad, weet je inmiddels wat haar interesses zijn en wat ze leuk vindt om te doen. Doe daar iets mee. Luisteren naar een vrouw maakt de vraag"Wat ga ik doen met een date?" een stuk eenvoudiger te beantwoorden. En niet alleen dat. Laten zien dat je naar haar luistert, interesse in haar hebt en er vervolgens ook nog wat mee doet, daarmee scoor je punten bij een vrouw.

Datingtips die je mogelijk ook interesseren