Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe wek je als man aantrekkingskracht op in een vrouw?

Als je de titel van dit artikel leest, vraag je jezelf wellicht af of het mogelijk is als man aantrekkingskracht op te wekken in een vrouw. Het is mogelijk en wel hierom: vrouwen voelen zich instinctief meer aangetrokken tot de persoonlijkheid van een man, dan tot het uiterlijk van een man.

Dit in tegenstelling tot mannen, die zich instinctief meer aangetrokken voelen tot het uiterlijk van een vrouw. Daarom kan het een man ook overkomen het gevoel te hebben niets meer uit te kunnen brengen als zijn blik gevangen wordt door een prachtige vrouw.

Aantrekkingskracht uitgelegd

De aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen zou gezien kunnen worden als een erfenis uit vroeger tijden, toen mannen nog jagers en strijders waren en vrouwen zorgden voor het nageslacht en een fijne leefomgeving. Wat een man zocht en instinctief nog steeds zoekt is: een vrouw die gezond is en hem vele gezonde kinderen kan schenken. Op deze manier verzekert de man zich ervan dat zijn genen de grootste kans op overleven hebben.

Een man is een visueel georiƫnteerd wezen. Hij bepaalt de gezondheid van een vrouw dan ook op onderdelen die visueel waargenomen kunnen worden. Een vrouw is gezond als haar haren glanzen, haar ogen stralen en haar huid gaaf en zijdezacht is. Een in het brein van de man ingebouwde formule om de heup/taille verhouding te berekenen, vertelt hem of die vrouw tevens in staat is veel kinderen te baren. Zodra een vrouw aan al zijn instinctieve voorwaarden voldoet, vindt hij haar mooi en aantrekkelijk en wil hij eigenlijk het liefst zo snel mogelijk seks met haar.

Het klinkt allemaal ongelofelijk primitief en dat is ons instinct ook.

Een vrouw voelt zich instinctief op een hele andere manier aangetrokken tot een man. Een vrouw reageert voornamelijk op het gevoel dat een man bij haar opwekt.

Zodra een man het gevoel opwekt bij een vrouw dat ze veilig is bij hem, dat hij in staat is om haar te beschermen, haar en hun kroost kan verzorgen, dat hij mentaal sterk en in balans is en zich geliefd voelt door hem, dan zal ze zich tot hem aantrokken voelen.

Een vrouw bepaalt dit instinctief en onbewust door nauwkeurig zijn uitstraling, zijn gedrag en de manier waarop hij spreekt te obeserveren.

Aantrekkelijkheid heb je zelf in de hand

Aantrekkelijkheid, ofwel de mate van aantrekkingskracht die jij als man kan opwekken bij een vrouw heb je dus voor een heel groot deel zelf in de hand.

Hoe een man leeft is hoe een man lief heeft.

Dit bovenstaande zinnetje zou je goed moeten onthouden. Want dit is in basis hoe een vrouw naar je kijkt en je beoordeelt. Als jij geen zak om jezelf en je leefomgeving geeft en niet van jezelf en het leven dat je leeft houdt, hoe kun je dan om een vrouw geven en van een vrouw houden? Juist, niet dus. En tot diezelfde conclusie zal een vrouw ook komen als jij maar een zooitje van jezelf en je leven maakt.

Met andere woorden: je wordt vanzelf opgemerkt door vrouwen en bijna als vanzelf succesvol met vrouwen als je succesvol bent in het leven met jezelf. Zo simpel is het omdat ons instinct ook simpel werkt.

Dus wanneer je nu absoluut niet succesvol bent met vrouwen en je dates mislukken keer op keer, als je al dates hebt, begin dan eerst eens met eerlijk zijn tegen jezelf. Ga bij jezelf na wat jij nodig hebt om een prettig leven te kunnen leiden met jezelf en ga hier serieus mee aan het werk. De aantrekkingskracht die jij als man vervolgens zult hebben op vrouwen, zal het logische gevolg zijn van de tijd en energie die je stopt in het verbeteren van je eigen leven.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren