Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Begrijp hoe je goed wordt met vrouwen en word het zelf ook

Serieus goed worden met vrouwen. Zou jij dat ook niet ontzettend graag willen?

Dat in gesprek komen met vrouwen je makkelijk afgaat en dates regelen met leuke vrouwen je ook niet echt veel moeite kost. Simpelweg omdat vrouwen je een leuke vent vinden.

Denk jij, als jij dit zo leest, dat dit nooit voor jou weggelegd zal zijn? Dat omgaan met vrouwen voor jou nooit makkelijk zal worden?

Dit is wat we noemen een overtuiging. En allemaal hebben we ze.

Hoe jouw overtuigingen jouw leven sterker beïnvloeden dan je denkt

Overtuigingen vormen we op basis van ervaringen. Ervaringen die we iedere dag weer opdoen. Aan de hand van deze ervaringen vormen we als eerste gedachten. Vervolgens gaan we onbewust op zoek naar bewijs dat hetgeen we denken bevestigt. En op het moment dat we voldoende bewijs hebben gevonden, worden gedachten overtuigingen.

Dat is dan ook het moment dat we er klaar mee zijn en er niet langer aan hoeven te denken. Want het is in onze beleving zogenaamd een vaststaand feit geworden.

Totdat je iets leest, hoort of ziet wat je over je eigen overtuigingen na laat denken.

Zo kun jij er dus op dit moment vol van overtuigd zijn dat jij niet zo goed bent met vrouwen.

En wanneer ik jou vervolgens in dit artikel ga vertellen dat ook jij goed kunt zijn met vrouwen, dan kan ik jou daarmee jouw eigen overtuiging opnieuw laten overdenken. Tenminste, als ik iets schrijf waar jij wat in ziet en wat mee kan.

Wist jij overigens dat jouw overtuigingen, die betrekking hebben op jou in relatie met vrouwen, er de oorzaak van zijn dat je op dit moment geen vrouw(en) in je leven hebt?

Want wat jij vindt en voelt over jezelf en de wereld om je heen, straal je namelijk naar de buitenwereld uit. Ofwel, vertaalt zich in jouw gedrag, houding en in hoe jij dingen zegt en schrijft.

En aangezien vrouwen veelal een grootmeester zijn in 'het lezen' van de uitstraling van de man, weet een vrouw al heel veel over jou, zonder dat je ook nog maar een woord met haar gesproken hebt.

Iets wat zowel enorm in je voordeel kan werken als ook in je nadeel.

En wanneer jij nu van jezelf vindt dat jij niet erg goed bent met vrouwen, dan zal het uiteraard flink in je nadeel werken dat vrouwen over dit talent beschikken.

Op basis hiervan zouden we dan ook gerust kunnen stellen, dat je iedere gemiste kans bij vrouwen kunt wijten aan jouw eigen overtuigingen.

Omdat waar jij van overtuigd bent, zich tevens vertaalt in jouw acties en de beslissingen die jij neemt. Maar ook in de acties die jij niet onderneemt. Want ook niets doen is een besluit. Namelijk, het besluit om niets te doen.

Dus wanneer jij op enig moment een vrouw ontmoet en ze geeft jou haar telefoonnummer, maar vervolgens doe jij niets met dat telefoonnummer, dan heb jij zelf besloten niets met dat telefoonnummer te doen.

Zelfs wanneer dit niets doen puur gevoed wordt door angst, twijfel en onzekerheid, dan is niets doen nog steeds een besluit dat jij zelf genomen hebt.

Het wrange hierbij is alleen, dat je hoogstwaarschijnlijk een heel ander besluit genomen had, wanneer je ervan overtuigd zou zijn geweest dat je best goed bent met vrouwen.

Want dan had je deze vrouw zeer zeker gebeld of ge-sms't om iets met haar af te spreken, en was je samen met haar iets gaan doen.

Iets wat je weer een leuke, nieuwe en leerzame ervaring had opgeleverd. Een ervaring die jouw overtuiging, dat je best goed bent met vrouwen, alleen nog maar meer had versterkt.

Waarom je goed worden met vrouwen zelf in de hand hebt

Maar vooralsnog zit je dit stukje te lezen, omdat je vindt dat je helemaal niet zo goed bent met vrouwen, maar wel goed wilt worden met vrouwen.

Dus hoe pak je dat nou aan? Hoe zorg je er voor jezelf voor dat je ervan overtuigd raakt dat je best goed bent met vrouwen en nog beter kan worden met vrouwen als je dat zou willen.

Dat is simpeler dan je denkt. Want het is namelijk niets anders dan zorgen dat je nieuwe ervaringen op gaat doen, op basis van informatie die jou nog niet eerder bekend was.

Namelijk, dat ook jij zogezegd goed kunt worden met vrouwen als je dat wilt.

Nu is dat uiteraard heel makkelijk gezegd. En bovendien kan ik je op geen enkele manier bewijzen dat het echt zo is.

Moet je dan maar gewoon geloven dat het zo is?

Ja, want ergens in geloven is bij alles de basis van daadwerkelijk iets bereiken.

Denk hierbij alleen maar aan het behalen van je schooldiploma, het halen van je rijbewijs en het krijgen van die baan die je zo graag wilde hebben.

Ergens ben je er in gaan geloven dat jij in staat zou zijn deze doelen te bereiken.

Waarom zou dat dan anders zijn bij het goed worden met vrouwen?

Vaak denken we dat alles anders is, zodra er vrouwen in het spel zijn. Maar dat is niet zo. Wij zijn namelijk zelf degene die zonder enige reden alles zo nodig anders moeten maken.

Want doorgaans beseffen we donders goed, dat we serieus iets moeten doen als we wat willen bereiken. En dat we alleen maar beter worden in iets, wanneer we er vol overgave tijd en energie in steken.

Alleen als het op vrouwen aankomt verwachten we van onszelf dat we er zomaar goed in zijn.

Dat we geduldig af kunnen wachten totdat de vrouw van onze dromen zich aandient, en dat het ons dan vanzelf wel zal lukken om haar te versieren.

Begin jij nu ook te voelen dat dit ergens niet kan kloppen? Dat het op zijn minst niet zo handig is om dit van jezelf te verwachten? Omdat dit een manier is, die onvoorwaardelijk gedoemd is te mislukken?

Inderdaad, beter met vrouwen word je alleen maar door te oefenen. Door jezelf in situaties te brengen waarin je vrouwen kunt ontmoeten en met vrouwen kunt praten.

Waarbij je jezelf de tijd gunt om te ervaren wat jij leuk vindt aan vrouwen en minder leuk vindt. Wat jou aantrekt in vrouwen en wat je ronduit onaantrekkelijk vindt.

Maar ook om te ontdekken wat je met de vrouwen die jij leuk vindt gemeen hebt, en te ervaren dat een vrouw eigenlijk meestal zonder meer ingaat op jouw voorstellen, zodra jij simpelweg de leiding neemt en domweg met haar deelt wat je van haar wilt en van haar verwacht.

Dat jij de ballen hebt om haar uit te nodigen. Maar dat het plezier in hetgeen jij gaat doen, niet afhangt van: of ze ingaat op jouw uitnodiging. Jij gaat wat je van plan was sowieso doen, en laat haar alleen weten dat je het leuk zou vinden als ze je vergezelt.

Kortom: jouw levensgeluk hangt niet af van wat zij besluit. Ze is welkom in jouw leven en je geniet van tijd die je samen met haar doorbrengt. Maar dat is het.

Omdat het tussen man en vrouw nu eenmaal zo werkt dat: de man zijn wensen en verlangens deelt met de vrouw in: woorden, acties en ook lichaamstaal. Maar dat de vrouw vervolgens bepaalt of ze deze wensen en verlangens wil vervullen en in welk tempo.

En zolang jij deze betrekkelijk simpele wetenswaardigheden in je achterhoofd houdt tijdens je interacties met vrouwen die je leuk vindt, dan ben je direct al heel redelijk op weg om goed te worden met vrouwen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren