Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe je altijd geweldig indruk zult maken op vrouwen

Weten hoe je indruk moet maken op vrouwen, vindt menig man best belangrijk. Want het is toch zo dat: als je indruk weet te maken op een vrouw, je kansen er alleen maar door zullen toenemen?

Want welke vrouw voelt zich nou niet aangetrokken tot: geld, status en macht?

De waarheid is, dat vrouwen zich niet per definitie aangetrokken voelen tot geld, status en macht. Maar vooral tot de mannelijke eigenschappen die geld, status en macht tot gevolg hebben.

Probeer jij ook op de verkeerde manier indruk te maken?

Tijdens een ontmoeting met een vrouw, neigt menig man ernaar teveel te praten over allerhande prestaties die hij tot dan toe heeft bereikt in zijn leven. Iets wat veelal gevoed wordt door de gedachte dat vrouwen geld, status en macht ontzettend belangrijk vinden.

Wat een man echter vooral zal bereiken met teveel praten over zijn prestaties is: dat vrouwen zich gaan vervelen, en zullen gaan zoeken naar een manier om het gesprek snel maar fatsoenlijk te beƫindigen.

Over jezelf en je prestaties lullen, is dan ook zeer zeker niet de manier om indruk te maken op vrouwen.

Tevens maak je alles behalve indruk als je:

 • Met een vrouw in een duurder restaurant gaat eten, dan waar je met je vrienden of familie heen zou gaan.
 • Teveel laat zien dat je geld en mooie bezittingen hebt.
 • In pak op een date verschijnt, terwijl je zelden een pak draagt.
 • Een kado of bloemen meenemen voor je date.
 • Iets voorstelt aan een date, wat je niet snel aan vrienden voor zou stellen.

De indruk die je met deze acties onder andere zal wekken bij een vrouw is: dat je jezelf beter probeert voor te doen dan je werkelijk bent.

Maar het grootste probleem is wel, dat een vrouw er direct over zal gaan nadenken waarom je dat doet. Voel jij jezelf soms niet goed genoeg voor haar? Wil jij haar op deze manier tot iets verleiden wat ze waarschijnlijk niet zal willen? Of heb je soms iets te verbergen?

Kortom, de methoden die menig man gebruikt om indruk te maken op een vrouw, werken vooral in zijn nadeel. En helpen er al helemaal niet aan mee dat een vrouw vertrouwen krijgt in hem.

Dat terwijl voor een vrouw het gevoel hebben dat ze een man kan vertrouwen cruciaal is. Want als dat ontbreekt, dan zal ze om te beginnen niet eens alleen met hem samen willen zijn.

Waar vrouwen zonder uitzondering van onder de indruk raken

"Een man moet gewoon zichzelf zijn". Je hoort het met regelmaat vrouwen zeggen, en het valt dikwijls in damesblaadjes te lezen. "Onzin!", is de reactie van menig versiercoach en datingcoach op dit door vrouwen veelvuldig geuite advies.

Maar zoals altijd ligt de waarheid ergens in het midden.

Want met gewoon jezelf zijn, zal jij nu inderdaad niet ineens succesvol gaan zijn met vrouwen, terwijl je dat voorheen nooit bent geweest.

Echter, allerhande kunstjes en trucjes leren die helemaal niet bij jou als persoon passen, dat is ook de oplossing niet.

De echte oplossing, waar vrouwen zonder uitzondering van onder de indruk zullen zijn, is: de beste en meest mannelijke versie van jezelf zijn.

Wat neerkomt op:

 • Jezelf zijn zonder dat je twijfelt, uitstelt of afwacht. Maar gewoon gaat voor wat je wilt.
 • Geloof hebben in jezelf, in je toekomst en in de uitkomst van de acties die je onderneemt.
 • Oprecht vinden dat je goed bent zoals je bent, met al je sterke en zwakke punten.
 • Ervan overtuigd zijn, dat ook jij gewoon een leuke partner in je leven verdient.
 • Ervan overtuigd zijn dat jij die ene leuke vrouw die perfect bij je past, zonder meer gaat vinden.
 • Oprecht vinden dat je ook zonder partner een te gek leven hebt. Een leven dat je overigens wel bijzonder graag zou willen delen met iemand waar je echt blij van wordt.

Je kunt echter gerust stellen dat: zolang jij de zojuist genoemde punten niet goed voor elkaar hebt voor jezelf, jij blijvend succes met vrouwen en een fantastische relatie hebben met een vrouw beter nog even kunt vergeten. En eerst met jezelf aan het werk zult moeten, om de beste versie van jezelf te worden.

Want van uiterlijk vertoon en doen alsof, daar raken leuke, gezonde, intelligente vrouwen niet van onder de indruk. Bovendien zul je bij deze vrouwen sneller door de mand vallen dan je ooit had kunnen vermoeden.

Echt indruk maak je op leuke vrouwen doe je dan ook alleen maar met een authentieke mannelijke persoonlijkheid. Iets wat je bereikt door: een man te zijn die zijn leven leeft op een manier zoals hij dat wil, waarvan hij vindt dat het goed voor hem is, en dat hem de voldoening geeft die hij wenst.

Ineens maakt het dan niet meer zoveel uit of je in een oude auto rijdt, tijdelijk in een stacaravan op een camping woont en het met weinig geld moet doen.

Het belangrijkste is, dat je er bewust voor gekozen hebt en dat jij je zaken op orde hebt. En dat het hoort bij een doel dat je absoluut nog wilt bereiken in je leven.

Een voorbeeld:

Je hebt jaren gewerkt. En je had het best naar je zin. Maar wat er wel knaagde was die ene studie die je eigenlijk nog ontzettend graag zou willen doen. Je besluit te gaan sparen. Om zo over een tijdje ontslag te kunnen nemen en die studie te kunnen gaan doen. Maar als je snel met die studie wilt kunnen beginnen, moet je wel goedkoper gaan wonen, en kun je jezelf alleen nog maar een goedkoop tweedehands autootje veroorloven. Maar uiteraard heb je dat over voor het verwezenlijken van je droom.

Keuzes maken in je leven, dingen achter kunnen laten als dat nodig is en volledig durven gaan voor wat je wilt, dat is mannelijk leven en met beide poten stevig op de grond staan.

En precies dat zijn ook de mannelijke eigenschappen waarmee je grote sommen geld kunt gaan verdienen, als je dat wilt. En waarmee je een bepaalde status creƫert, en macht krijgt.

Maar nogmaals: het is je authentieke mannelijkheid en uitstraling waarmee je blijvend indruk zal maken op vrouwen, en niets anders.

Dit betekent voor jou als single man nu onder meer, dat je dingen die je echt wilt niet moet uitstellen. Of jezelf moet voorhouden dat bepaalde dingen pas kunnen, wanneer je een relatie hebt.

Want eigenlijk is dat niet meer dan een slap excuus om iets niet te gaan doen, wat je eigenlijk wel ontzettend graag wilt doen. Maar moeilijk vindt om aan te beginnen.

Simpelweg omdat wij mensen nu eenmaal niet graag zekerheden inruilen voor onzekerheden. Bovendien zijn we vaak bang voor de reactie van onze omgeving. Zeker wanneer we niet echt iets alledaags van plan zijn.

Maar het ondanks dat toch doen, durven gaan voor wat je wilt, en dingen voor jezelf voor elkaar krijgen, dat is nu eenmaal de essentie van het man-zijn. Dat is wat jou als man gelukkig maakt. Dat is wat jij in andere mannen zo bewondert. En is, waarmee jij als man indruk maakt op anderen, en dus ook op vrouwen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren