Hoe maakt een man een vrouw gelukkig?

Hoe maak je als man, een vrouw gelukkig? Nee, je maakt een vrouw niet gelukkig met dure kado's, luxe diners en exotische reisjes. En zelfs met alleen spetterende seks ga je het niet redden.

Waar vrouwen echt gelukkig van worden is oprechte aandacht. Oprechte aandacht van de man tot wie zij zich aangetrokken voelt. Waarbij hij haar laat voelen en ervaren dat niets hem ontgaat.

Wist jij overigens, dat precies dit de reden is waarom vrouwen over de hele wereld zich massaal aangetrokken voelen tot Fifty Shades of Grey?

Waar je wellicht best gelukkig van wordt, in eerste instantie.

Als je wilt, dan kun je vandaag nog inschrijven voor een cursus vrouwen versieren. En weet je na volgend weekend precies:

  1. Hoe je een vrouw moet aanspreken.
  2. Wat je moet doen om haar te versieren.
  3. En hoe je haar vervolgens in bed krijgt.

En als je goed blijft oefenen, en de op de versiercursus geleerde vaardigheden met regelmaat blijft toepassen op vrouwen, dan kun je ieder weekend met een andere vrouw het bed delen.

Deze beloftes kan een goede versiercoach zonder meer waar maken. Evenals de belofte dat je binnen 2 maanden een vriendin kan hebben.

Want veel vrouwen ontmoeten, daten en ook veel seks met ze hebben, heeft één niet te onderschatten voordeel. En wel, dat je na een tijdje precies weet wat voor een type vrouwen je het allerleukste vindt. Waarmee de kans aanzienlijk toeneemt, dat je je leven daadwerkelijk zult gaan delen met de vrouw van wie jij perfect gelukkig wordt.

Toch valt het me op dat het gros van de date coaches geen vaste vriendin heeft. Wel meerdere vriendinnen. Iets wat gezien zou kunnen worden als: nog niet gevonden hebben waar je echt gelukkig van wordt.

Iets wat je mijns inziens ook niet zult gaan vinden, zolang je op een één of andere manier nog niet helemaal happy bent met jezelf.

3 manieren om een vrouw gelukkig te maken

Maar mocht je gelukkig zijn met jezelf en met de vrouw in je leven, dan verdient zij het uiteraard zonder meer om tevens gelukkig te zijn met jou. Hier zijn 3 relatief eenvoudige manieren voor.

Manier 1: Neem beslissingen en neem de verantwoording

Vrouwen haten het nemen van beslissingen, en het nemen van de verantwoordelijkheid van die beslissing. De eerste manier om een vrouw gelukkig te maken is dan ook, dat jij de beslissingen neemt die betrekking hebben op jullie samen.

Hoe klein en onbelangrijk beslissingen soms ook mogen lijken, neem ze als man. Dus ook die beslissing aan welk tafeltje er gezeten gaat worden op een terras of in een restaurant.

Als je dat doet, dan zul je merken dat een vrouw direct op haar gemak zal zijn. Terwijl als je haar het besluit laat nemen, de kans groot is dat ze blijft draaikonten en tobben over, of dit nu wel echt het juiste tafeltje was om aan te gaan zitten.

Neem als man de besluiten dus. Je zult zien dat ook jijzelf daar veel gelukkiger van wordt.

Manier 2: Maak geen geheim van jouw wensen en verlangens

Een tweede manier om een vrouw gelukkig te maken is: een vrouw vertellen wat je van haar wilt, van haar verlangt en wat je oprechte bedoelingen zijn.

Een vrouw zorgt van nature graag. En een vrouw vindt het fijn om te weten dat ze de man van wie ze houdt weet te behagen. Want dat geeft haar onder andere een waanzinnig goed gevoel over zichzelf.

Maar dan moet je haar wel eerst vertellen wat je van haar wilt, en van haar verlangt.

Wat er gebeurt wanneer je dit verzaakt te doen, zul je wellicht al hebben mogen ervaren. Bijvoorbeeld door:

Al deze of vergelijkbare dingen niet doen leveren je maar één ding op: frustratie en teleurstelling over dat je niet krijgt van een vrouw wat wel ongelofelijk graag van haar zou willen.

De reden waarom menig man zijn gevoelens vaak probeert te negeren is de angst voor afwijzing. En niets doen is in dit geval dan ook de perfecte manier om de droom nog even levend te houden.

Echter, jij weet ook wel dat niets doen uiteindelijk altijd leidt tot niets krijgen.

Dus waarom dan gewoon niet op z'n minst iets proberen? Temeer omdat de kans vele malen groter is, dat je er de vrouw die je leuk vindt gelukkig mee maakt, dan dat je haar ermee teleurstelt.

Manier 3: Geef een vrouw jouw oprechte aandacht

Een derde manier om een vrouw gelukkig te maken, is haar jouw oprechte aandacht geven. Laat je smartphone dan ook eens met rust en laat die voetbalwedstrijd op TV soms even voor wat het is.

Eens echt naar een vrouw luisteren en interesse tonen in wat ze denkt en voelt en in haar omgaat, zijn vormen van oprechte aandacht geven aan een vrouw. Vraag dan ook zeker af en toe eens door op wat ze vertelt.

Oprechte aandacht geven betekent tevens, dat je haar echt ziet en waardeert als persoon. En niet alleen als een aantrekkelijke verschijning.

Nogmaals, een vrouw wil weten dat ze haar man weet te behagen. Dat is dan ook precies de reden waarom vrouwen zo gevoelig zijn voor complimentjes van een man. En blij worden van een man die het opvalt dat ze iets nieuws draagt. En die haar laat weten dat het hem behaagt.

Een vrouw doet heel veel, puur om jou te behagen. Dus laat een vrouw dan ook weten dat je het ziet en het uitermate waardeert wat ze voor je doet.

Hoe jij als man gelukkig wordt met een vrouw

Hoeveel van de zojuist beschreven manieren om een vrouw gelukkig te maken, waren al bekend bij jou?

Denk je dat je daar snel zelf achtergekomen was, door iedere week weer andere vrouwen te versieren en met andere vrouwen naar bed te gaan?

En zou jij jezelf niet veel gelukkiger voelen met één vrouw:

Denk jij dat een versiercursus van een weekend je kan leren dit te bereiken?

Iedere gezonde vrouw die trots is op haar vrouw-zijn, kan deze vrouw zijn voor een man. En zou zelfs heel graag die vrouw willen zijn.

Alles wat ze daar voor terugverlangt is een man die ook daadwerkelijk een man voor haar is. Een man die weet wat man-zijn in een relatie met een vrouw inhoudt. Een man die trots is dat hij een man is. Een man die zich dan dus ook niet schaamt voor zijn mannelijkheid en voor zijn mannelijke verlangens.

Beantwoord voor jezelf de volgende vragen eens:

  1. Hoe lang heb jij erover gedaan om te leren lopen?
  2. Hoe lang heb je erover gedaan om te leren fietsen zonder zijwielen?
  3. Hoe lang heb je erover gedaan om je zwemdiploma('s) te halen?
  4. Hoe lang heb je erover gedaan om je scholen, cursussen en studies af te ronden?
  5. Hoe lang heb je erover gedaan om je rijbewijs te halen?
  6. Hoe lang heb je erover gedaan om zo goed te worden in je werk als je nu bent?

De zojuist genoemde vaardigheden, want dat zijn het, beschouwen we nu allemaal als normaal, als vanzelfsprekend. Maar er zijn tijden geweest dat we droomden van het moment dat we die vaardigheid eindelijk meester zouden zijn. En wat voor een wereld er dan voor ons open zou gaan.

De vrouw in je leven gelukkig maken is ook vaardigheid.

En je zult ongetwijfeld begrijpen dat het onmogelijk is, dat een versiercoach of date coach je deze vaardigheid in één weekend weet bij te brengen.

Een gelukkige relatie hebben met een vrouw, is in principe doodsimpel. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat een vrouw gelukkig is met jou. En omdat zij zich gelukkig voelt, zal ze er vervolgens alles doen wat in haar vermogen ligt om jou minstens net zo gelukkig te maken.

Er zit hierbij echter wel een klein addertje onder het gras. Want om iemand anders gelukkig te kunnen maken, moet je wel eerst gelukkig zijn met jezelf.

En gelukkig zijn met jezelf, kun je pas wanneer jij jezelf accepteert voor wie je bent. Dat je weet wat jouw sterke punten zijn. Maar ook dat je weet wat jouw minder goede kanten zijn. Deze accepteert en een manier hebt gevonden om ermee om te gaan. En dat je bovendien aan het doen bent wat je het liefste doet met je leven, en je optimaal gebruik weet te maken van je talenten.

Veel mannen lijkt dit zonder al te veel problemen heel aardig gelukt te zijn. Terwijl andere mannen daar om wat voor een reden dan ook wat meer moeite mee hebben, of hebben gehad.

Vaak zijn dat helaas ook net de mannen, met wie het bij de vrouwen ook niet echt goed lukken wil.

Iets wat onder andere komt omdat een vrouw de perfecte spiegel is van wat een man naar de buitenwereld uitstraalt. Dat betekent, dat wanneer jij je niet zo gelukkig voelt met jezelf, jij dit uitstraalt. En zeker naar vrouwen toe. Want die hebben daar een soort van zesde zintuig voor.

En heel simpel gezegd: geen mens voelt zich aangetrokken tot negatieve dingen. Wat simpelweg betekent dat een vrouw zich niet tot je aangetrokken zal voelen wanneer jij niet erg gelukkig bent met jezelf.

Ieder mens kan geluk wel een tijdje veinzen. En dus kun je je eigen geluk ook best lang genoeg veinzen om een vrouw te versieren en haar in bed te krijgen. En als jij daar voldoende aan hebt, dan zou je gek zijn om tijd te gaan besteden aan het vinden van je eigen levensgeluk.

Maar wanneer jij een man wilt zijn die de vrouw in zijn leven echt gelukkig maakt, dan zul je eerst en vooral op zoek moeten gaan naar je eigen levensgeluk.

Het leven kent geen makkelijke gladde binnenweggetjes waarop je altijd de wind mee hebt. Als je echt iets wilt bereiken wat blijvend is, dan zul je bereid moeten zijn elke weg te nemen, hoe hobbelig, steil en lang ook.

De weg naar je eigen levensgeluk is misschien soms geen makkelijke. Maar wel een waarbij je rijkelijk beloond zult worden voor je inspanningen. Want wat is er nu mooier dan je leven delen met een vrouw die straalt van geluk, en bij wie jij je de gelukkigste man op aarde voelt.