Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe zorg ik voor aantrekkingskracht bij een vrouw?

Aantrekkingskracht. Het is een ongrijpbaar iets. Maar wel erg belangrijk wanneer je een vrouw echt leuk vindt. Want tenslotte wil je dat ze jou ook leuk vindt. En het liefst nog wel een beetje meer dan dat.

Heb je er als man eigenlijk invloed op? Op de aantrekkingskracht die je hebt op een vrouw. Ja en Nee. Dit betekent dat de vraag: "Hoe zorg ik voor aantrekkingskracht bij een vrouw?", niet zomaar in een paar zinnen te beantwoorden is.

Hoe aantrekkingskracht werkt bij man en vrouw

Mening man denkt dat vrouwen zich vooral aangetrokken voelen tot het uiterlijk van een man. Het is heel begrijpelijk dat wij dat denken. Want mannen voelen zich namelijk zonder meer aangetrokken tot het uiterlijk van een vrouw.

In het uiterlijk van een vrouw, moet ons iets visueel aantrekken. Omdat we deze vrouw anders absoluut niet aantrekkelijk gaan vinden. Daarom kunnen mannen al een soort van verliefde gevoelens voor een vrouw koesteren, zonder ook nog maar een woord met haar gesproken te hebben.

Mooi is tevens te zien dat vele vrouwen onbewust heel goed doordrongen zijn van het gegeven dat mannen vallen op uiterlijk. En er daarom voor zorgen dat ze er altijd op hun best uitzien en zichzelf zo goed mogelijk verzorgen. Zeker wanneer ze een avond uitgaan en de kans dat ze een man tegen het lijf lopen aanzienlijk is.

Hoe komt het dan dat er toch zo vaak andere geluiden te horen zijn? Geluiden die vrouwen moeten doen geloven dat hun uiterlijk heus niet alleen verantwoordelijk is voor hun aantrekkingskracht op mannen? Omdat onze geëmancipeerde maatschappij dat van ons verlangt. Je aangetrokken voelen tot het uiterlijk van een vrouw, wordt beschouwd als seksistisch en oppervlakkig.

En vanuit vrouwelijk oogpunt bezien, is het misschien ook best waar. Maar niemand heeft er wat aan wanneer jij als man zijnde je eigen gevoelens niet serieus neemt, er niet naar luistert en ze zelfs probeert te onderdrukken.

Menig man doet dit bewust of onbewust. Zeker in de nabijheid van vrouwen. Want stel je toch eens voor dat een vrouw merkt dat je je aangetrokken voelt tot haar uiterlijk? Dan gaat ze je toch alleen maar een seksistisch, oppervlakkig ventje van vinden waar ze niet van hebben moet?

Niets is in veel gevallen minder waar. Alles hangt namelijk af van wat voor een gevoel je een vrouw geeft. Iedere vrouw wil zich gewild voelen. Maar geen enkele vrouw vindt het fijn om te voelen dat een man alleen maar in haar lichaam geïnteresseerd lijkt te zijn.

Goed, het mag inmiddels duidelijk zijn dat aantrekkingskracht bij een vrouw door iets anders getriggerd wordt dan bij een man. Maar dat onze geëmancipeerde maatschappij graag van ons zou willen zien dat wij ons beiden op dezelfde, meer intelligente en geciviliseerde, manier tot elkaar aangetrokken voelen. Want tenslotte is er meer dan alleen uiterlijk, toch?

Voor vrouwen zeer zeker. Want vrouwen kijken namelijk niet zozeer naar hoe goed jij er qua uiterlijk uitziet, maar veel meer naar wat jouw uiterlijk uitstraalt.

Dus zo zou jij van jezelf kunnen vinden dat jij een te grote neus, teveel flaporen en te gele tanden hebt om aantrekkelijk te kunnen zijn voor vrouw. Maar valt een vrouw dat eigenlijk helemaal niet zo op, omdat je mannelijkheid en zelfverzekerdheid uitstraalt en zich juist daardoor tot je aangetrokken voelt.

Zeker wanneer ze met jou in gesprek raakt en merkt dat wat jij uitstraalt ook daadwerkelijk overeenkomt met jouw manier van spreken, bewegen en handelen. Mannelijk, zelfverzekerd, rustig en het initiatief en de verantwoordelijkheid nemend.

Hoe je de aantrekkingskracht bij een vrouw versterkt

Dat betekent dus eigenlijk: dat je al deze mannelijke eigenschappen al moet hebben, alvorens je een vrouw leuk gaat vinden. En laat je dat nou net niet altijd in de hand hebben.

Sterker nog, als je een vrouw zo leuk vindt dat je al nerveus en onzeker wordt, zodra ze alleen al in je blikveld verschijnt, dan wil je jouw mannelijkheid en zelfverzekerdheid plots nog wel eens laten varen, en vooral gaan proberen om aardig gevonden te worden door deze vrouw en gaan proberen om indruk te maken.

Helaas is niets dodelijker voor je aantrekkingskracht op een vrouw dan het proberen aardig gevonden te worden en het proberen indruk te maken op een vrouw.

Jouw aantrekkingskracht op een vrouw versterk je dan ook het meest, door in eerste instantie met haar om te gaan op zo'n manier zoals je ook met iedere ander die je kent omgaat. Zelfs de voor jou leukste vrouw ter wereld is namelijk ook maar gewoon een mens. Vrouwen snappen dan ook vaak niet waarom een man, die haar bovendien nog niet eens kent, zich zo voor haar uitslooft.

Misschien zal ze zich best gevleid voelen wanneer een man zich zo voor haar uitslooft en probeert indruk op haar te maken, maar gevoelsmatig vertrouwen zal ze het over het algemeen niet. En dus zal ze zeer waarschijnlijk niet ingaan op een date met je.

Dit komt omdat een vrouw zich pas echt aangetrokken gaat voelen tot een man, zodra ze met hem gesproken heeft, hem dus wat beter kent en zich een indruk heeft kunnen vormen van zijn persoonlijkheid en er zich tot aangetrokken voelt.

Dat betekent dat het voor het gevoel van een vrouw niet zo kan zijn, dat een man zich oprecht tot haar aangetrokken kan voelen, zonder nog met haar gesproken te hebben en dus zonder haar te kennen. En dus zal een vrouw concluderen dat deze man dan ook alleen maar geïnteresseerd kan zijn in haar lichaam.

Inmiddels weet je dat een vrouw het geen heel aantrekkelijke gedachte vindt om te gaan daten met een man, waarvan zij het gevoel heeft dat hij alleen maar geïnteresseerd is in haar lichaam.

Houd dit gegeven dan ook altijd in je achterhoofd als je een vrouw leuk vindt en graag wilt dat ze jou ook leuk gaat vinden.

De grootste kans dat ze jou ook leuk gaat vinden heb je, wanneer je haar, zoals gezegd, behandelt zoals je ieder ander in je leven behandelt. Op deze manier maakt ze kennis met jou en jouw werkelijke persoonlijkheid.

Heel belangrijk. Want je zult anders niet de eerste zijn die afgewezen wordt door een vrouw omdat ze het gevoel had dat haar date niet zichzelf was.

Het antwoord op de vraag "Hoe zorg ik voor aantrekkingskracht bij een vrouw?", luidt dan ook eigenlijk heel cliché: Wees jezelf, maar dan wel je mannelijke zelf.

Hetgeen kortweg betekent dat je een vrouw laat merken en voelen dat je haar leuk vindt, zonder het haar expliciet met woorden te zeggen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren