Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

In 3 stappen naar meer zelfvertrouwen in het omgaan met vrouwen

Als jij al geen vertrouwen in jezelf hebt, wie zou dan wel vertrouwen in jou hebben? Hoogstwaarschijnlijk niemand. En dat terwijl vertrouwen in jou hebben, instinctief van essentieel belang is voor iedere vrouw.

Als het vertrouwen in jou rammelt bij een vrouw, dan is de kans heel klein dat een vrouw zich tot je aangetrokken gaat voelen. Laat staan verliefd op je gaat worden. Zelfvertrouwen hebben is dan ook een absolute noodzaak voor iedere man die succes wil hebben met vrouwen.

Hoe je snel meer zelfvertrouwen kan krijgen

Het zal ook bij jou wel niet zo zijn dat je op geen enkel vlak vertrouwen hebt in jezelf. Ook jij zult ongetwijfeld dingen hebben waar je goed in bent en waarvan je zeker weet dat het resultaat op z'n minst bevredigend zal zijn als je datgene doet.

Maar zoals iedereen zou ook jij op bepaalde gebieden wellicht graag wat meer zelfvertrouwen willen hebben. En als je dit artikel met belangstelling zit te lezen, dan zou jij heel graag wat meer zelfvertrouwen met vrouwen hebben.

Zelfvertrouwen krijg je niet vanzelf. Daar zul je serieus wat voor moeten doen. Maar als je de nu volgende 3 stappen naar meer zelfvertrouwen met vrouwen onthoudt en vooral ook toepast in je dagelijks leven, dan zul je met een stuk meer vertrouwen in jezelf kunnen omgaan met vrouwen.

1) Onderneem zo snel mogelijk actie

Als je een vrouw leuk vindt, onderneem dan zo snel mogelijk actie en probeer met haar in gesprek te komen. Bij een vrouw die wel heel erg leuk en aantrekkelijk is, willen we namelijk nog wel eens gaan zitten wachten tot het juiste moment.

Maar ondertussen ben je wel steeds met die vrouw bezig in je hoofd en heb je alle tijd om te bedenken wat er allemaal mis kan gaan. En dat is absoluut desastreus voor jouw vertrouwen in een goede afloop.

Bovendien wordt het alleen maar lastiger om een vrouw aan te spreken naarmate je haar leuker en leuker gaat vinden. Omdat je dan alleen nog maar meer op zoek gaat naar zekerheden die moeten voorkomen dat er iets fout gaat. Maar die zekerheden vind je niet, met als gevolg dat je je alleen maar onzekerder gaat voelen.

2) Maak haar niet belangrijker dan ze is

Wanneer je na een hele lange tijd eindelijk weer eens een vrouw ontmoet die je echt leuk vindt en die jou wellicht ook wel leuk lijkt te vinden, dan dreigt er iets vaak iets vreemds in ons te gebeuren. Ineens gaan we haar in onze gedachten heel belangrijk maken.

Want zo denken we meer dan eens: "Dit zou wel eens de laatste leuke vrouw kunnen zijn die we in lange tijd tegen zullen gaan komen. Dus dit mag absoluut niet mislukken". Waardoor je nog eens extra je best gaat doen om indruk op haar te maken.

Het enige wat je hier echter mee bereikt is dat een vrouw gaat denken dat je geen keuze hebt. En dat andere vrouwen je om een één of andere reden niet zo'n leuke man vinden. Hetgeen ertoe leidt dat ze jou waarschijnlijk ook ineens een stuk minder interessant en leuk gaat vinden.

Dus probeer je te allen tijde in je hoofd te prenten dat ook die hele leuke vrouw maar gewoon een mens is. Dus behandel haar zoals je iedere persoon in je leven behandelt. Want dat is wat een vrouw echt van je verlangt.

3) Heb minder hoge verwachtingen van jezelf

Hoe minder je verwacht, hoe kleiner de teleurstelling als het misgaat. En dus ook hoe zekerder je op een vrouw afstapt om een praatje te maken. Wanneer je nog niet zo vaardig bent in het aanspreken van vrouwen, gewoon omdat je dat nu eenmaal nog niet vaak gedaan hebt, zie dan elk praatje dat je met een vrouw maakt als leermoment.

Leermomenten die je vaardiger maken in het aanspreken van vrouwen en gesprekken gaande houden met vrouwen. Want om een vrouw uiteindelijk te kunnen versieren zul je eerst goed in staat moeten zijn om gesprekken gaande te houden met vrouwen.

Het is slim jezelf veel van deze leermomenten te gunnen, veel met vrouwen te socialiseren en onderweg veel leuke -en onverwachte dingen met vrouwen mee te maken. Zodat je er helemaal klaar voor bent als de vrouw van je dromen ineens voor je neus staat.

Je zelfvertrouwen in het omgaan met vrouwen wordt vanzelf groter naarmate je vaardiger wordt in het omgaan met vrouwen.

Denk tot slot eens over het volgende na: Verwacht jij altijd dat dingen, die je nog maar zelden of misschien zelfs wel nooit eerder gedaan hebt, ineens goed gaan? Waarom verwacht je dan wel van jezelf dat je die ene leuke vrouw uit het niets en zonder problemen versiert? En voel je je nog beroerd ook als het niet lukt.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren