Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Leiderschap: de basis van het succesvol versieren en verleiden van vrouwen

Leiderschap is een mannelijke eigenschap. Leiderschap is beslissingen nemen en de verantwoordelijkheid van die beslissingen dragen. Maar leiderschap is ook luisteren naar anderen , hun wensen en verlangens juist inschatten en meenemen in je beslissingen.

Maar wat heeft dat te maken met het verleiden en versieren van vrouwen? Vrouwen voelen zich prettiger, genieten meer en voelen zich veilig en beschermd wanneer de man de leiding neemt en de verantwoording neemt over wat ze samen gaan doen. En wanneer je een vrouw precies deze gevoelens geeft, laat ze zich eenvoudiger verleiden en versieren.

Wat betekent goed leiderschap in je omgang met vrouwen?

Vrouwen voelen zich namelijk intuïtief aangetrokken tot mannen die duidelijk de leiding nemen en willen juist graag versierd worden door een leider. Want een leider heeft keus. En wanneer de leider nu juist voor haar kiest, zal een vrouw zich goed voelen over zichzelf.

En wanneer juist jij degene bent waardoor een vrouw zich goed voelt over zichzelf, dan zal ze je nog aantrekkelijker gaan vinden en nog liever bij je willen zijn. Leiderschap kunnen tonen is zoals je ziet nogal belangrijk in het versier -en verleidproces.

Maar hoe toon je nu precies leiderschap tijdens een date en tijdens het versieren van vrouwen?

Iedere groep mensen die gezamenlijk wat voor elkaar wil krijgen, heeft een leider nodig om de kans zo groot mogelijk te maken dat het gezamenlijke doel tot ieders tevredenheid bereikt wordt.

Wanneer er geen duidelijke leider aanwezig is, zal er vooral gediscussieerd gaan worden, is niemand tevreden en wordt een gesteld doel doorgaans niet bereikt.

Iets vergelijkbaars zal gebeuren tijdens het daten, wanneer noch jij nog jouw date de leiding neemt.

Een vrouw laat van nature de leiding liever aan de man met wie ze date. Omdat een vrouw in een relatie met een man nu eenmaal liever de leiding niet heeft.

Ze zal je dan ook alle gelegenheid geven om de leiding op je te nemen. En 'm soms zelfs aan je opdringen door het moeten nemen van een beslissing op alle mogelijke manieren te ontwijken.

Dit doet een vrouw overigens puur intuïtief. Een vrouw zal zich er doorgaans dan ook niet van bewust zijn dat ze dit doet. Maar wanneer je nadenkt over ervaringen die je gehad hebt met vrouwen, dan zul je wellicht zelf momenten ontdekken waarin dit aan de orde moet zijn geweest.

Het zal je duidelijk zijn dat je er niet aan ontkomt om de leiding te nemen en leiderschap te tonen wanneer je aan het daten bent met een vrouw en haar wilt versieren.

De leiding nemen doe je in eerste instantie vooral door ervoor te zorgen dat je een plan hebt. Dat betekent onder meer dat wanneer je een vrouw leuk vindt, je haar uiteraard aan moet spreken. Maar tevens dat je een plan klaar hebt, als je haar leuk vindt. Want doelloosheid maakt je minder aantrekkelijk, terwijl doelgerichtheid je juist aantrekkelijk maakt.

Dus een praatje maken met een vrouw die je niet kent, moet leiden tot iets zodra je haar leuk gaat vinden. Bijvoorbeeld tot het krijgen van haar telefoonnummer om een afspraak met haar te maken voor een date. Of tot direct een date als jullie daar beiden tijd voor hebben op dat moment.

Waarom je juist niet moet afwachten

Echter, menig man kiest ervoor om af te wachten en het initiatief aan de vrouw te laten. Maar je zult wellicht moeten toegeven dat deze tactiek je vooralsnog vrij weinig opgeleverd heeft. Dit komt nogmaals omdat vrouwen er onbewust alles aan doen om geen besluiten te hoeven nemen.

Dit betekent dat afwachten veruit de slechtste tactiek is die je kunt verzinnen. Want ook afwachten betekent doelloos bezig zijn. En doelloos bezig zijn maakt je zogezegd minder aantrekkelijk. We kunnen dan ook gerust stellen dat afwachten je niet alleen niets oplevert, maar je ook nog eens minder aantrekkelijk maakt.

Doelgericht bezig zijn dus. Hetgeen onder meer betekent dat ieder contact dat je hebt met een vrouw, waarmee je date of met wie je zou willen daten, een doel moet hebben. Het doel dat zou moeten zijn: elkaar weer zien en spreken en tijd met elkaar doorbrengen.

Maar zodra je weer tijd met elkaar gaat doorbrengen, moet je ook dan een plan klaar hebben. Wat gaan jullie doen samen? Wat wil je bereiken? Wat voel je dat je met haar wilt doen?

Wanneer je een vrouw erg leuk gaat vinden, dan wil je het liefst alleen met haar zijn. En wil je haar kussen, met haar vrijen en de liefde met haar bedrijven. Maar ook dat gebeurt niet vanzelf. Ook daar moet je de gelegenheid voor creëren. En ervoor zorgen dat de vrouw zich perfect op haar gemak voelt.

Met andere woorden: ook hier heb je een plan voor nodig. Om alleen met haar te kunnen zijn, moet je haar bijvoorbeeld thuis uitnodigen. En samen wat gaan koken. En er vervolgens samen van gaan genieten met daarbij een drankje.

Als je tijdens het eten koken en het eten en drinken een sfeer hebt weten te creëren waarin alles mag, maar niets moet, dan is de kans heel groot dat het na het eten komt tot kussen en vrijen op de bank. Echter, alleen ook dat weer op jouw initiatief.

Menig man vraagt zich af of hij zoiets wel kan maken als hij een vrouw thuis uitnodigt. Dat kan je zeker maken.

Want als een vrouw ingaat op jouw uitnodiging om bij jou thuis te komen, dan weet ze intuïtief al wat jouw plan is. Door bij jou thuis te komen gaat ze in principe akkoord met jouw plan. In principe, want als jij jouw plan slecht uitvoert, dan zal ze alsnog niet akkoord gaan met jouw plan.

Voer jij echter jouw plan goed, doelgericht, relaxed en vol zelfvertrouwen uit, dan zal een vrouw niets liever doen dan meegaan in jouw plan en er vooral intens van genieten.

Het daadwerkelijk versieren van een vrouw is in basis niets anders dan: Een vrouw rustig, assertief en authentiek leiden naar het elkaar intiem leren kennen. Want het intiem zijn met elkaar is het werkelijke verschil tussen een vriendschappelijke relatie hebben met een vrouw en een liefdesrelatie hebben met een vrouw.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren