Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Jouw mannelijke manier van leven is wat jou echt aantrekkelijk maakt voor vrouwen

Het is een wijdverbreide misvatting dat vrouwen zich vooral aangetrokken voelen tot mannen, die beschikken over een goed uiterlijk, geld en status.

Een goed uiterlijk kan helpen, maar net zo makkelijk helemaal niet.

En geld en status? Als dat inderdaad zo belangrijk zou zijn zoals meer dan eens voorondersteld wordt, dan zou dat betekenen dat een relatie tussen man en vrouw een heel uitzonderlijk iets zou zijn. Aangezien dit zeker niet het geval is, moet het dus iets anders zijn waar vrouwen zich werkelijk tot aangetrokken voelen.

Jouw gedrag, uitstraling en manier van leven zijn allesbepalend

Laten we eens kijken wat ons mannen dan werkelijk aantrekkelijk maakt voor vrouwen. En op zo'n manier, dat je er ook werkelijk wat mee kan. En laten we dan ook eens kijken wat voor een invloed ons gedrag en uitstraling hoogstwaarschijnlijk hebben op het niet bijster succesvol zijn met vrouwen.

Mannen die weinig succesvol zijn met vrouwen, zijn doorgaans mannen die door vrouwen gezien worden als een hele aardige, lieve, betrouwbare mannen. Maar aardig en lief zijn maakt je helaas niet per definitie aantrekkelijk voor vrouwen.

Tussen dat aardig zijn en mannelijk zijn, en dus aantrekkelijk zijn voor vrouwen, zit het verschil tussen een beste vriend worden van een vrouw en HAAR vriend worden. Vrouwen voelen zich namelijk niet aangetrokken tot een aardige man, maar tot een mannelijke man.

Een mannelijke man heeft passie en een doel in zijn leven. Een mannelijke man heeft dromen, gaat ergens voor en neemt besluiten in alle gebieden van zijn leven. Besluiten waar hij ook zijn verantwoordelijkheid voor neemt. En als blijkt dat het een minder goed besluit is geweest, dan zorgt hij ervoor dat het alsnog goed komt. En hij heeft vertrouwen genoeg in zichzelf om anderen ervan te overtuigen dat het goed komt.

Dit bovenstaande cursief geschreven stukje is wat een vrouw wil voelen bij een man. En is hetgeen een vrouw niet of in ieder geval onvoldoende voelt, wanneer ze je aardig vindt, maar zich niet tot je aangetrokken voelt.

Aantrekkelijk zijn voor vrouwen of niet, bepaal je dus in hoge mate zelf

Daarom is juist dit ook zo'n belangrijk onderdeel van mijn e-boek 'Vrouwen versieren door gewoon man te zijn'. Want als jij je eigen leven op een mannelijke manier leeft, dan komen die vrouwen vanzelf wel in je leven.

Zoals je in dit e-boek ook zult kunnen lezen, heeft dit alles te maken met ons instinct, onze intuïtie en met de manier waarop wij biologisch geprogrammeerd zijn. En wat zich niets aantrekt van onze geëmancipeerde maatschappij waarin er gelijkheid moet zijn tussen man en vrouw. Want we zijn niet gelijk en zullen dat ook nooit worden. Wel zijn we absoluut gelijkwaardig, maar dat is niet hetzelfde.

Wanneer je nu niet zo succesvol bent met vrouwen, stop dan nu absoluut met focussen op het niet hebben van een vrouw in je leven. Maar focus je vooral eerst eens op jezelf. Waar sta je en welke kant zou je diep in je hart het liefst opgaan? Wat houd je tegen om inderdaad ook die kant op te gaan?

En ga eens heel serieus bezig met de vraag: "Wat wil IK nu eigenlijk echt?". En probeer deze vraag te beantwoorden zonder je af te vragen wat anderen wel eens zouden kunnen gaan vinden van wat jij wil.

Echt je eigen weg gaan en doen wat jij voelt en vindt dat jij moet doen en er ook plezier in hebben, is op een mannelijke manier je leven leiden en hetgeen waar vrouwen zich daadwerkelijk tot aangetrokken voelen in jou.

Kijk tevens eens heel serieus en heel eerlijk naar jezelf en je leven vandaag en vraag je af: "In hoeverre leef ik mijn leven nu op een mannelijke manier? Probeer ik vooral te leven zoals ik denk dat mijn omgeving van me verwacht, of doe ik echt wat ik wil, waar ik altijd van gedroomd heb en wat ik doe met passie en geloof in mezelf?

Zodra jij je leven leeft met passie en vol overtuiging gaat voor wat je wil, dan zul je snel opmerken dat vrouwen heel anders naar je kijken, je heel anders benaderen en je bovendien een aantrekkelijke vent vinden.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren