Waar vrouwen werkelijk op vallen bij mannen

Menig man is ervan overtuigd dat vrouwen vallen op uiterlijk. En dat goed in de slappe was zitten ook zo zijn voordeel kan hebben bij het versieren van een vrouw. Word je kaal, grijs, ben je de veertig gepasseerd en heb je bovendien het nodige overgewicht? Jammer dan, want daardoor zijn je kansen bij vrouwen wel zo'n beetje verkeken. Tenminste, dat wordt nogal eens verondersteld.

Echter, vrouwen vallen allerminst op uiterlijk. Bovendien heeft menig vrouw graag een man die in ieder geval iets ouder is dan zij. En hoeveel jij precies verdient maakt een vrouw eigenlijk ook weinig uit. Wat is het dan waar vrouwen werkelijk op vallen ?

Een vrouw behandelt jou, zoals jij jezelf behandelt

Wat een vrouw veel belangrijker vindt dan je uiterlijk en de dikte van je portemonnee is: hoe goed je voor jezelf bent en waarom je doet wat je doet.

Want goed voor jezelf zijn, is voor een vrouw intuïtief een indicatie dat je dan ook wel goed voor haar zult zijn. En als je goed voor jezelf bent, dan hou je ook van jezelf. Overigens kun je ook dan jezelf nog steeds haten soms. Maar door de bank genomen, kun je prima met jezelf door één deur.

Een bekend gezegde luidt:

Je kunt pas van een ander houden, wanneer je eerst van jezelf leert houden.

Dat is niet alleen een waarheid als een koe. Je straalt het ook nog eens uit naar de buitenwereld. Hoe jij je van binnen voelt, dat straal je naar buiten uit. Hoe dan ook.

Misschien is het jou ook wel eens overkomen. Je hebt op een één of andere manier een rotdag. En op zo'n dag lijkt het dan ook wel of alles en iedereen je niet mag en vervelend tegen je is. Heb je er wel eens bij stilgestaan dat dit voor een belangrijk deel te maken heeft met wat jij uitstraalt en hoe jij op zo'n dag op je omgeving reageert?

Let er maar eens op. Het heeft niet alleen iets grappigs, maar het zal je tevens helpen eerder uit een pestbui te komen. Omdat je dan begrijpt waarom de dingen gebeuren, zoals ze gebeuren.

Echter, wanneer je goed bent voor jezelf, dan zul je hoogstwaarschijnlijk niet zo heel erg vaak een pestbui hebben. Want als je goed bent voor jezelf, dan probeer je in je leven zoveel mogelijk te doen wat je leuk vindt en waar je een passie voor hebt. En misschien nog wel belangrijker, je probeert consequent de dingen te doen die jij jezelf belooft.

Wat concreet betekent dat: wanneer jij vindt dat iets gedaan moet worden, dan zorg jij ervoor dat je die dingen voor jezelf gedaan krijgt. Zelfs al zijn het minder leuke dingen om te doen. Je doet ze, omdat je weet dat je jezelf er prettiger door zal gaan voelen.

En als je goed bent voor jezelf, dan gun je jezelf ook het beste. Hetgeen, onder andere betekent dat jij geen genoegen neemt met het eerste het beste dat zich aandient. Wellicht ben jij ook kritisch op:

Maar wanneer je niet zo heel handig bent met vrouwen en je hebt het idee dat vrouwen niet zo op jou vallen, dan kan de aandacht van een vrouw soms ineens gekke dingen met je doen.

Ineens accepteer je van deze bewuste vrouw dingen die je normaal gesproken van niemand zou accepteren. En doe je dingen die je normaal gesproken voor niemand zomaar zou doen.

Dit soort 'gekke' dingen doe je, omdat je bijna zeker weet dat de kans dat een vrouw aandacht aan je besteedt en je leuk lijkt te vinden, zich niet zo heel snel weer zal voordoen. Dus doe je het er maar mee. Tenminste, zolang het niet al te gek wordt.

Je handelt dan zogezegd vanuit schaarste. En ook dat straal je onbewust uit naar een vrouw. Menig man die op deze manier handelt, eindigt om deze reden dan ook als de zogenaamde goede vriend van een vrouw, terwijl hij dat allerminst wil zijn.

Hij is de man die, overigens geheel vrijwillig, rotklusjes voor haar opknapt en die geduldig naar haar problemen luistert en ellende mag oplossen. Maar met wie ze niet naar bed gaat.

Aardig en lief zijn maakt je allerminst aantrekkelijk

Dat komt omdat een vrouw zich niet aangetrokken voelt tot mannen die aardig en lief zijn. Daarmee wordt het voor een vrouw dan ook onmogelijk om te vallen op een man die dat wel is. Wanneer een man voor het gevoel van een vrouw te aardig en te lief is, dan zit daar voor een vrouw intuïtief vaak iets achter, namelijk:

Dit voor een vrouw proberen te verdoezelen is overigens een kansloze missie. Een vrouw vermoedt namelijk altijd wel iets van wat jij voor haar verborgen probeert te houden. En zal jou onbewust dan ook minder gaan vertrouwen.

En zodra een vrouw ook maar het geringste vertrouwen in jou verliest, voelt ze zich direct ook minder tot je aangetrokken. Dat is hoe het vrouwelijke instinct nu eenmaal werkt.

Jou kunnen vertrouwen is gevoelsmatig het allerbelangrijkste voor een vrouw. Vandaar ook dat vrouwen juist vooral vallen voor mannen die alles behalve een geheim maken van hun intenties.

Een man die op het moment dat hij een vrouw ontmoet, haar direct al laten merken dat hij maar om één reden dit gesprek met haar aangaat: en dat is omdat hij haar leuk vindt.

En dan ook graag zo snel mogelijk wil ontdekken of ze er niet alleen leuk uitziet, maar of ze ook leuk genoeg is om meer tijd mee door te brengen.

Geen geheim maken van je intenties, zorgt ervoor dat een vrouw je op zijn minst vertrouwt. Als ze jou vervolgens ook leuk gaat vinden, dan zal ze met je blijven praten en vriendelijk tegen je zijn en absoluut ingaan op de initiatieven die je neemt en de voorstellen die je doet.

Door initiatief te nemen, voorstellen te doen, te genieten van jullie samenzijn en door op een leuke, ongedwongen en zorgeloze manier tijd met elkaar te besteden, laat je een vrouw niet alleen zien dat je een man bent, maar dat je je ook als man gedraagt en mannelijk in het leven staat. En dat is nou precies waar vrouwen werkelijk op vallen bij mannen.