Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Waarom juist DIT je aantrekkelijker maakt voor vrouwen

Heb jij inmiddels al iets ontdekt wat jou als man merkbaar aantrekkelijker heeft gemaakt voor vrouwen? Of heeft het meeste van wat je tot nu toe geprobeerd hebt, toch nog niet echt zoden aan de dijk gezet?

Troost je. Want je bent niet de enige, en zal ook zeker niet de laatste zijn, die het slachtoffer wordt van goed bedoeld maar tegelijkertijd beroerd advies.

Dat menig man niet bijster aantrekkelijk gevonden lijkt te worden door vrouwen, komt namelijk veelal omdat hij elk advies dat afkomstig is van vrouwen blind gelooft.

Dus als ergens geschreven staat dat onderzoek onder vrouwen heeft aangetoond dat een rode stropdas dragen tijdens een date een man aantrekkelijker maakt, dan zal menigeen het dragen van een rode stropdas minimaal gaan overwegen.

Wat werkelijk het verschil maakt

Nu is dit wel een beetje een extreem voorbeeld. Maar er zit helaas wel een kern van waarheid in. Helaas, omdat het mannen zodanig op het verkeerde been kan zetten dat het hun aantrekkingskracht op vrouwen serieus negatief beïnvloed.

Want menig man is nu eenmaal tot veel bereid om in de gunst te komen bij een vrouw. En vrouwen waarderen dat zonder meer. Het probleem is alleen, dat ze je er niet aantrekkelijker door zullen gaan vinden.

Dus als je meer wilt dan één schamele date met een vrouw, dan zul je jezelf toch meer moeten gaan richten op het aantrekkelijk gevonden worden, en minder op het in de gunst proberen te komen bij een vrouw, en aardig gevonden proberen te worden.

Om de rode stropdas er nog maar even bij te halen: hij kan jou echt aantrekkelijk maken. Sterker nog, hij kan jou net zo aantrekkelijk maken als witte sokken. Ja, die witte sokken waarvan stellig beweerd wordt dat vrouwen erop afknappen wanneer je ze als man draagt tijdens een date.

Het is zelfs zo dat een rode stropdas, gecombineerd met witte sokken, je de meest aantrekkelijke man kan maken die ze ooit heeft ontmoet. Hoe? Wanneer je het draagt omdat het jouw bewuste keuze is om het te dragen. En het jou werkelijk geen ene moer interesseert wat anderen daarvan vinden.

Vrouwen kunnen er dan ook gerust een opmerking over maken tegen je. Je zult ze op zo'n moment vriendelijk toelachen en zeggen: "Ik waardeer je mening en je eerlijkheid. Maar verwacht niet dat ik er wat aan verander. Want die sokken zitten me gewoon te lekker om ze niet te dragen. En ik vind het prettig dat die das de aandacht trekt voor me. Want dan hoef ik het zelf niet te doen".

Dergelijke uitspraken vertellen een vrouw dat jij duidelijke keuzes maakt en een mening hebt. En daaraan vasthoudt, ook als iemand het niet met je eens is.

Precies dat geeft een vrouw vertrouwen in jou, en in jouw mannelijkheid. Met andere woorden: het impliceert dat jij je mannetje staat en "met beide poten stevig in de Hollandse klei". Iets wat zonder meer zal bijdragen aan hoe aantrekkelijk een vrouw je gaat vinden.

Van keuzes maken word je aantrekkelijk

Degene die probeert het iedereen naar de zin te maken, zal het uiteindelijk niemand naar de zin weten te maken. Als je vaak het gevoel hebt, dat het je inderdaad niet echt lukt om het die ander naar de zin te maken, dan ga je het ook zelf niet echt naar de zin hebben.

Je leven zal er dan ook al een heel stuk prettiger op worden, wanneer je bij alles wat je belangrijk vindt in je leven duidelijke keuzes voor jezelf maakt en daarbij blijft.

Voor ieder mens is onder andere ook het ontvangen en geven van liefde belangrijk, om het naar de zin te kunnen hebben in het leven. En dus zul je ook daarin keuzes moeten maken.

Keuzes die ervoor zorgen dat jij een vrouw in je leven krijgt waar jij gelukkig van wordt.

En dat werkt in principe op precies dezelfde wijze als keuzes maken over: welke auto je wilt gaan kopen, welke fiets, welke televisie, welke laptop, welke smartphone, enzovoort. Ook hierbij is de juiste keuze, die keuze waar jij je het lekkerst bij voelt, en waar jij het meest blij van wordt.

Op een vergelijkbare manier kun jij jezelf een enorm plezier doen, wanneer jij er rustig de tijd voor neemt om voor jezelf te bepalen wat jij leuk vindt in een vrouw, en waar jij blij van zou worden als een vrouw dat heeft. En daar vervolgens keuzes in te maken.

Zeker omdat het uitzoeken en ervaren wat voor een type vrouw je leuk vindt, en wat bij je zou kunnen passen, nog nooit zo makkelijk is geweest. Want we hebben Tinder, en we hebben online daten. Bovendien kunnen we dingen gaan doen zoals speeddaten, singlefeesten gaan bezoeken en deelnemen aan single events. En dat naast de traditionele manieren om een vrouw te ontmoeten.

Kortom we hebben tegenwoordig mogelijkheden te over om met vrouwen in contact te komen, met ze te praten, en tijd met zo door te brengen. En zo op ons gemak te ontdekken wat onze werkelijke wensen zijn in een levenspartner.

En zodra je weet wat jouw wensen zijn, dan kun je ook kiezen. En weet je wie je het naar de zin kan maken en ook wilt maken. Waardoor je kansen bij het type vrouw dat je daadwerkelijk wilt aantrekken alleen maar zullen toenemen.

Overigens is een niet te onderschatten voordeel van duidelijke keuzes maken tevens: dat je kieskeurig overkomt op een vrouw, en als iemand die goed weet wat hij wil, en tevens als iemand die weet wat hij te bieden heeft, en aan wie hij dat wil geven.

Iets wat jou als vanzelf aantrekkelijker maakt voor een vrouw dan de gemiddelde man die ze ontmoet. Omdat ook dit weer zo'n aantrekkelijke mannelijke eigenschap is, waar iedere vrouw onbewust naar op zoek is in een man.

En 'de truc' van aantrekkelijk zijn voor vrouwen komt eigenlijk simpelweg neer op: het tonen van zoveel mogelijk van deze voor vrouwen woest aantrekkelijke mannelijke eigenschappen tijdens het samenzijn met een vrouw.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren