Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Waarom vrouwen zich soms onbehoorlijk kunnen gedragen tegen je

Vrouwen zijn gecompliceerde en soms ondoorgrondelijke schepselen der natuur, die zich bovendien zeer onbehoorlijk en onredelijk kunnen gedragen. Is dat ook jouw mening? Lees dan zeker even verder.

Want je kan daar namelijk best eens gelijk in hebben. Omdat het inderdaad zo is, soms. Maar hoe kan dat nou? Want ze leek op het eerste gezicht best aardig. Echter, toen je probeerde met haar in contact te komen gedroeg ze zich kort gezegd eigenlijk als een bitch.

Vrouwen reageren op jouw gedrag en uitstraling

Als je wel eens met dergelijk gedrag van vrouwen te maken heb gehad, zou je eens over het volgende na moeten denken: Stel je gaat een nieuwe auto kopen. De eerste auto waarin je geïnteresseerd bent wordt verkocht door de typische slijmerige autohandelaar, die het over alles met je eens is zolang jij maar interesse blijft tonen in de auto die hij je graag wil verkopen.

De tweede auto waarin je geïnteresseerd bent staat bij een garage waarvan je bij aankomst al direct het gevoel hebt, dat dit een vertrouwd adres is. Want een verkoper benadert je vriendelijk, vraagt naar wat voor een auto je op zoek bent, waar je de auto voor gaat gebruiken, hoeveel kilometer je gaat rijden, enzovoort.

Met andere woorden, deze verkoper toont interesse in jou en jouw behoeften. Vervolgens geeft de verkoper je het eerlijke advies om de auto waarin je geïnteresseerd bent niet te kopen, maar te gaan voor een andere, overigens even dure auto, die naar zijn mening beter bij jouw behoeften zal aansluiten.

Met welk van de 2 verkopers ga jij liever in zee: de slijmerige autohandelaar of de kundige betrouwbare autoverkoper? Ook jij zal hoogstwaarschijnlijk kiezen voor de kundige betrouwbare autoverkoper. Zelfs al wil hij je een andere auto verkopen dan je in gedachten had.

En waarom wil jij ondanks dat, toch juist met die verkoper zaken doen? Omdat hij heel duidelijk laat merken dat hij niets van je hoeft. Want hij laat jou, naast zijn advies, duidelijk merken dat als jij geen auto van hem koopt, hij daar echt niet mee zit. Want hij heeft zat gegadigden die wel een auto van hem willen kopen.

Maar wat heeft dit verhaal nu te maken met hoe vrouwen zich tegen jou gedragen? Alles. Want als een vrouw zich onbehoorlijk gedraagt tegen jou, dan heb je die vrouw onbewust het gevoel gegeven dat je wat van haar wilt. Kortom, je hebt je gedragen als een slijmerige, opdringerige, onbetrouwbare autohandelaar die wat van haar wil, in de ogen van die vrouw.

Je aantrekkelijk gedragen

Uiteraard ben jij je van geen kwaad bewust. Want alles wat je geprobeerd hebt in jouw ogen is: aardig gevonden worden en daarmee geaccepteerd worden door die vrouw, zodat je misschien voor elkaar kunt krijgen dat ze met je gaat daten.

Maar dat is nou precies wat een slijmerige autohandelaar en ieder ander die wat van je wil ook bij jou probeert. En ook jij probeert zo snel mogelijk van iemand af te komen, die jou het gevoel geeft dat hij wat van je moet. En ook jij zal niet op je vriendelijkst reageren wanneer deze persoon maar blijft aandringen.

Met andere woorden: wanneer een vrouw zich onbehoorlijk tegen je gedraagt, dan heeft dat meer dan eens te maken met de manier waarop jij op haar overkomt.

Eigenlijk alles wat je hoeft te doen om een vrouw zich fatsoenlijk te laten gedragen tegen jou is, ervoor te zorgen dat jij je aantrekkelijk gedraagt. En aantrekkelijk gedrag is vooral niet proberen om aardig gevonden te worden en niet proberen om indruk te maken. Wees gewoon diezelfde persoon die je ook bent bij je vrienden en familie. Kortom, wees gewoon jezelf.

En als jij een vrouw graag wilt leren kennen, zorg er dan ook voor dat je haar leert kennen. Toon oprechte interesse in haar, stel vragen en praat met haar over wat haar bezighoudt en interesseert. Zo kom je er ook voor jezelf heel snel achter of die vrouw er niet alleen leuk uitziet, maar ook leuk is en bij je zou kunnen passen.

Kritisch zijn mag en is zelfs verplicht wanneer je aantrekkelijk gevonden wilt worden door vrouwen. Want met kritisch zijn laat je een vrouw voelen dat je keuze hebt en geen genoegen neemt alles wat zich aandient. En juist dat maakt je aantrekkelijk.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren