Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Waarom wat jij wilt belangrijker is dan wat vrouwen willen

Met name wanneer het niet zo lukken wil met daten, vraagt menig man zich op enig moment af: "Wat willen vrouwen nou eigenlijk?" Zo'n hele vreemde vraag is dat eigenlijk niet. Je zou 'm jezelf alleen niet moeten stellen.

Want daarmee maak je wat een vrouw wil, belangrijker dan wat jij zelf wilt. En laat nou precies dat serieus ten koste gaan van je aantrekkingskracht op vrouwen.

Hoe 'weten wat je wilt' je aantrekkingskracht op vrouwen vergroot

En eigenlijk moet het bijzonder goed nieuws voor je zijn, dat het echt niet erg is dat je niet weet wat vrouwen willen.

Waarom dat niet erg is? Omdat vrouwen het vaak zelf niet eens weten.

Overigens herkennen en voelen vrouwen wel direct wat ze werkelijk willen, zodra het ze wordt aangeboden.

En dat is waar het echt interessant begint te worden. Want wat vrouwen onbewust het liefste willen van een man, dat kun jij creëren. De man worden die vrouwen zo graag willen, heb jij dus volledig zelf in de hand.

Is het echt zo simpel? Ja, het is echt zo simpel. Maar dat betekent niet per definitie dat het ook makkelijk is.

Het is zo simpel omdat het menselijk instinct en de menselijke intuïtie net zo simpel werken, als dat van elk ander levend wezen op deze aardkloot. Want het enige belangrijke, ook voor onze intuïtie, is: Hoe kan ik mezelf zo snel mogelijk voortplanten, met een zo goed mogelijke voortplantingspartner.

Wat het ingewikkeld maakt zijn vooral wij zelf met al onze onzekerheden. Onzekerheden die onze gedachten zo sterk beïnvloeden, dat we erdoor vergeten te luisteren naar wat ons gevoel ons ingeeft.

Dat terwijl we juist iets zouden moeten ondernemen op basis van wat we voelen.

Want een vrouw ziet wel dat je een man bent en weet wel dat je een man bent, maar door je te gedragen als een man, zal een vrouw ook daadwerkelijk voelen dat je een man bent.

En omdat vrouwen nu eenmaal bijna alles besluiten op basis van het gevoel dat ze erbij hebben, kun je er als man dan ook maar beter voor zorgen dat ze daadwerkelijk iets voelt wanneer ze bij je is.

Maar hoe pak je dat dan aan?

Om te beginnen door eens heel goed na te denken over wat jij zelf nu eigenlijk wilt.

  1. Wat wil je doen met je leven?
  2. Welke doelen wil je absoluut nog bereiken?
  3. Wat is ervoor nodig om die doelen te kunnen bereiken?
  4. Wat voor een vrouw past bij jou?
  5. Wat wil je van de vrouw in jouw leven?

Dit zijn het soort vragen die jij jezelf serieus zou moeten stellen.

Waarom? Omdat dit het soort vragen zijn waarmee jij richting geeft aan je leven. Vragen die ervoor zorgen dat jij plannen gaat maken en doelen voor jezelf gaat stellen. Vragen ook waarmee je passie in jezelf creëert en meer plezier gaat hebben in je leven, en waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en meer levenslust.

Hetgeen bij elkaar is, waardoor je aantrekkelijk wordt voor vrouwen.

Omdat hierdoor het instinct van een vrouw haar zal vertellen, dat jij een man bent die zal weten te overleven. Waardoor haar kansen en de kansen van de nakomelingen die jullie samen krijgen ook een grotere kans zullen hebben om te overleven.

Ook het menselijk instinct werkt simpel, weet je nog? En bovendien emancipeert het menselijk instinct en ook de menselijke intuïtie absoluut niet.

Hoe je een vrouw laat voelen en beleven dat jij weet wat je wilt

Zodra jij zelf vindt dat jij je leven goed genoeg op de rit hebt, dan ga je dat als vanzelf uitstralen op je omgeving, en dus ook op de vrouwen die je ontmoet.

Je zult er dan ook niet echt moeite voor hoeven doen om een vrouw te laten voelen dat jij weet wat jij wilt.

Wat echter wel belangrijk is, is dat jij de gevoelens en vermoedens van een vrouw bevestigt. Hetgeen betekent dat jij een vrouw in woorden en daden durft te vertellen wat jij graag van haar wilt.

Ook dat klinkt wellicht ingewikkelder dan het daadwerkelijk is. Want een vrouw in woorden en daden vertellen wat jij graag wilt, is eigenlijk om te beginnen niets anders dan:

  1. Een vrouw aanspreken en een gesprek met haar beginnen.
  2. Een vrouw om haar telefoonnummer vragen.
  3. Een vrouw bellen of sms'en om een date af te spreken.
  4. Een leuke date verzinnen, en een vrouw daarvan te laten genieten.
  5. Een tweede, derde, vierde, .. date met haar af te spreken.

En als je erop gaat letten dan zul je merken dat vrouwen met wie je omgaat, je geregeld de gelegenheid zullen geven om ze te laten weten wat jij wilt.

Zo zou een vrouw je voorafgaand aan een date kunnen vragen wat je wilt dat ze draagt. Of ze zou je tijdens een date kunnen vragen waar je wilt zitten, wat je wilt doen, waar je naartoe wilt, wat voor een voorkeur je ergens voor hebt, enzovoort.

Menig man maakt op zulke momenten helaas een kapitale fout. Namelijk: willen dat een vrouw beslist. Of minimaal graag willen overleggen, om vervolgens het besluit alsnog aan haar te laten. Want tenslotte willen we allemaal graag aardig gevonden worden door onze dates.

Maar precies daarmee gaan we volledig de mist in en verliezen we onze aantrekkingskracht op een vrouw. Omdat een vrouw juist op die momenten verlangt dat jij zegt wat je wilt en wat je van haar wilt.

Dat bevestigt namelijk het gevoel dat een vrouw heeft over jou, dat je een man bent. Een bevestiging die bij een vrouw onbewust zorgt voor een gevoel van veiligheid en een gevoel van vertrouwen.

Dingen die een vrouw minimaal moet voelen en moet blijven voelen in jouw nabijheid, omdat een vrouw anders absoluut niet langer in jouw nabijheid zal willen zijn.

Kortom, stop vanaf nu met dingen die je doet, puur om aardig gevonden te worden. En ga in plaats daarvan daadwerkelijk de dingen doen die je aantrekkelijk maken voor vrouwen.