Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Wat je ècht nodig hebt om beter te worden met vrouwen

Het zal ook jou niet al te veel moeite gekost hebben, om op internet informatie te vinden die je zou kunnen helpen om beter te worden met vrouwen. Zou kunnen helpen inderdaad. Want veel van de informatie die op internet te vinden is, is op zich best bruikbaar.

Echter om die informatie succesvol te kunnen gebruiken, moet je wel eerst beschikken over iets wat cruciaal is om aantrekkelijk te zijn voor vrouwen. Iets wat alles behalve te maken heeft met een dikke portemonnee, het uiterlijk van George Clooney, of een bovenmaats geslachtsdeel.

Haar gevoel bepaalt wat ze besluit

Als je blijvend beter wilt worden met vrouwen, dan moet je 6 dingen alvast heel goed begrijpen:

 1. Het is onmogelijk om het met iedereen die je ontmoet te laten klikken.
 2. Een vrouw vindt goedkeuring geven onaantrekkelijk, maar voelt zich sterk aangetrokken tot goedkeuring ontvangen.
 3. Maak geen geheim van wat je van een vrouw wilt en verlangt.
 4. Wees vastberaden in je acties.
 5. Een vrouw besluit op basis van wat ze erbij voelt.
 6. Wat een vrouw bij jou zal voelen, heb je grotendeels zelf in de hand.

Menig man vergooit veel van zijn kansen bij vrouwen, juist wanneer hij zich voorneemt dat het met deze vrouw echt moet gaan lukken. Soms zelfs al terwijl hij nog nauwelijks een woord met haar gesproken heeft.

Dat is namelijk vergelijkbaar met willen dat het klikt, met iedereen die je gaat ontmoeten. Dat zou betekenen dat je onnoemelijk veel vrienden hebt en nog zal gaan krijgen. Maar aangezien vrijwel niemand dat heeft, is het niet slim om dat wel te verlangen bij elke vrouw die je ontmoet.

Een vrouw ontmoeten moet daarom bij voorkeur altijd iets vrijblijvends maar tegelijkertijd ook iets vastberadens hebben. Zodat je jezelf in de gelegenheid stelt om te ontdekken of een vrouw er niet alleen leuk uitziet, maar inderdaad ook leuk is voor jou. Pas dan is het tijd je goedkeuring te laten blijken, en haar uit te nodigen om meer tijd met jou door te brengen.

Maar juist hier gooit onze sterk vervrouwelijkte maatschappij al direct roet in het eten. Want die maatschappij pepert ons onder andere namelijk in, dat een man vooral aardig en omzichtig met een vrouw dient om te gaan. Zich dus vooral niet aan haar op moet dringen, en te allen tijde moet voorkomen dat hij haar kwetst of iets doet wat haar niet behaagt.

Mannen vertalen dit doorgaans naar passief afwachten totdat de vrouw iets laat blijken van wat lijkt op toestemming om haar te mogen benaderen. Omdat we anders als pummel zouden kunnen worden beschouwd. En zeker niet als de aardige meegaande gentleman die we allemaal zo graag willen zijn.

Echter, de wereld zou er heel anders uitzien, en mannen en vrouwen zouden een stuk gelukkiger met elkaar zijn, als de man weer eens wat vaker een pummel durfde te zijn. Want wat pummelachtigheid hoort nu eenmaal bij het man-zijn. En vrouwen voelen zich er tot op de dag van vandaag nog steeds enorm toe aangetrokken. Maar alleen wat stiekemer dan vroeger.

Pummelachtigheid vertaald zich vanuit het oogpunt van vrouwen bezien in: dat wij vrouwen niet zo goed begrijpen en niet zo goed aanvoelen. Dat klopt. Maar dat is niet helemaal onze schuld. Dat komt namelijk omdat vrouwen vanuit ons oogpunt bezien niet altijd even duidelijk zijn.

Hoe je krijgt van een vrouw wat je wilt

Iets waar we ontzettend over kunnen gaan bakkeleien, of uit alle macht kunnen proberen te verbeteren. Beter is om het gewoon te accepteren als een verschil tussen man en vrouw. En er verder niet mee te zitten. Want het mooie van accepteren is, dat als jij het accepteert, dan accepteert een vrouw het ook. Dat is dan weer zo'n mooi stukje onvervalste menselijke natuur.

Een beetje een pummel zijn mag dus. Iets wat je in het omgaan met vrouwen zou mogen vertalen als: vastberaden gaan voor wat je wilt. En geen geheim maken van wat je wilt en verlangt van een vrouw. Maar dat niet zozeer in woorden, maar wel in acties.

Want praten over wat je wilt is vrouwelijk, en acties ondernemen die leiden tot het daadwerkelijk krijgen van wat je wilt is mannelijk. En als je wat wilt van een vrouw, dan is het vooral zaak voldoende van je mannelijkheid te tonen.

Het tonen van mannelijkheid is namelijk hetgeen dat ervoor zorgt dat een vrouw zich vrouw zal gaan voelen in jouw nabijheid. En als jij een vrouw uitnodigt om samen met jou te zijn, dan hoopt ze dat je haar het gevoel geeft dat je haar aantrekkelijk vindt, haar wilt en naar haar zal gaan verlangen. Kort gezegd: hetzelfde waarvan jij hoopt dat ze dat ook voor jou zal gaan voelen.

Een vrouw zal dit vooral proberen te beïnvloeden met haar uiterlijk. Jij als man moet ervoor zorgen dat ze het juiste gaat voelen bij je. Iets wat je bereikt met je gedrag, je houding, je acties en de manier waarop je op haar reageert. Wat een vrouw voor jou gaat voelen, kun je dan ook in hoge mate op die manier beïnvloeden.

Het komt er samengevat op neer dat hoe meer mannelijkheid er uitgaat van jouw gedrag, houding, acties en de manier waarop je met haar omgaat en op haar reageert, hoe beter haar gevoel over jou zal zijn. En hoe groter de kans dat ze vaker bij je wil zijn, en intiem met je wil zijn. Want alles wat een vrouw daadwerkelijk wil, en waardoor elk eisenlijstje zondermeer de prullenbak in verdwijnt, is een man die zich ook echt gedraagt als een man.

Maar wat doe je dan precies, zodat ze ziet dat je een man bent die zich ook als een man weet te gedragen tegen een vrouw? Dat doe je met name door, naast aardig, vriendelijk en leuk in de omgang te zijn, geen doekjes te winden om wat je van haar wilt. En wel door middel van vastberaden acties die je altijd in dezelfde volgorde doorloopt.

Deze acties zijn:

 1. Haar aanspreken.
 2. Haar uitnodigen voor een date.
 3. Haar aanraken als je graag meer van haar zou willen.
 4. Haar kussen als je graag meer van haar zou willen.
 5. Haar vaker uitnodigen om samen wat te gaan doen, en haar vaker kussen en aanraken.
 6. Haar thuis uitnodigen als je seks met haar wilt.

Zo eenvoudig is het echt. Alles wat je werkelijk nodig hebt om blijvend beter te worden met vrouwen is dan ook: vastberaden de noodzakelijke acties ondernemen die nodig zijn om van een vrouw te krijgen wat je wilt. Wat inhoudt dat je een vrouw een duidelijk, maar vooral ook een zo plezierig mogelijk, voorstel doet. Vervolgens laat je haar volledig de vrije keus of ze ingaat op het voorstel. En accepteer je het zonder morren als ze niet besluit wat jij zou willen. Dat is omgaan met een vrouw, zoals het een man betaamt.

Vanzelfsprekend kan het lastig zijn om alle benodigde acties direct vastberaden uit te voeren, als je het niet zo gewend bent om vrouwen aan te spreken en te ontmoeten. Probeer dan ook zeker niet alles tegelijk. Maar begin bij wat je kan, en probeer pas een volgende stap als je de voorgaande stap beheerst.

Daarbij moet je het jezelf uiteraard niet te makkelijk maken. Wat betekent dat een volgende stap pas een goede stap is, wanneer je wel iets van angst voelt als je het voor het eerst doet. Alleen dan zul je blijvend beter worden met vrouwen. Omdat je van angst hebben en het toch doen, groeit als man. En daarmee een mannelijkere man wordt.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren