Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Wat jij niet weet, maar wat vrouwen leuk en aantrekkelijk vinden

Weet jij trouwens wanneer jij op je onaantrekkelijkst bent?

Dat is zo ongeveer wanneer jij jezelf gaat afvragen: wanneer een vrouw je als man aantrekkelijk vindt of wanneer een vrouw je echt leuk vindt. En dit je handelen beïnvloedt. Wat doorgaans zoveel betekent als: helemaal niets ondernemen of proberen.

Betekent dit dan ook, dat je nu direct moet stoppen met het lezen van dit artikel als jij je dit inderdaad afvraagt?

Nee, dat niet. Want ik denk dat het juist dan heel goed is, om te ontdekken waarom het je precies zo vreselijk onaantrekkelijk maakt.

Waar je direct leuker en aantrekkelijker door wordt voor vrouwen

Met jezelf dit afvragen ben je namelijk drukker met je onzekerheden, dan met man-zijn. Man-zijn en als een man leven is in essentie: het behalen van doelen en dingen voor jezelf voor elkaar krijgen.

Waarbij je zelfvertrouwen de grootste boost krijgt en jij je het gelukkigst voelt, op momenten dat je jezelf onzeker voelt, maar je er niet door tegen hebt laten houden, en het ondanks dat toch gedaan hebt.

Wat ook altijd zo zal blijven in het leven van een man is: dat we ons als man het sterkst aangetrokken voelen tot vrouwen die er aantrekkelijk uitzien en die vrouwelijkheid uitstralen.

En ook willen we nog steeds een vrouw die ons waardeert om wat we doen, en die ons laat voelen dat ze ons nodig heeft in haar leven. We willen een vrouw die ons steunt in wat we doen, die ons het gevoel geeft dat we er toe doen en belangrijk zijn. En een vrouw die ons verzorgt, zodat we ons kunnen focussen op wat echt belangrijk is in ons leven.

Alleen durven we dat vaak niet meer toe te geven. En we durven niet meer te zeggen:"Met haar wil ik daten, gewoon omdat ze er lekker uitziet".

Wat we meestal zeggen als iemand vraagt waarom we een vrouw leuk vinden is:"Dat ze zo spontaan is."

Wist jij dat je een vrouw wel eens tot wanhoop zou kunnen drijven door te zeggen dat je haar zo spontaan vindt?

Een vrouw zal namelijk altijd haar best doen om er zo aantrekkelijk mogelijk uit te zien, als de kans aanwezig is dat ze mannen gaat ontmoeten. En dan vertel jij haar dat je haar zo spontaan vindt.

Geloof het of niet. Maar ook vandaag nog spenderen vrouwen veel tijd aan zichzelf en aan hun uiterlijk om opgemerkt te worden. Om opgemerkt te worden door mannen, dus door jou.

En willen ze graag van jou als man vernemen dat ze inderdaad opvalt. Bijvoorbeeld door middel van een goedkeurende blik en een oprecht compliment. Een compliment dat duidelijk maakt dat je haar goed bekeken hebt. Bijvoorbeeld: "Leuk truitje heb je aan. Ik vind dat het mooi bij de kleur van je ogen past."

Waarom juist zoiets? Echte mannen hebben een eigen mening, en schromen niet die mening ook te geven.

Wat een vrouw onbewust het aller-gelukkigst maakt, is een man weten te behagen die de koning is in zijn eigen leven. Een man die precies die dingen doet waarvan hij vindt dat ze goed voor hem zijn, en die de dingen precies zo regelt in zijn leven zoals hij ze hebben wil.

Een man ook die volhardt in het behalen van de doelen die hij zichzelf stelt. Een man die durft te dromen van dingen die hij nog wil bereiken in zijn leven. Maar die het niet alleen bij dromen laat. En zich vol passie en overgave stort op het verwezenlijken van zijn dromen. Waarbij hij bereid is, en ook het lef heeft, om zelfs alles wat vertrouwd voelt in zijn leven op te geven als de situatie dit van hem verlangt.

Waarom wil een vrouw precies dat? Omdat voor een vrouw dit instinctief een echte man is. Een man bij wie ze zich echt vrouw kan voelen en ook echt een vrouw kan zijn. Een man bij wie ze zich veilig, beschermd en gewild voelt.

En gewild voelt een vrouw zich pas, wanneer je haar laat merken dat je haar hebt gekozen om je tijd mee te besteden. En dat je haar durft te laten weten dat je haar mooi en aantrekkelijk vindt, en dat je haar wilt.

Zeggen dat je haar spontaan vindt, is zogezegd niet echt de manier om haar dit te laten weten.

Sterker nog: met zeggen dat je haar spontaan vindt, vertel je een vrouw feitelijk al meteen een leugen. Want een vrouw zal, als ze geïnteresseerd is in je, uit jouw gedrag en lichaamshouding heel snel kunnen aflezen dat je haar hele andere dingen vindt, dan slechts spontaan.

Het grootste probleem hiervan is: dat ze je dan ook direct minder zal vertrouwen, wanneer ze uit jouw houding en uitstraling iets anders afleest, dan dat je haar op dat moment probeert wijs te maken.

Aantrekkelijk en leuk zijn zit vooral in jezelf

Maar hoeveel man ben jij, en hoeveel vertrouwen kan een vrouw daadwerkelijk in jou hebben, als jij jezelf angstig af zit te vragen of een vrouw je wel leuk en aantrekkelijk genoeg vindt?

Getuigd dat van een stukje eigenwaarde? Getuigd de bereidheid je aan te willen passen aan alles wat een vrouw maar wenst, van vinden dat jij het waard bent om een leuke vrouw in je leven te hebben?

Getuigd het van een gezonde dosis mannelijkheid, als jij eerst alle zekerheid moet hebben dat een vrouw je leuk vindt, voordat je haar überhaupt durft aan te spreken?

Want als je al zoveel zekerheden nodig hebt, voordat je een vrouw durft aan te spreken, hoeveel zekerheden heb je dan wel niet nodig voor echt belangrijke zaken in je leven.

Nu zul je wellicht denken: "Ja maar dat weet een vrouw toch niet dat ik eerst zeker wil weten of ze me leuk en aantrekkelijk vindt voordat ik haar aanspreek?"

Weten doet ze dat inderdaad niet. Maar opmerken en voelen zal ze het hoogstwaarschijnlijk wel, als je haar zou aanspreken. Omdat je onbewust zal uitstralen dat je het zonder die zekerheid niet gedurfd zou hebben.

Hoe? Door hoe je de dingen zegt die je zegt, en je houding en lichaamstaal daarbij.

Precies dit maakt dat zelfs de meest magische versiertrucs slechts een zeer beperkte houdbaarheid hebben. Want wat jij echt van jezelf vindt en hoe jij echt in het leven staat, daar komt een vrouw sneller achter dan je ooit had verwacht, zodra ze geïnteresseerd in je raakt.

Aantrekkelijk zijn en leuk zijn voor vrouwen, en echt een waanzinnig leuke vrouw in je leven krijgen, lukt je dan ook alleen maar als je begint met een leven voor jezelf te creëren waar jij blij van wordt.

En dat leven hoeft niet eens al helemaal op de rit te zijn en gecreëerd te zijn, voordat je vrouwen kunt gaan ontmoeten. Het belangrijkste is dat je een plan hebt, en een doel hebt in je leven. En gepassioneerd naar dat doel aan het toewerken bent.

Waarom vrouwen zich zo aangetrokken voelen tot mannen met een passie? Omdat een vrouw onbewust het gevoel wil hebben bij een man, dat de doelen die hij wil bereiken in zijn leven belangrijker zijn dan zij.

Dat is aantrekkelijk, simpelweg omdat doelen weten te bereiken in het leven zorgt voor geld en andere middelen om te overleven. Terwijl jezelf volledig op haar en haar wensen richten zal betekenen dat je jouw doelen in jouw leven behalen op een tweede plan zet.

Exact, we kunnen concluderen dat ons instinct en onze intuïtie zelfs in deze verregaande geëmancipeerde en geciviliseerde maatschappij nog steeds een sleutelrol speelt, wanneer het gaat om aantrekkingskracht, lust en liefde tussen man en vrouw.

Jezelf leuk en aantrekkelijk maken voor vrouwen is in basis dan ook weinig anders dan, dit gegeven te accepteren en in je voordeel toe te passen in je leven als man.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren