Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Wat zelfverzekerd overkomen bij vrouwen belangrijk maakt

Wist jij dat zelfverzekerd overkomen bij vrouwen precies hetgeen is wat je aantrekkelijk maakt en je dates oplevert? En dat zelfverzekerd overkomen best kan zonder daadwerkelijk zelfvertrouwen te hebben?

Ook jij zult ongetwijfeld al ergens gelezen hebben dat zelfvertrouwen voor een man een soort van heilige graal is voor het succesvol versieren van vrouwen. En dat je het zonder zelfvertrouwen eigenlijk wel kan schudden bij het andere geslacht.

Aantrekkelijke vrouwen beïnvloeden je gedrag

Daar zou je de moed wel eens van in je schoenen kunnen zakken. Want menig man ontbreekt het juist vaak plotseling aan alle vormen van zelfvertrouwen, zodra er een oogverblindend mooie vrouw in het vizier verschijnt.

Dat zou dan dus simpelweg betekenen dat we onmogelijk een aantrekkelijke vrouw zouden kunnen ontmoeten.

Daar komt bij dat een vrouw waar wij ons sterk tot aangetrokken voelen, er tevens ook zomaar voor kan zorgen dat we ons ineens heel anders gaan gedragen dan we normaal gesproken zouden doen, in het gezelschap van anderen.

Waarom ons dat gebeurt, is eigenlijk niet zo interessant. Belangrijker is je te realiseren dat het gebeurt en te accepteren van jezelf dat het ook jou gebeuren kan.

Want alleen op die manier stel je jezelf in staat het beet te pakken en er op zo'n manier iets mee te doen, dat het jouw interactie met een voor jou prachtig mooie woest aantrekkelijke vrouw niet negatief beïnvloedt.

En juist dan zal je de aandacht trekken van deze vrouw. Omdat je in haar ogen anders zult te zijn dan al die anderen. Die anderen die slechts een doel voor ogen lijken te hebben: indruk maken op haar.

Iets dat bij een vrouw meer dan eens leidt tot de gedachte dat de man in kwestie alleen maar geïnteresseerd lijkt te zijn in zichzelf en in haar lichaam, maar allerminst in haar als persoon.

Met andere woorden: alleen al voorkomen dat deze aantrekkelijke vrouw invloed heeft op jouw gedrag, laat je kansen bij haar direct al zienderogen toenemen.

Welke mate van zelfverzekerdheid heb je werkelijk nodig?

Jezelf zijn is dus belangrijk bij je interacties met vrouwen. Jezelf zijn in die zin, dat je met deze prachtig mooie aantrekkelijke vrouw precies zo omgaat zoals je dat met ieder ander mens zou doen.

En dat terwijl we juist vaak denken dat we een vrouw duidelijk moeten laten merken dat ze zeer bijzonder is. En dat bij voorkeur al vanaf het allereerste moment dat we haar ontmoeten.

De reden dat dit juist tegen je zal gaan werken is, dat een vrouw zich hoogstwaarschijnlijk alles behalve bijzonder voelt. Waardoor je haar juist de indruk zal gaan geven dat je iets van haar wilt, waarvan jij vreest dat ze je het hoogstwaarschijnlijk niet zal gaan geven.

Het zal je niet verbazen dat dit je alles behalve aantrekkelijk zal maken.

Vooral jezelf zijn dus. En wanneer jij jezelf bent onder vrienden en familie, dan zul jij zonder meer ook een bepaalde mate van zelfverzekerdheid hebben en ook uitstralen naar je omgeving.

Juist die mate van zelfverzekerdheid meenemen in je interacties met vrouwen, is precies wat jou voldoende aantrekkelijk gaat laten zijn om bijvoorbeeld een date te regelen. Omdat precies dat zelfverzekerd overkomen op vrouwen is.

Wanneer je echter veel zelfverzekerder probeert over te komen dan je werkelijk bent, dan zullen vrouwen dat vrijwel direct opmerken. En er door op hun hoede van raken. Omdat ze voelen dat jij je anders aan het voordoen bent, dan je normaal gesproken bent.

Het gevoel van een vrouw is iets wat je als man nooit moet onderschatten. Het gevoel van een vrouw is namelijk dermate sterk ontwikkeld, dat ze er blindelings op kan vertrouwen. En dat doet een vrouw dan ook zonder meer.

Het besluit om al dan niet met jou te gaan daten bijvoorbeeld, neemt een vrouw op basis van het gevoel dat je haar geeft tijdens jouw interactie met haar.

Dit betekent, dat wanneer jij puur jezelf bent en jezelf presenteert op een manier die naar een vrouw communiceert, dat ze je maar heeft nemen zoals je bent, omdat ze echt niets anders gaat krijgen van je, dan zal dat een vrouw het gevoel geven dat ze je kan vertrouwen.

Bovendien zal dat een vrouw tevens het gevoel geven dat jij jezelf goed genoeg vindt voor haar en vindt dat jij haar voldoende te bieden hebt, zoals je bent.

En met het uitstralen en non verbaal communiceren van deze twee dingen, maak je jezelf dermate aantrekkelijk dat een vrouw je een kans zal geven en met haar te gaan daten.

Omdat jezelf durven zijn, jezelf durven laten zien aan een vrouw en uitstralen dat je jezelf goed genoeg voor haar vindt zoals je bent, in de ogen van een vrouw al zelfverzekerd zijn is.

Zelfverzekerd overkomen bij vrouwen is tevens jouw intenties duidelijk durven maken aan vrouwen. Wanneer jij een vrouw leuk vindt en aantrekkelijk vindt, dan is het niet jouw doel om haar beste vriend te worden. Jouw doel is om met haar in bed te belanden. Want als man zijnde wil je gewoon seks met een mooie aantrekkelijke vrouw.

En dus zien vrouwen het ook als een vorm van mannelijke zelfverzekerdheid wanneer een man zijn intenties duidelijk maakt aan een vrouw, door middel van zijn acties. Acties zoals daar zijn het aanraken en kussen tijdens een date, om vanuit die basis de vrouw stapje voor stapje naar zijn slaapkamer te leiden.

Een vrouw laten voelen dat je haar wilt en naar haar verlangt is waardoor een vrouw zich bijzonder zal gaan voelen en zich sexy zal gaan voelen.

En door niets laat een vrouw zich makkelijker verleiden, dan door een zelfverzekerde man, die haar met zijn mannelijkheid een gevoel geeft van vertrouwen, veiligheid, geborgenheid en bescherming.

Want precies dat zijn de 4 elementen waardoor een vrouw intuïtief voelt dat een man daadwerkelijk een man is, en daarom bij hem wil blijven.

Een vrouw verleid je daarentegen zeer zeker niet met het meenemen van een bos rozen of een doos bonbons bij de eerste date, of met dat achterlijk dure etentje in dat exclusieve restaurant. Daarmee laat je voor het gevoel van een vrouw eigenlijk alleen maar blijken dat jij jezelf niet goed genoeg voor haar vindt en dat probeert te compenseren.

Ervoor zorgen dat het goed zit met zelfverzekerd overkomen bij vrouwen is voldoende om succes te krijgen met vrouwen. Het daadwerkelijke zelfvertrouwen, dat onder andere innerlijke rust geeft en de gedachte dat het allemaal wel goed komt, krijg je vanzelf zodra je voelt dat je een vrouw voor je gewonnen hebt.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren