Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Welke foto's doen het goed op je dating profiel?

Of je date profiel interesse wekt, hangt deels af van de juiste foto of foto's. Op veel datingsites wordt je foto niet alleen getoond op je profiel, maar ook in de zoekresultaten. En doorgaans wordt je foto getoond bij de berichten die je stuurt. De foto is dan ook een belangrijk onderdeel van je presentatie op een datingsite.

Maar we schijnen nogal eens te denken dat we beter af zijn zonder foto op ons profiel, dan met. En dat geregeld met het excuus dat als we onze kop op het profiel zetten, zeker niemand zal reageren.

Maar zelfs jouw "lelijke" kop voorzien van een oprechte glimlach kan voor veel vrouwen een aantrekkelijke kop zijn. Terwijl het niet hebben van een foto de indruk wekt dat je iets te verbergen hebt. Plaatsen dus die foto.

Welke profielfoto's vindt een vrouw aantrekkelijk

Natuurlijk, vrouwen roepen dat ze een aantrekkelijke man willen ontmoeten. Maar wat een vrouw aantrekkelijk vindt, is iets anders dan wat door mannen wordt beschreven als mooi, knap en lekker. Vrouwen letten meer op uitstraling en houding. Wanneer jouw uitstraling zelfverzekerd, energiek en vol levensvreugde is, word je door een vrouw al vrij snel als aantrekkelijk bestempeld.

Aan jou dan ook de taak foto's op te scharrelen of te maken die hieraan voldoen. Een foto die je zeker moet hebben is een portretfoto waar je op staat met een stralende glimlach. Deze foto zal tevens de foto moeten zijn die getoond wordt in de zoekresultaten en ook de foto die onderdeel gaat worden van de berichten die je stuurt.

Wanneer het op een datingsite mogelijk is om meerdere foto's te plaatsen, zorg dan tevens dat je een foto hebt waar je helemaal op staat en een foto waarop je bezig bent met een favoriete vrijetijdsbesteding.

Profielfoto's die je absoluut niet moet gebruiken

Een oude foto als profielfoto plaatsen. Wanneer je veel ouder bent dan je foto doet geloven bega je de zonde dat je je jonger voordoet dan je bent. Bij een eventuele ontmoeting gaat dit gegeven zeker tegen je werken. Iemand heeft zekere verwachtingen na het bekijken van een foto. Wijken foto en werkelijkheid teveel af, dan wordt dat beschouwd als een vorm van liegen.

Dat kleine stipje; ben jij dat? Wanneer je een foto op je pagina zet waarop je nauwelijks te zien bent, wekt dit de indruk dat je niet erg zeker bent van jezelf of iets wilt verbergen. In ieder geval wek je met een dergelijke foto weinig interesse.

Ben jij degene rechts, links of in het midden? Wie is die vrouw naast je? Is je auto echt zo belangrijk voor je dat je ermee op de foto moet? Laat je bezoekster niet moeten raden waar jij staat op de foto. Voorkom het plaatsen van foto's waar je met een vrouw op staat in een soort van innige omhelzing. Zelfs al vind je dat je er aantrekkelijk op staat , het wekt niet de indruk die je zou willen. Hetzelfde geldt wanneer je op de foto staat met je auto.

Zet die zonnebril af. Een zonnebril heeft vaak iets stoers. Nu is een beetje stoer zijn niet het probleem. Maar wel een probleem is: Dat een vrouw je ogen niet kan zien. En dat wil ze nu juist wel graag, omdat jouw ogen haar veel over jou kunnen vertellen.

Kijk ik ben een feestbeest. Je kijkt lodderig en met een biertje in de hand recht in de camera. Leuk dat je zoveel schik hebt, maar weinigen zijn er trots op er zo bij te lopen. Het doet je bezoeksters vermoeden dat behalve zuipen en feesten weinig anders je bezighoudt.

Houd je kleren aan. Een ontbloot bovenlijf laat vrouwen nogal eens denken dat je indruk probeert te maken. Indruk proberen te maken is iets wat vooral mannen met een gebrek aan zelfvertrouwen doen. En gebrek aan zelfvertrouwen is nu net iets waar vrouwen zich niet tot aangetrokken voelen.

Met deze wetenschap zou het je moeten lukken de juiste foto's te selecteren voor gebruik op een je dating profiel. Wil je weten welke van jouw foto's het aantrekkelijkst gevonden worden? Plaats ze een paar dagen op een foto ranking site en gebruik de foto's die het hoogste scoren als je profielfoto's.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren