Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe een vrouw op date vragen die je online hebt ontmoet

We doen met z'n allen steeds meer online. Waaronder het communiceren met andere mensen. En dus zou je via één van de vele online communicatiemiddelen die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben, ook zomaar eens een vrouw kunnen ontmoeten.

Een vrouw die je na enige tijd zo leuk gaat vinden, dat je haar ontzettend graag eens in het echt zou willen zien. Maar hoe pak je dat aan? Hoe vraag je een vrouw op date die je online hebt ontmoet?

Waar we nogal eens de mist mee ingaan

Velen ervaren het contact leggen met vrouwen online, als eenvoudiger dan vrouwen aanspreken buitenshuis, in het dagelijks leven. Iets wat wellicht te maken heeft met het gevoel, dat online niemand het te weten zal komen wanneer je afgewezen wordt door een vrouw. En doordat je voor de vrouw die je online aanspreekt deels toch nog anoniem blijft. En dat kan een prettig gevoel zijn.

Helaas lijkt het gemak van online contact leggen ook een keerzijde te hebben. En wel dat mensen elkaar soms ronduit onbeschoft benaderen.

Je onderscheidt je als man dan ook heel eenvoudig door de etiketten van het online met iemand communiceren, nauwkeurig in acht te nemen. En bovendien maak je juist daarmee een perfecte eerste indruk op een vrouw.

Een indruk die lang behouden blijft en die je in een later stadium ongetwijfeld gaat helpen die vrouw daadwerkelijk in het echt te ontmoeten. Omdat een vrouw alleen maar in zal gaan op een date met een man, wanneer ze het gevoel heeft dat ze 'm kan vertrouwen. Een gevoel dat vanaf het moment dat ze hem ontmoet al aanwezig moet zijn.

Een gevoel dat je overigens simpel creëert door je als een gentleman te gedragen. Ook online.

Dat betekent onder meer:

 • Dat je jezelf hoffelijk gedraagt, maar een vleugje ondeugendheid niet uit de weg gaat.
 • Dat je eerlijk antwoord geeft op alles wat ze vraagt.
 • Dat jij jezelf niet beter voordoet dan je bent.
 • Dat jij je houdt aan beloftes die je doet.
 • Dat jij haar jouw mannelijkheid toont, ofwel: zelfverzekerdheid, initiatief, daadkracht en leiderschap.

Maar hoe toon je dat online: zelfverzekerdheid, initiatief, daadkracht en leiderschap?

Eigenlijk is dat helemaal niet zo heel moeilijk. Dankzij een natuurlijk talent van vrouwen, genaamd: tussen de regels lezen.

Wat zoveel betekent als: dat voor een vrouw hoe je iets zegt belangrijker is dan wat je zegt. We zouden voor de duidelijkheid dan ook gerust mogen concluderen: dat iets zelfs verrot je strot uit mag komen, zolang het maar zelfverzekerd blijft klinken.

Echter, daar blijkt nu juist vaak de moeilijkheid te zitten. Omdat menig man vooral bezig is met voorkomen dat hij het verpest bij vrouwen. En die perfecte indruk maken wil. En om dat voor elkaar te krijgen is hij drukker met zoeken naar zekerheden, dan met daadwerkelijk vrouwen op date vragen.

Nu is er op zich niets mis met zoeken naar informatie en zekerheden. Maar wel als het je weerhoudt van het daadwerkelijk ondernemen van actie.

En precies dat is wat menig man juist overkomt. Niet alleen door het te druk zijn met het zoeken naar zekerheden, maar tevens doordat er teveel wordt nagedacht en teveel waarde wordt gehecht aan de uitkomst van de actie.

Bijvoorbeeld: Je hebt onlangs een vrouw online ontmoet. En je begint haar al snel erg leuk te vinden. Dan zou je uiteraard niets liever willen dan dat ze 'Ja' zegt zodra je haar om een date met jou gaat vragen. Met andere woorden: je hecht veel waarde aan de uitkomst van jouw actie. Zijnde: deze vrouw op date vragen met jou.

Want je moet er niet aan denken dat ze 'Nee' zal gaan zeggen. Dus neig je ernaar het op date vragen uit te stellen en nog eens uit te stellen, om er zo nog iets meer over na te kunnen denken en het vragen om een date nog meer te perfectioneren.

Echter, het enige wat je deze vrouw, waar je online contact mee hebt, ondertussen onbewust laat zien is: onzekerheid, twijfel en niet weten wat je wilt. En daarmee straal je alles behalve mannelijkheid uit.

Dat moet dus anders.

Hoe je online keer op keer een date met een vrouw zeker stelt

Mijn ervaring met online vrouwen ontmoeten is, dat het ze echt absoluut helemaal niets uitmaakt hoever ze moeten reizen om je in het echt te ontmoeten. Al moeten ze er het vliegtuig voor nemen. Ze doen het gewoon als ze zich tot je aangetrokken voelen. Onthoud dit bij het plannen van een date.

Dit betekent in de praktijk dat jij een date organiseert, en dat een vrouw altijd naar jou toekomt.

Dat hoef je dan ook echt niet eerst te overleggen met een vrouw. Wat een vrouw namelijk alleen maar van jou wil zien, is dat jij het initiatief neemt en laat zien dat jij haar leiden kan.

Wat je dan ook gaat doen, zodra je merkt dat je een vrouw leuk gaat vinden, is eerst de date plannen en organiseren, alvorens je haar daadwerkelijk op date gaat vragen.

Een date organiseren en een vrouw op date vragen, doe je dan ook het simpelst als volgt:

 1. Vanaf het moment dat je een vrouw online ontmoet, probeer je er tijdens jullie gesprekken online zo snel mogelijk achter te komen wat jullie gemeen hebben met elkaar.
 2. Tevens probeer je er tijdens jullie gesprekken online achter te komen wat haar bezighoudt, wat ze leuk vindt, waar ze blij van wordt en waar ze van droomt.
 3. Want door de beschikking te krijgen over juist deze informatie, hoef jij je niet langer zorgen te maken over: dat een leuke date organiseren je niet gaat lukken. Want met een date iets gaan ondernemen wat jullie gezamenlijke interesse heeft, of waarvan je weet dat zij het ontzettend leuk vindt, kun je nooit miskleunen.
 4. Organiseer en plan een leuke date met behulp van de gesprekken die jullie samen hebben gehad. Een beperk je, met name bij een eerste date, tot slechts één ding samen doen.
 5. Nodig vervolgens de vrouw die je zo leuk vindt uit, om samen wat te gaan doen en maak de afspraak direct definitief.

Een voorbeeld:

Tijdens een van de gesprekken die jij met een vrouw online hebt gehad, heeft ze je verteld dat ze ontzettend kan genieten van een strandwandeling. Zelfs wanneer het zou waaien en regenen. Omdat je juist dan zo kunt genieten van warme chocolademelk in een gezellige warme strandtent.

Wat je met deze informatie zou moeten doen? Juist, een strandwandeling maken wanneer de kans aanwezig is dat er op redelijke termijn onstuimig weer op komst is.

Want een paar dingen ga je met een dergelijke date zonder meer bereiken.

En dat is dat over deze date met jou nog lang nagepraat zal worden. En hoe langer er over de date met jou nagepraat wordt, hoe langer jij in haar hoofd blijft zitten. En dat is precies waar je zo lang mogelijk wilt blijven na een date.

Omdat het een gegeven is, dat hoe meer je als mens aan iemand denkt die je leuk vindt, maar die niet bij je is, hoe sterker je jezelf tot die persoon aangetrokken gaat voelen en hoe meer je ernaar gaat verlangen deze persoon weer te zien.

Bovendien heb je tijdens een strandwandeling met onstuimig weer alle gelegenheid om een vrouw aan te raken en zelfs om haar te omhelzen en vast te houden. Om haar zo te beschermen tegen het slechte weer. En omdat dit sowieso jouw natuurlijke taak is als man, om een vrouw tegen wat dan ook te beschermen, zullen deze spontane aanrakingen en beschermende omhelzingen heel natuurlijk aanvoelen.

Ook voor jou, waardoor je het ook sneller en spontaner zult doen.

Want zoals je inmiddels wellicht weet, is aanraken cruciaal als je een vrouw wilt versieren. En bepaalt het wel of niet aanraken van een vrouw tijdens een date doorgaans of een relatie een vriendschappelijke relatie wordt of een liefdesrelatie.

Tevens daag je met een dergelijke date een vrouw uit op wat ze zegt. En vrouwen houden van mannen die het lef hebben haar uit te dagen, en die niet bang zijn voor haar mogelijke reactie.

En wat je als laatste nog meer bereikt met een dergelijke maffe date is, dat jullie samen iets unieks beleven en ongelofelijk veel zullen lachen samen en schik hebben samen. En dat is perfect, omdat lachen en schik hebben één van de weinige momenten zijn waarop een vrouw heel even aan niets denkt en zich even echt kan ontspannen.

Dat is dan ook de reden waarom zo veel vrouwen een man met gevoel voor humor, en met wie ze samen kan lachen, zo hoog op hun lijstje hebben staan.

Deze voorbeeld date bevat alles wat een succesvolle date zou moeten bevatten, namelijk:

 1. Avontuur.
 2. Iets unieks.
 3. Een uitdaging.
 4. De gelegenheid om een vrouw aan te raken.
 5. De mogelijkheid om samen schik te hebben en te lachen.
 6. Iets samen doen, meemaken en ervaren.
 7. De gelegenheid om te tonen dat je een mannelijke man bent.

Zolang het jou lukt dates te verzinnen die zoveel mogelijk van de zojuist genoemde punten bevatten, dan kun je bijna niet miskleunen en bezorg je vrouwen keer op keer dates waar ze op z'n minst nog lang met plezier aan terugdenken.

En niet meer dan dat zou je hoofddoel moeten zijn, wanneer je een vrouw die je online ontmoet op date gaat vragen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren