Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe je daten via internet direct goed aanpakt

Daten via internet is een populaire manier om vrouwen te ontmoeten, te leren kennen en te daten. En dat kan het absoluut ook voor jou zijn, zodra je weet hoe je daten via internet direct goed aanpakt.

Maar juist daar zit 'm nu net vaak de kneep. Want we pakken het niet direct goed aan. En juist dan kan internetdaten wel eens een bron van frustratie en een verspilling van tijd worden.

Bedenk wat je echt wilt

Weet jij wat je wil in een vrouw die deel gaat uitmaken van je leven? Weet jij wat je leuk vindt in vrouwen en minder leuk? Weet jij van wat voor een type vrouw jij helemaal gelukkig zou worden?

Wanneer je daarover eigenlijk nog niet echt een idee hebt, dan is dat het allereerste wat je uit moet gaan zoeken.

Omdat internetdaten, maar tevens daten in het algemeen, niets anders is dan marketing met jezelf als product. En om jezelf succesvol aan te bieden aan de markt, moet je wel eerst goed weten wie je doelgroep is. Gewoon omdat het nu eenmaal onmogelijk is om iedereen tevreden te stellen.

De doelgroep waar je je op gaat richten, die bepaal je zelf. Echter, bepalen dat vrouwen je doelgroep zijn is niet goed genoeg.

Dus denk, voordat je gaat daten via internet eerst eens heel erg goed na over de vraag: "Met wat voor een vrouw zou ik echt gelukkig kunnen worden?"

De juiste datingsite kiezen

Daten via internet op de juiste manier aanpakken begint met het selecteren van de juiste datingsite. Echter, daar zijn er heel erg veel van in Nederland. En zonder uitzondering beloven ze je de leukste dates en andere gouden bergen. En dat soms zelfs helemaal gratis en voor niets.

Voor niets gaat de zon op. Voor de rest geldt: als het klinkt als te mooi om waar te zijn, dan is het dat ook. En internetdaten vormt daarop geen uitzondering.

Dat betekent dat als je internetdaten serieus wilt inzetten om te daten en om een leuke vrouw te vinden, je bereid zult moeten zijn om voor de diensten die een datingsite biedt te betalen.

Goede datingsites kunnen namelijk onmogelijk gratis zijn. Omdat alleen al om jouw persoonlijke gegevens veilig te kunnen stellen en mensen met minder goede bedoelingen te kunnen weren, professionals moeten worden ingehuurd die deze taak op zich nemen. En bovendien kost een website waar duizenden mensen tegelijk gebruik van kunnen maken en beste smak geld om die beschikbaar te houden.

Wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met internetdaten, dan is het aan te raden gewoon eerst eens een poosje één van de grote jongens op internetdate gebied te proberen. De datingsites die je wellicht ook al wel eens in reclames op tv hebt gezien, zoals:

  • Relatieplanet.nl
  • Lexa.nl
  • Pepper.nl
  • e-Matching.nl
  • e-Darling.nl

Dit zijn stuk voor stuk reguliere datingsites, waarop je zelf een profiel moet maken en je eigen profieltekst en berichten moet schrijven. En dat dit niet door een computer voor je geregeld wordt.

Zelf schrijven en zelf actie ondernemen is naar mijn mening de beste manier om vrouwen te ontmoeten via internet. Omdat een vrouw alleen met je wil daten als ze je vertrouwt. En een vrouw zal je alleen maar gaan vertrouwen wanneer jij, ook op internet, jezelf laat zien.

Zelfs al vind je van jezelf dat je niet echt over schrijftalent beschikt, dan nog kan je dat. Want het enige wat je nodig hebt om te kunnen schrijven is: weten wat je wilt vertellen en aan wie je het wil vertellen.

En wanneer je daarnaast slim gebruik maakt van de wetenschap, dat de gemiddelde vrouw heel behoorlijk tussen de regels kan lezen en het gedrag van mannen online goed weet te interpreteren, dan is succes met internetdaten voor jou al heel dichtbij.

Want precies dit zorgt ervoor dat jij als man prima jezelf kan laten zien aan een vrouw door middel van alleen tekst en foto's. En dus zul je dan ook het vertrouwen van een vrouw zonder meer weten te winnen.

Maar dan moet je al die tekst uiteraard wel zelf schrijven.

Toon initiatief en onderneem actie

Ook vandaag de dag nog verlangen vrouwen naar mannelijkheid in een man. En de meest aantrekkelijke manier van mannelijkheid tonen is voor een vrouw: actie ondernemen en initiatief tonen.

Iets dat op een datingsite heel simpel kan door niet af te wachten of vrouwen je een bericht sturen. Maar zelf actief op zoek te gaan naar vrouwen die jij graag zou willen ontmoeten en ze een bericht te sturen. Een bericht waarin je vanaf het eerste moment laat blijken dat je een man bent met een plan. En dat zij met jou mee mag op avontuur.

Iets dergelijks zal een vrouw al snel begrijpen uit je berichten, maar vooral ook uit je profieltekst, wanneer je duidelijk maakt dat je je ingeschreven hebt op een datingsite om vrouwen te ontmoeten en te daten. En geen interesse hebt in online theekransjes.

Een vermoeden dat snel bevestigd zal worden wanneer je rap en resoluut bent met voorstellen om elkaar te ontmoeten en samen wat te gaan doen, om elkaar zo sneller wat beter te leren kennen.

Noem een eerste ontmoeting met een vrouw die je online hebt ontmoet expres geen date. Want niet iedereen die zich online op een datingsite leuk presenteert, is in het echt ook leuk.

En dus voorkomt snel afspreken en niet al te hoge verwachtingen hebben vooral teleurstellingen. Want op deze manier kun je ook met iemand die niet helemaal jou type blijkt, nog steeds een gezellige middag hebben, waar je op z'n minst wat van opsteekt.

Een dergelijke houding zorgt voor een ontspannen en open kennismaking die vanaf het begin alle kanten nog op kan. Maar tevens zal ook de aantrekkingskracht die je hebt op een vrouw er gunstig door worden beïnvloed. Omdat het haar nog niet duidelijk is, hoe leuk je haar echt zal gaan vinden.

Als grootste voordeel van het online ontmoeten van vrouwen moet je zien, dat je in de gelegenheid gesteld bent in ieder geval al iets van deze vrouw te weten te komen. Waardoor je deze ontmoeting minimaal kan laten plaatsvinden op een plek die jullie beiden leuk vinden en iets kunnen gaan doen samen wat jullie beiden leuk vinden. Wat het versieren van een vrouw zonder meer zal vereenvoudigen.

Maak het beste van wat je hebt

Vrouwen kijken niet naar uiterlijk, maar wel naar je uitstraling en naar hoe je met jezelf omgaat. Met andere woorden: hoe jij jezelf verzorgt.

Daarvoor hoef je echt geen Cristiano Ronaldo -of David Beckhamachtige toestanden uit te halen. Basis hygiëne, een onderhouden kapsel en kleding die je past en enigszins bij de tijd zijn, stemt de meeste vrouwen al tevreden.

En mocht een vrouw een opmerking maken over je kleding, dan kun je tegenwoordig altijd nog wegkomen met te zeggen dat wat je draagt Vintage is of Hipster. Wanneer je dat brengt met een sausje van humor, ben je doorgaans in één klap weer helemaal bij de tijd.

Je excuseren voor wat je draagt is namelijk niet mannelijk en dus niet aantrekkelijk. Echter, een vrouw laten merken dat je haar mening waardeert, maar dat deze jou niet zomaar beïnvloed is mannelijk. En dus aantrekkelijk.

Goed voor jezelf zorgen, en voor de dingen die je bezit, betekent in de ogen van een vrouw dat je dan ook goed voor haar zult zorgen. En ook dat vindt een vrouw iets zeer aantrekkelijks aan een man.

Inmiddels zul je een idee hebben, hoe daten via internet goed aan te pakken. En dat succes met internetdaten vooral zit in een goede voorbereiding en weten wat je echt wilt.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren