Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Hoe voorkom je gevaar, slechte ervaringen en teleurstellingen met internetdaten

Ook een datingsite is een afspiegeling van onze maatschappij. En dus kun je via internetdaten ook mensen treffen die het minder goed met je voorhebben. Gevaar, met name voor je portemonnee, slechte ervaringen en teleurstellingen liggen dan ook op de loer. Zeker wanneer je internetdaten zonder een gezond portie wantrouwen tegemoet treedt.

Zeker ook met internetdaten geldt: als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat het hoogstwaarschijnlijk ook. Hetgeen concreet betekent dat, als je zelden tot nooit spontaan reacties krijgt op je profiel en plotseling ontvang je een bericht van een bloedmooie vrouw die jou dolgraag wil ontmoeten, dan doe je er verstandig aan te bedenken dat dit wel eens niet zou kunnen kloppen.

Waar komt het gevaar vandaan en hoe komen slechte ervaringen tot stand

En dat is niet omdat jij bijvoorbeeld je uiterlijk niet voldoende mee zou hebben om in contact te kunnen komen met een mooie aantrekkelijke dame. Maar puur omdat mooie aantrekkelijke dames zelden tot nooit uit zichzelf contact zoeken met mannen op een datingsite.

Internetcriminelen, en dus ook internetcriminelen die het voorzien hebben op argeloze internetdaters, maken misbruik van het gebrek aan kennis wat velen onder ons nog hebben, zodra het aankomt op het leggen van sociale contacten via internet.

Tevens maken internetcriminelen misbruik van het feit dat veel mannen toch wel heel graag in contact zouden willen komen met een leuke vrouw. En daar meer dan eens veel voor over hebben.

Zelfs het overmaken van sommen geld naar een internetgeliefde wordt meer dan eens zomaar gedaan. Om wat voor een reden dan ook.

Criminele vrouwen die zich bezighouden met dergelijke oplichterspraktijken, maken hierbij heel handig gebruik van het feit dat mannen, vrouwen in nood maar al te graag een helpende hand toesteken. Zeker wanneer we de betreffende vrouw wel erg leuk vinden en meer van haar zouden willen.

Voorts maken deze vrouwen tevens heel handig gebruik van het feit dat wij met z'n alleen daten via internet massaal op de verkeerde manier doen. Waarbij we vooral veel te lang op dat internet en in communicatie via tekstberichten blijven hangen, voordat we een afspraak maken om in het echt te gaan ontmoeten.

Zo voorkom je eenvoudig teleurstellingen in iedere vorm

Teleurstellingen voorkom je ten eerste door ver weg te blijven van obscure websites, die hun diensten veelal gratis aanbieden aan mensen die willen internetdaten. En ook contactadvertenties via Marktplaats en vergelijkbare websites zijn nu niet echt de manier om serieus met vrouwen in contact te komen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een leuke date en een serieuze relatie.

Maak zeker wanneer je nog niet zo ervaren bent met internetdaten en het leggen van sociale contacten via internet, gebruik van datingsites die bekend zijn van radio -en tv reclame. Zoals daar zijn: Relatieplanet, Lexa, e-Matching en e-Darling.

Op dergelijke datingsites schrijven zich namelijk niet alleen mensen in de serieus willen daten, maar tevens voorzien deze datingsites in een strenge controle. Om zo onbetrouwbare lieden, die iets anders van plan zijn dan zoeken naar minimaal een leuke date, buiten de deur te houden.

Daarnaast kun je zelf ook het nodige doen om teleurstellingen te voorkomen. En dat is niet te goedgelovig zijn bij het lezen van profielen die je ziet en de berichten die je krijgt.

Want zoals eerder gezegd: aantrekkelijke vrouwen sturen geen berichten uit zichzelf. En zullen al helemaal geen uitgebreide verhalen over zichzelf vertellen. Laat staan dat ze het over een eventuele relatie met jou hebben.

Want dat schrijven leuke vrouwen nu eenmaal niet.

Voorts is het slim contacten via internet zo kort mogelijk te houden en elkaar zo snel mogelijk te ontmoeten. Ontmoet je een vrouw via internet en heb je het idee dat je haar wel eens heel leuk zou kunnen gaan vinden, stel haar dan voor om elkaar te gaan zien en wat samen te gaan doen.

Iedere single vrouw die vindt dat ze via een datingsite leuk contact heeft met jou, zal ingaan op jouw voorstel. Dit betekent dat: wanneer je een leuk contact hebt met een vrouw via een datingsite, maar ze gaat niet in op jouw voorstel om in het echt te ontmoeten, je er gerust vanuit kunt gaan dat er iets mis is met deze vrouw. Of dat ze niet helemaal eerlijk tegen je is geweest.

In beide gevallen kun je daar dan maar beter zo snel mogelijk achterkomen, het contact verbreken en nieuwe contacten leggen met andere single vrouwen die niet iets te verbergen hebben en die wel uitkijken naar het ontmoeten van een leuke single man.

Echter, hier zo makkelijk overheen stappen kun je alleen dan, wanneer je nog niet zo lang contact hebt met iemand. Maak er dan ook een gewoonte van om iemand na maximaal 2 weken contact via internet voor te stellen om te gaan ontmoeten en samen wat te gaan doen.

Dat is namelijk de enige doeltreffende manier om slechte ervaringen en vervelende teleurstellingen voor te zijn en het internetdaten leuk en spannend te houden, zoals het zou moeten zijn.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren