Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Ook jij kunt succes hebben met internetdaten

Geloof jij niet zo dat je ooit succes zult hebben met internetdaten? Gewoon omdat geen hond je profiel bezoekt, laat staan contact met je zoekt. Toch kan ook jij alle succes hebben met internetdaten wanneer je slechts een paar dingen goed onthoudt.

Of je succesvol bent met internetdaten hangt voor een groot deel af van je eigen instelling. Want als je gaat inschrijven op een datingsite met de gedachte 'het zal toch wel niks worden' dan wordt het ook niets. Maar ook net iets anders aankijken tegen het fenomeen datingsite, kan je succes ten goede komen.

Beschouw een datingsite als een sociaal netwerk voor singles

Vaak wordt een datingsite beschouwd als een plek voor mensen die op zoek zijn naar een relatie. Wanneer mensen de overtuiging hebben dat een datingsite hiervoor bedoeld is, dan gebeurt er iets raars zodra mensen elkaar in het echt gaan ontmoeten.

De kans bestaat dan namelijk dat vanaf het moment dat twee mensen elkaar ontmoeten, ze direct beginnen met te beoordelen of diegene potentieel relatiemateriaal is of niet. Maar is het mogelijk om binnen het tijdsbestek van één date te bepalen of iemand relatiemateriaal is of niet?

Omdat we het labeltje 'date' aan deze ontmoeting gehangen hebben, kunnen we wel eens te hoge verwachtingen hebben of bang zijn niet aan de verwachtingen van de ander te kunnen voldoen. Dit kan tot gevolg hebben dat je niet echt jezelf bent tijdens deze eerste ontmoeting.

Vergelijk dit maar eens met wanneer je iemand onverwacht ontmoet. Bijvoorbeeld op een feestje van wederzijdse vrienden. Je ontmoet die persoon dan zonder wat dan ook voor een verwachtingen. Hetgeen ervoor zorgt dat je volledig jezelf bent en je niet beter of anders voordoet dan je werkelijk bent.

En als we ons daarbij dan ook nog even bedenken dat de meeste relaties nog steeds via de eigen sociale kring ontstaan, dan kunnen we concluderen dat dit nog steeds de succesvolste manier is om aan een partner te komen.

Probeer dan ook eens een datingsite puur als een sociaal netwerk voor singles te beschouwen en te bedenken dat de enige twee dingen die je gemeen hebt met de andere leden van dat sociale netwerk zijn: het feit dat je single bent en het gegeven dat je wel zin hebt om te daten. Dit alleen al zorgt ervoor dat je een veel minder hoge druk op jezelf legt.

Iets dat er tevens voor zorgt dat je iemand die je leuk vindt ook veel makkelijker en vrijblijvender uitnodigt om samen eens iets leuks te gaan doen. Hetgeen een ontmoeting veel meer ontspannen laat verlopen en het succes van de date zienderogen zal laten toenemen.

Maak gebruik van internetmarketingprincipes als je via internet date

Maar voordat je iemand kan gaan uitnodigen om samen wat te gaan doen, moet je wel eerst in contact zien te komen met andere singles. Als man heb je het slecht op een datingsite. Want vrouwen zoeken niet snel contact met mannen. Zeker niet wanneer ze vinden dat ze al genoeg contactverzoeken krijgen. Voor jou als man is er dus serieus werk aan de winkel wanneer je succes wilt hebben met internetdaten.

Maar je inspanningen zullen zeer zeker beloond worden. Gewoonweg omdat niet zo heel veel mannen het principe van internetdaten begrijpen. Dus wanneer jij het principe van internetdaten wel door hebt, zul je in staat zijn je direct van het gros van de mannen te onderscheiden. En zou het succes met internetdaten wel eens je stoutste dromen kunnen overtreffen.

De belangrijkste dingen die je moet doen om ervoor te zorgen dat vrouwen je berichten beantwoorden zijn: de berichten die je stuurt persoonlijk maken, ervoor zorgen dat je profiel antwoord geeft op de vraag 'Wat ga ik missen als ik jou niet leer kennen?' en in je profiel vertelt wat je wilt dat een vrouw doet. Bijvoorbeeld 'Stuur me nu een bericht ... als je durft '.

Dit zijn alle drie bekende internetmarketingprincipes die ook op een dating profiel hun uitwerking zelden missen. Maak hier dan ook optimaal gebruik van als je gaat internetdaten.

Het toevoegen van een grappige speelse kwinkslag die tevens vragen oproept ( ..als je durft) zorgt er vaak voor dat vrouwen alleen nog maar nieuwsgieriger worden. Al is het alleen maar om erachter te komen wat je ertoe gebracht heeft '...als je durft' toe te voegen en jou te bewijzen dat ze wel degelijk durft. Dit soort dingetjes werken zo goed omdat vrouwen nu eenmaal dol zijn op mannen die op zijn tijd speels, grappig en een beetje brutaal durven zijn.

Als je een grappige, speelse kwinkslag toevoegt aan je profieltekst, zorg er dan tevens voor dat je een leuk en gevat antwoord klaar hebt voor als vrouwen je vragen gaan stellen. Dit zorgt ervoor dat een nieuw contact met een vrouw direct optimaal gelegd wordt.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren