Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Vrouwen ontmoeten online: 3 tips

Tegenwoordig kunnen we werkelijk overal vrouwen ontmoeten, zelfs online. De iPhone en andere smartphones voorzien ons waar we maar willen van een internetverbinding. En tevens van apps waarmee het ontmoeten van vrouwen online wel heel makkelijk wordt gemaakt.

Vrouwen online ontmoeten kan heel leuk zijn. En kan nog veel leuker worden als je de volgende 3 tips toepast.

1) Zie internet vooral als ontmoetingsplaats

In de meeste boeken over vrouwen versieren kun je lezen, dat je vrouwen overal kunt ontmoeten. Maar wil je je kans vergroten om haar te versieren, dan moet je er vooral voor zorgen dat je tijd alleen samen met die vrouw doorbrengt.

Dit betekent dat ook het internet een prima plek is om vrouwen te ontmoeten. Let wel, ontmoeten. Een ontmoeting die bedoeld is om zo snel mogelijk wat af te kunnen speken om elkaar persoonlijk te treffen en elkaar te gaan leren kennen.

Spreek dan ook zo snel mogelijk wat af met vrouwen die je online ontmoet en die je leuk lijken. Dit voorkomt een hoop teleurstellingen.

2) Ontmoeten doe je online, daten niet

Als we het over online ontmoeten hebben, dan hebben we het uiteraard ook over vrouwen ontmoeten via datingsites. Echter, datingsites blijken echter nogal eens misbruikt te worden. In die zin, dat men niet alleen probeert iemand te ontmoeten via datingsites, maar tevens mensen proberen te leren kennen.

En dan wordt de kans op het rijden van een scheve datingschaats ineens aanzienlijk. Want iemand online leren kennen is eigenlijk niet het slimste wat je kunt doen.

Want naast dat het enorm tijdrovend is, kan het je ook gebeuren dat je een bepaalde indruk van iemand krijgt die wel eens helemaal niet zo goed zou kunnen kloppen met hoe die persoon werkelijk is. Met als mogelijk gevolg dat er valse verwachting worden gewerkt. Waarbij de kans uiteraard groot is dat tijdens een persoonlijke ontmoeting door één of beide personen niet aan de verwachtingen kan worden voldaan.

Het laat zich dan ook raden, dat elkaar online leren kennen en daar te lang mee doorgaan heel goed een bron van teleurstellingen kan gaan vormen.

Nogmaals, spreek zo snel mogelijk af om elkaar face-to-face te ontmoeten als je een vrouw leuk vindt.

3) Jij bent de man, dus...

Jij bent de man. En van ons als man wordt verwacht dat wij het risico op een eventuele afwijzing op ons nemen. Dit wordt niet door vrouwen of door onze maatschappij van ons verlangt. Het is onze menselijke natuur die dat van ons verwacht.

En juist door te doen wat onze menselijke natuur van ons verwacht, wek je aantrekkingskracht op in een vrouw.

Zo vreselijk simpel is het eigenlijk. En zo ontzettend simpel moet je een voorstel om een vrouw persoonlijk te ontmoeten dan ook maken. Vind je een vrouw leuk, dan stel je haar zo snel mogelijk voor om persoonlijk te ontmoeten.

Het snel doen, heeft ook nog een ander voordeel. Namelijk dat je die vrouw alleen nog maar leuk vindt en niet al bijzonder leuk. Dat maakt niet alleen het ontmoeten een heel stuk makkelijker, maar het zorgt er tevens voor dat een eventuele afwijzing je niet teveel boeit.

Het ontmoeten van vrouwen online is echt niet moeilijk. We maken het alleen onszelf nogal eens nodeloos ingewikkeld. Met name wanneer we een vrouw heel erg leuk gaan vinden. Dan wordt er nogal eens meer nagedacht dan daadwerkelijk ondernomen. Maar met nadenken heeft nog nooit iemand een vrouw ontmoet en versiert.

Vrouwen ontmoeten, versieren en een waanzinnige tijd met ze hebben is vooral: doen. Zelfs, en juist, wanneer je jezelf helemaal niet zo zeker voelt. Juist dan is de overwinning op jezelf het grootst. En juist dan geef je je zelfvertrouwen de grootste boost.

En je weet waarschijnlijk inmiddels dat zelfvertrouwen in een man, de grootste bron van aantrekkingskracht is in vrouw. Doe met dit gegeven dan ook absoluut je voordeel.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren