Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Vrouwen versieren via internet: 5 onmisbare tips

Internet vormt niet alleen een geweldige bron van informatie, maar is tevens ook een uitstekend middel om met andere mensen te communiceren. En dus ook om vrouwen te versieren?

Een vrouw daadwerkelijk versieren via internet met gebruikmaking van alleen tekstberichten zou je eigenlijk niet moeten willen. Het kan zorgen voor nodeloos ingewikkelde toestanden. Het kost je onnodig veel tijd. En er bestaat een hele redelijke kans op teleurstellingen.

De tijd die je aan een vrouw besteedt, kun je dan ook veel slimmer besteden. En wel met het niet proberen te versieren van één vrouw op het internet. Maar met het versieren van afspraken met vele vrouwen via het internet.

Alleen dan is er namelijk sprake van nuttig bestede tijd. Want internet biedt je inderdaad de mogelijkheid om in relatief korte tijd contacten te leggen met vele vrouwen.

Wat nu volgt zijn 5 tips voor het versieren van vrouwen via het internet. Tips die je helpen om optimaal gebruik te kunnen maken van de voordelen die het ontmoeten van vrouwen via het internet biedt.

1) Gebruik internet niet langer dan strikt noodzakelijk

Wat nogal eens fout gaat met het contacten leggen via internet is, dat er te lang via het internet of andere vormen van tekstberichten, zoals sms en Whatsapp, gecommuniceerd wordt voordat er een afspraak gemaakt wordt om elkaar te gaan ontmoeten en persoonlijk tijd met elkaar door te gaan brengen.

Dit is een fout. Omdat je je van iemand die je alleen maar kent via internet een voorstelling gaat maken die in het echt wel eens helemaal anders zou kunnen zijn. Het kan uiteraard heel goed zijn dat iemand in het echt zelfs nog veel leuker is dan je je had voorgesteld. Maar het kan uiteraard ook helemaal de verkeerde kant op gaan. En dat diegene helemaal niet aan het beeld dat je je gevormd had voldoet.

Vervelende toestanden en onnodige teleurstellingen kun je voor zijn door zo snel mogelijk een afspraak te maken om elkaar te ontmoeten zodra er op internet ook maar iets van een klik waar te nemen is.

Vrouwen zijn doorgaans best in voor een snelle persoonlijke afspraak. Laat je er dan ook niet van weerhouden om snel die afspraak met een vrouw te maken.

2) Versier geen vrouwen, maar versier afspraken via internet

Zoals gezegd: probeer geen vrouw te versieren op het internet, maar probeer vooral afspraken de versieren met vele vrouwen.

Daarbij maakt het overigens vrij weinig uit via welk medium je afspraken versiert met vrouwen.

Dat kan via een van de vele datingsites zijn die ons landje inmiddels rijk is. Maar uiteraard kun je ook gerust afspraken met vrouwen versieren via Facebook. En zelfs via Twitter of andere sociale media. Zelfs online spellen fungeren nogal eens als verkapte datingsites.

Voor elk van de genoemde media heb je overigens hetzelfde nodig. Dat zijn: een aansprekend profiel, één of meerdere goede foto's en een aansprekende manier van berichten schrijven aan de vrouwen die je graag zou willen ontmoeten.

Het enige medium waarbij je er redelijk zeker van kan zijn dat de vrouw die je wilt ontmoeten ook daadwerkelijk single is, is via een datingsite, waarbij je voor een abonnement moet betalen.

Bij alle andere communicatievormen en sociale netwerken op het internet is het altijd maar afwachten of iemand single is, dan wel open staat om te daten met iemand die zij via het internet ontmoet heeft.

3) Schrijf netjes Nederlands

Iedereen lijkt tegenwoordig chat taal te gebruiken. En ook hoofdletters en leestekens, zoals punten, lijken nog maar nauwelijks gebuikt te worden. Het slordig gebruiken van onze Nederlandse taal ziet er eigenlijk vooral oerdom uit. Alsof je nooit fatsoenlijk je moerstaal hebt geleerd op school.

Houd jezelf dan ook verre van dit slechte taalgebruik. En schrijf zoals je geleerd hebt te schrijven en hoort te schrijven. Dus een hoofdletter aan elk begin van de zin en een punt aan het einde van diezelfde zin.

Juist omdat hele volkstammen dit niet meer doen, moet jij het juist wel doen. Omdat je daarmee pas echt indruk maakt. Bovendien maak je zo ook nog eens een hele intelligente indruk. En aangezien vrouwen zich zeer aangetrokken voelen tot intelligentie en welbespraaktheid in een man, zal het juist schrijven van je moerstaal je alleen maar heel veel voordelen opleveren.

Netjes Nederlands schrijven als je vrouwen wilt versieren via internet heeft ook nog een ander voordeel. Je weet dat vrouwen altijd tussen de regels lezen en daar een hele hoop informatie over jou uit verzamelen die vaak ook nog blijkt te kloppen.

Netjes Nederlands schrijven zal dan ook een verzorgde indruk achterlaten bij vrouwen. En bovendien een vrouw laten weten dat jij nauwkeurig bent en de dingen die je aanpakt netjes voltooid. Iets wat haar tevens zou kunnen vertellen dat jij je hoogstwaarschijnlijk dan ook wel aan afspraken zult houden. Een overigens zeer belangrijke mannelijke eigenschap bij het omgaan met vrouwen.

Een laatste voordeel van Netjes Nederlands schrijven is, dat je berichten ook veel makkelijker te lezen zullen zijn. Waardoor een vrouw je berichten niet alleen sneller zal lezen, maar tevens sneller zal beantwoorden.

Kortom: zorg besteden aan het schrijven van je moerstaal, werkt ook in het schrijven van tekstberichten aan vrouwen zeer zeker zijn vruchten af. Maak daar dan ook zo optimaal mogelijk gebruik van.

4) Een internetrelatie is geen echte relatie

Je zult niet de eerste en zeker ook niet de laatste zijn, die verliefd wordt en een soort van relatie krijgt met iemand die je alleen kent via het internet. Dat is niet alleen onhandig, het is ook nog eens niet helemaal echt. Uiteraard, de emoties zijn echt. En je bent verliefd en houdt veel van iemand als persoon. Maar dat maakt het op zijn minst nog steeds niet helemaal compleet.

Want hoogstwaarschijnlijk zul je alleen maar iemands zonnige en positieve gezicht zien. Want als degene met wie je deze relatie hebt zich niet lekker voelt of niet lekker in haar vel zit, zul je haar hoogstwaarschijnlijk niet spreken.

Een dergelijke relatie is op z'n minst dan ook niet volledig. En kan daarmee dan ook een serieuze bron van teleurstellingen vormen.

Wat op het internet zo'n perfecte relatie leek, kan in het leven van alle dag wel eens behoorlijk tegen gaan vallen. Want ook jouw internetprinses zou wel eens onhebbelijkheden kunnen hebben, waar ze je op internet niets van verteld heeft, maar die ze wel degelijk heeft. Bijvoorbeeld een verslaving aan het één of het ander. Of geldproblemen, of hardnekkige problemen met een ex, enzovoort.

Hoe de vork werkelijk in de steel zit, daar kom je pas echt achter zodra je iemand in het echt leert kennen.

En vergewis je ervan dat wanneer iemand steeds uitvluchten verzint om maar niet persoonlijk te hoeven ontmoeten, dat er dan hoogstwaarschijnlijk iets aan de hand is, wat je echt liever niet wilt weten en waar je het liefst ook zover mogelijk vandaan zou moeten willen blijven.

5) Heb niet te hoge verwachtingen van een ontmoeting

Zoals eerder gezegd, wanneer je iemand via internet ontmoet en met diegene via internet communiceert, dan vorm je je een bepaald beeld van iemand. Een beeld dat in jouw hoofd ontstaat en waar je onbewust ook bepaalde verwachtingen aan zult hangen.

Hoe langer je met iemand alleen via internet communiceert, hoe groter de rol die beeldvorming in je hoofd gaat spelen zodra je die persoon in het echt gaat ontmoeten.

Het kan echter helaas heel goed zijn dat het beeld dat jij je van die persoon gevormd hebt, helemaal niet overeenkomt met hoe die persoon in werkelijkheid is. Maar hetzelfde kan jou uiteraard ook overkomen. Dat iemand zich een beeld van jou gevormd heeft, waar jij in de praktijk helemaal niet aan kan voldoen.

Heb daarom dan ook niet te hoge verwachtingen, wanneer je iemand gaat ontmoeten die je via het internet hebt leren kennen. Zeker wanneer je deze vrouw al wat langer alleen via internet kent.

Dat voorkomt niet alleen teleurstellingen. Het kan ook nog eens een hele positieve invloed hebben op het ontmoeten als je je er beide van bewust bent, dat je dan al wel het één en het ander van elkaar weet, maar dat je bij een persoonlijke ontmoeting weer helemaal opnieuw moet beginnen met kennis met elkaar maken.

Maar juist omdat je al het één en het ander van elkaar weet en al weet wat die ander leuk vindt en wat minder, stelt dat je perfect in staat om tijdens een eerste ontmoeting iets heel leuks te organiseren, waar je beiden zonder meer heel veel plezier aan gaat beleven.

Iets wat het daadwerkelijke versieren van vrouwen die je via internet hebt ontmoet, ongetwijfeld gaat vergemakkelijken.

Eigenlijk gaat ditzelfde op voor iedere vrouw die je online ontmoet. Doordat je al het een en het ander van elkaar weet, kan dit een eerste date juist des te leuker maken. Want samen iets doen wat je beiden leuk vindt en wat ervoor zorgt dat je ontspant, kan een date alleen maar ten goede komen.

Omdat juist lol en ontspanning zorgen voor een sfeer waarin het versieren van een vrouw zeker makkelijker zal zijn.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren