Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Waarom niet internetdaten een gemiste kans is

Niet internetdaten zou je gerust kunnen beschouwen als een gemiste kans. Internet is immers onderdeel van ons dagelijks leven geworden. En er komen nog steeds manieren bij om met andere mensen te communiceren via datzelfde internet.

Dus waarom zou jij het internet dan niet ook gebruiken om andere mensen te leren kennen? En in het bijzonder andere singles. Zodat je deze kunt uitnodigen voor een date en ze persoonlijk kunt leren kennen.

Was internetdaten maar zo simpel als het lijkt

De bekendste manier om andere singles te leren kennen via internet is op een datingsite. Zeker de serieuzere datingsites waarbij je moet betalen voor een abonnement, worden doorgaans bevolkt door mensen die graag andere singles willen ontmoeten en leren kennen. En dan ook graag gaan daten.

Nu zou bij jou, als je internetdaten als eens hebt geprobeerd, de vraag kunnen rijzen: "als dit zo is, als vrouwen dan zo graag daten, waarom beantwoorden ze dan zo zelden mijn berichten?"

Wanneer je een datingsite voor het eerst bekijkt zou je zeggen: Er zijn zoveel vrouwen ingeschreven die graag willen daten. Het zou toch niet zo moeilijk moeten zijn om een date te krijgen met een vrouw.

En daarmee komen we direct op een punt dat menig man die internetdaten probeert op het verkeerde been zet. Want vrouwen willen dan wel heel graag daten, maar er is een overvloed aan mannen die graag met ze in contact zouden willen komen en ze uit zouden willen nodigen voor een date.

Nu hoeft jou dat zeker niet te ontmoedigen. Want er zijn altijd 2 voorwaarden waaraan je moet voldoen voordat een vrouw op een date met jou ingaat. Namelijk: ze moet je leuk vinden en ze moet voelen dat ze je kan vertrouwen.

En niet heel veel mannen voldoen aan deze twee cruciale voorwaarden met hun profiel en de berichten die ze vrouwen sturen. Want een leuke man zijn voor een vrouw, heeft niet zozeer te maken met uiterlijk, maar vooral met uitstraling. En dan met name een mannelijke uitstraling.

Met dit gegeven hebben we direct de eisen te pakken waaraan je profieltekst, je profielfoto's en de berichten die je schrijft moeten voldoen om succesvol te zijn met internetdaten.

Hoe je dat precies voor elkaar krijgt kun je lezen in mijn e-boek 'Succesvol internetdaten' dat in zijn geheel over internetdaten, op een mannelijke manier en dus succesvolle manier, gaat.

Voor nu is het echter voldoende om te weten dat je dat voor elkaar moet hebben als je wilt dat vrouwen op jouw profiel en op berichten van jou reageren.

Zodra je dat voor elkaar hebt, wordt internetdaten doorgaans echt zo simpel als het lijkt. Omdat vrouwen, zoals gezegd, graag willen daten. Gemiddeld genomen heb je dan ook maar slechts enkele berichten nodig om een date te regelen met een vrouw.

Maak een eerste date niet te bijzonder

Wellicht kun je het jezelf nauwelijks voorstellen dat een date regelen met een vrouw in slechts enkele berichtjes kan. Dit komt onder meer omdat we een eerste date bijzonderder maken dan een eerste date zou moeten zijn.

Een eerste date is eigenlijk niet meer dan een eerste persoonlijke kennismaking waarin je elkaar een beetje kunt aftasten. En kunt bepalen of het contact voortzetten zinvol zou zijn. Daarvoor moet het klikken met een vrouw. Dat betekent dat je het gevoel moet hebben dat je met haar niet uitgepraat raakt. En dat je dagen met haar door zou kunnen brengen zonder je te vervelen.

En dat kan je alleen maar goed bepalen door elkaar persoonlijk te ontmoeten en tijd met elkaar door te brengen.

Eigenlijk zou je veel tijd doorbrengen met een vrouw op het internet helemaal niet moeten willen. Want het kost je veel tijd en je vormt je een indruk van iemand die in het echt wel eens heel anders zou kunnen zijn.

Een perfecte bron voor teleurstellingen dus. En iets dat je dan ook zeker zou moeten laten.

Een eerste date hoeft niets ingewikkelds te zijn. Samen ergens een drankje gaan drinken of iets gaan doen wat je beiden leuk vindt en waarbij je alle gelegenheid hebt om met elkaar te praten is dan ook al meer dan voldoende.

Lang verhaal kort: Internetdaten biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met veel singles. Eenvoudig afspraken te maken voor een date en zo dus veel singles te leren kennen.

Een voordeel van tijd doorbrengen met veel verschillende vrouwen is, dat je zo op een prettige en aangename manier kunt ontdekken wat je leuk vindt aan vrouwen. En wat voor een vrouw perfect bij je zou kunnen passen.

Via internetdaten kun je dat in een relatief korte tijd voor elkaar krijgen. Bovendien geeft daten via internet je de mogelijkheid vrouwen te ontmoeten die je anders nooit ontmoet zou hebben.

Niet internetdaten zou je dan ook zeker als een gemiste kans kunnen beschouwen om leuke vrouwen te ontmoeten en te daten.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren