Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

Waarom zelfs het beste date profiel niet vaak bezocht wordt en waarom dat niets uitmaakt

Als man zijnde wil je het beste date profiel maken dat maar mogelijk is. Zodat je date profiel veel bezocht gaat worden. De teleurstelling is dan ook vaak groot, wanneer dit vervolgens niet gebeurt.

Maar tevens heerst er dan ook vaak wat verwarring. Want hoe kan dat nou? Je hebt er aan gedaan wat je kon. En nog steeds wordt je profiel maar matig door vrouwen bezocht.

Waar voldoet een goed date profiel aan?

Wat we vaak denken, maar wat in de praktijk absoluut niet zo is, is dat ons date profiel zondermeer veel bezocht gaat worden als we ervoor zorgen dat:

  • We een uitstekende foto hebben waar we op ons best opstaan
  • Een profieltekst hebben die vrouwen aanspreekt

Een profieltekst hebben die vrouwen aanspreekt, die moet je hebben. Dat klopt.

En ook een uitstekende foto waar we op ons best opstaan hebben we inderdaad nodig. Maar om een iets andere reden dan je zou denken. Want vrouwen kijken namelijk vooral naar wat jouw uiterlijk uitstraalt.

  • Straal je zelfvertrouwen uit?
  • Straal je mannelijkheid uit?
  • Straal jij uit dat je het naar je zin hebt in je leven?
  • Straal jij een actieve, ondernemende, avontuurlijke levensstijl uit?

Zo ja, dan word jij door vrouwen aantrekkelijk bevonden. En liggen er vele dates voor je in het verschiet. Zo eenvoudig, maar direct ook zo moeilijk, is het eigenlijk.

Moeilijk, omdat jij naar de buitenwereld uitstraalt wat jij van binnen voelt. Daar komt de overbekende vraag van vele moeders dan ook vandaan. De vraag: "Gaat het wel goed met je jongen, eet je wel goed?". Moeders stellen vragen van deze strekking alleen maar, wanneer jij niet echt lekker in je vel zit. Hoe weet ze dat jij niet lekker in je vel zit? Omdat jij je niet alleen zo voelt, maar dat ook uitstraalt.

Met andere woorden: Om uit te kunnen stralen wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man, moet je jezelf wel eerst zo voelen.

Hetgeen kortweg betekent dat als jij helemaal niet zo veel vertrouwen in jezelf hebt, je om wat voor een reden dan ook niet mannelijk voelt, je het helemaal niet zo naar je zin hebt en om deze reden eigenlijk ontzettend lui bent, jij jezelf als gevolg van dat alles waarschijnlijk ook niet bijster aantrekkelijk voelt. En je raadt het al: dan word je ook niet bijster aantrekkelijk gevonden door vrouwen.

Succes met vrouwen, begint dan ook bij jezelf.

Maar als we er even vanuit gaan dat het wel goed met je gaat, hoe vertaal je dat dan naar het beste date profiel dat je mogelijkerwijs kunt maken?

Een foto van jou kun je alles meegeven wat je nodig hebt door middel van een stralende glimlach. Waarbij je ervoor zorgt dat de foto op zo'n afstand gemaakt wordt, dat je ogen goed zichtbaar zijn. Want vrouwen zijn met name erg nieuwsgierig naar ogen.

Echter, niet alleen je profielfoto moet de juiste uitstraling hebben. Maar tevens je profieltekst. Dit krijg je het best voor elkaar, door je profieltekst op een moment te schrijven dat jij een helemaal perfecte dag hebt gehad en dat je je supergoed en energiek voelt.

Als je je zo voelt, dan schrijf je iets heel anders en formuleer je wat je vertellen wilt heel anders, dan wanneer je je minder goed voelt. Probeer het maar eens uit om het verschil te zien.

Waar is je date profiel eigenlijk echt voor bedoeld?

Zelfs het beste en meest aantrekkelijke date profiel zal je nooit de bezoekers brengen die je zou wensen. Iets dat absoluut niet aan je profiel ligt. Maar vooral aan hoe vrouwen, die wij mannen aantrekkelijk vinden, met internetdaten omgaan.

Vrouwen die door veel mannen aantrekkelijk gevonden worden, hebben namelijk helemaal de tijd niet om zelf date profielen van anderen te gaan bekijken. Gewoonweg omdat ze het veel te druk hebben met het doornemen van de berichten die ze gestuurd worden.

Vrouwen zijn niet alleen heel nieuwsgierig, maar ook sociaal. Dit betekent dat ze eigenlijk ieder bericht dat ze krijgen ook openen. En het liefst zou een vrouw ook ieder bericht dat ze krijgt beantwoorden. Maar wanneer het aantal ontvangen berichten oploopt tot soms vele tientallen per dag, dan kun je je voorstellen dat vrouwen redelijk snel het spoor bijster raken.

Hetgeen ondermeer betekent dat er bij elk bericht wat je stuurt een gerede kans bestaat dat je er geen antwoord op krijgt.

Tenzij jij haar een opvallend, snel te lezen en te beantwoorden bericht stuurt. Dat zal je kans op een reactie aanzienlijk laten toenemen.

Zodra je zo'n leuk interessant berichtje hebt gestuurd dat een vrouw graag zou willen beantwoorden, dan pas wordt je beste date profiel wat je ooit hebt weten te maken belangrijk. Want voordat een vrouw jouw bericht gaat beantwoorden, bezoekt ze doorgaans eerst je profiel.

En wanneer je date profiel hetzelfde communiceert als het bericht dat je gestuurd hebt, dan wekt dat vertrouwen genoeg bij een vrouw om je bericht te beantwoorden.

Daarmee wordt direct het hoofddoel van je date profiel duidelijk. Je date profiel is zogezegd vooral bedoeld om te bevestigen dat je net zo'n leuke vent bent als je bericht deed vermoeden.

Zodra je date profiel dat vermoeden daadwerkelijk bevestigt, kun je reacties van vrouwen op je berichten verwachten.

Kortom, het is absoluut de moeite waard om het beste date profiel te maken die je mogelijkerwijs kunt maken. Maar voor een ander doel dan je eerst in gedachten had. Namelijk om de berichten die jij aan vrouwen stuurt te ondersteunen. En niet om bezoek te trekken en ervoor te zorgen dat vrouwen jou berichten sturen.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren