Hoe een vrouw verleiden zowat een koud kunstje wordt voor je

vrouwen keer op keer succesvol verleiden Image by StockSnap from Pixabay

Moeiteloos een vrouw verleiden klinkt misschien als een sprookje. Toch kan jij het ook. Want er zijn slechts 3 dingen voor nodig. Dat ze je leuk vindt, dat ze zich op haar gemak bij je voelt en zich geliefd door je voelt.

Dingen die je al voor elkaar kunt krijgen door heel simpel iets leuks samen te gaan doen dat jij verzonnen hebt.

Waar de meeste mannen bij het verleiden de mist mee ingaan

Menig man denkt bij het verleiden van een vrouw het eerste aan dingen als: haar in de watten leggen tot en met, haar mee uit eten nemen, haar iets geven en zo aardig, lief en meegaand mogelijk zijn.

Maar laten dat nu juist de dingen zijn die niet bijdragen aan het succesvol verleiden van een vrouw en die meer slecht doen dan goed.

Een vrouw weet namelijk precies waarom jij haar in de watten legt en mee uit eten neemt. Ook weet ze precies waarom je zo aardig en lief tegen haar bent en meegaander bent dat je waarschijnlijk normaal gesproken zou zijn.

De enige reden dat je dat doet is namelijk omdat je seks met haar wilt. Gevoelsmatig volgens de gemiddelde vrouw althans.

Op zich vindt ze dat absoluut niet erg. In tegendeel zelfs. Want iedere vrouw verlangt ernaar om zich gewild te voelen door een man. Maar dan wel door een man die haar het gevoel geeft dat hij kan kiezen uit vele vrouwen, maar bewust kiest voor haar.

Daarmee hebben we direct de belangrijkste reden te pakken waarom aardig, lief en meegaand zijn juist tegen je werkt. Omdat dit sterk de indruk zal wekken bij een vrouw dat je juist helemaal geen keuze hebt. Dat het feit dat zij jou leuk vindt, je min of meer overkomen is. En dat je je uiterste best aan doen bent om het niet te verpesten

Het geheim van succesvol verleiden

Dat betekent dat je voor het succesvol verleiden van een vrouw een hele andere tactiek nodig hebt.

Je zou het de tactiek van lef en progressie kunnen noemen.

Dit houdt in: het lef hebben om iets te proberen als je een vrouw leuk vindt en door te gaan met proberen zolang ze geen nee zegt of je op een andere manier te kennen geeft dat ze iets niet wil.

Dit werkt zo probleemloos omdat je met deze manier van doen een aantal mannelijke eigenschappen toont waar vrouwen zich universeel sterk toe aangetrokken voelen. Namelijk:

Vrouwen voelen zich zo aangetrokken tot deze eigenschappen omdat een man die over deze eigenschappen beschikt niet alleen geliefd zal zijn bij andere vrouwen, maar ook over de eigenschappen beschikt die nodig zijn om te overleven. Toen we nog in grotten leefden en berenvellen droegen tenminste.

In onze tot op het bot verwende Westerse maatschappij is overleven vanzelfsprekend allang geen kunst meer. Echter, ons menselijke oer instinct loopt wat dat betreft nog altijd echter eeuwen achter.

Daardoor is het voor de vrouwelijke mens gevoelsmatig nog altijd van het allergrootste belang dat ze voor een succesvolle voortplanting een partner zoekt die de kans op overleven zo groot mogelijk maakt.

Het is voor een man daarom nog altijd van levensbelang dat hij toont dat hij beschikt over die essentiële mannelijke eigenschappen die bevestigen dat bij hem haar kans op overleven groot is.

Voor mij is er overigens een verschil tussen een vrouw verleiden en een vrouw versieren. Ik denk dat je spreekt van een vrouw versieren wanneer een vrouw gevoelens bij je opwerkt die maken dat je een relatie met haar wilt. Een versierpoging kan zich dan ook verspreiden over meerdere dates.

Van verleiden is mijns inziens sprake wanneer je een vrouw ziet en spreekt die gevoelens van lust bij je opwekken. Met andere woorden: je vindt haar een lekker ding en je wilt gewoon met haar naar bed. Verder dan dat denk je op dat moment niet.

Bij een vrouw verleiden doorloop je dezelfde stappen als bij een vrouw versieren. Alleen doorloop je die stappen in een hoger tempo en neem je meer risico. Iets wat overigens de lustgevoelens bij een vrouw doorgaans alleen maar meer aanwakkert.

Van levensbelang bij zowel het versieren als het verleiden van een vrouw is echter dat je alle stappen doorloopt en absoluut geen stappen overslaat.

Een vrouw vanuit het ogenschijnlijk helemaal niets proberen te kussen zou je in het ergste geval een pets in je gezicht en een serieus afkeurende blik kunnen opleveren. Terwijl wanneer je haar eerst kalm had laten wennen aan je aanrakingen diezelfde kus een logisch gevolg zou zijn geweest. Waardoor ze je hartstochtelijk had terug gekust.

De stappen de je dan ook in precies deze volgorde moet doorlopen om een vrouw succesvol te verleiden zijn:

  1. Aanspreken en een leuk, interessant gesprek met haar aangaan waarbij de focus ligt op oprecht interesse tonen in haar.
  2. Raak haar tijdens het gesprek soms even sociaal geaccepteerd aan.
  3. Leid haar naar een omgeving waar je ongestoord samen bent en je makkelijk kunt focussen op elkaar. Ergens een beetje afgezonderd van vrienden en andere afleidingen is al voldoende. Maar beter is wanneer ze bereid is om alleen met jou helemaal ergens anders naartoe te gaan als waar je haar ontmoet hebt.
  4. Zoek toenadering tot haar en verklein de ruimte tussen jou en haar langzaam aan zoveel mogelijk. Totdat jullie lijven zachtjes tegen elkaar aan schuren soms. Stapt ze niet van je weg om ruimte te creëren, sla dan eens even een arm om haar heen of geen haar een knuffel.
  5. Accepteert ze dat, of kruipt ze vanzelf dichter naar je toe als je een beetje afstand neemt, dan wordt het tijd om haar voor het eerst te kussen.
  6. Een vrouw zal je absoluut laten merken wanneer ze een kus van jou niet alleen accepteert maar graag meer door jou gekust zou willen worden. Kus haar dan wat meer en intensiveer je aanrakingen langzaam. Laat erogene zones vooralsnog echter nog even met rust.
  7. Dat versterkt haar vertrouwen in jou dat jij je weet te beheersen en geen haast hebt, wat ertoe zal leiden dat ze zich nog meer op haar gemak zal voelen bij je.
  8. Dit helpt om haar probleemloos mee naar huis te nemen en haar naar je slaapkamer te leiden.
  9. Een goed moment om een vrouw naar je slaapkamer te leiden is het moment waarop je probeert haar kleren uit te trekken en merkt dat ze er geen bezwaar tegen heeft.
  10. Eenmaal in bed is het uiterst belangrijk dat je ongedwongen blijft initiëren en haar door middel van je lichaamstaal en aanrakingen duidelijk maakt wat je van plan bent. Daarbij blijf je uiteraard nauwgezet letten op haar reacties op jouw initiatieven. Want het aller belangrijkste is dat een vrouw zich totaal op haar gemak blijft voelen bij je en zich gewild en geliefd blijft voelen zolang ze bij je is.

Als een vrouw zich totaal op haar gemak voelt bij je, maakt het zelfs niet uit dat je minder ervaring hebt dan haar. Omdat prestaties in bed op dat moment onderschikt zijn aan hoe een vrouw zich voelt in jouw nabijheid. Praat er dus gewoon niet over.

Kortom, een vrouw verleiden zal misschien alleen de eerste paar keer misschien wat moeite kosten. Omdat het eigenlijk niets anders is dan een herhaling van zetten. En hoe vaker je een vrouw verleidt hebt, hoe makkelijker het zal worden. Onder andere omdat een vrouw dan tevens het vertrouwen voelt dat je hebt in jezelf en in een goede afloop.