Datewijsheid - Beter met vrouwen voor altijd

9 tips waarmee vrouwen versieren een stuk makkelijker wordt

top 9 beste tips om vrouwen te versieren

Vrouwen versieren. Menig man zal het Wilhelmus foutloos achterstevoren leren zingen een eenvoudiger opgave vinden. Dit komt onder andere omdat bij vrouwen versieren vaak veel teveel nagedacht en getwijfeld wordt. En juist dat maakt een vrouw versieren nodeloos ingewikkeld.

Vrouwen versieren is echt niet zo ingewikkeld als dat jij het jezelf dreigt te maken. Want als dat wel zo was, dan was bijvoorbeeld de kans klein geweest dat jij vandaag zou rondlopen op deze aardkloot. Want was jouw vader nou zo'n waanzinnig goede vrouwenversierder? En je opa? You get the picture?

Kortom vrouwen versieren is vooral zo moeilijk als dat je het jezelf maakt. De nu volgende tips zullen je dan ook gaan helpen om het versieren van vrouwen vooral gemakkelijker te maken.

Tip 1: Leer te vertrouwen op jezelf

Zelfvertrouwen. Hierin schuilt voor menig man direct al het eerste probleem.

Want menigeen heeft daar juist een ernstig gebrek aan wanneer het op vrouwen aankomt.

Waardoor onder andere eerst naar zoveel mogelijk zekerheden worden gezocht alvorens actie te gaan ondernemen. Iets wat meer dan eens leidt tot helemaal geen actie ondernemen.

Een zeer slechte zaak. Want geen actie ondernemen betekent:

  • Dat je die vrouw nooit van z'n leven zal gaan versieren.
  • Je zelfvertrouwen zeker niet zal toenemen.

Een wijze waarop zelfvertrouwen snel toeneemt is namelijk door dingen vaker te doen, en er positieve ervaringen mee op te doen.

Positieve ervaringen zorgen ervoor dat jij ervan overtuigd raakt dat je iets goed kan. En dat je erop vertrouwt dat je het de eerst volgende keer weer zonder problemen voor elkaar krijgt.

Iets wat op dit moment op het gebied van vrouwen versieren voor jou wellicht absoluut niet van toepassing is.

Op dat gebied heb je misschien juist wel vooral negatieve ervaringen opgedaan. Of misschien absoluut nog helemaal geen ervaring.

Om zelfvertrouwen te krijgen in het omgaan met vrouwen heb je dan ook eigenlijk niet anders nodig dan positieve ervaringen.

Dit kun je onder andere voor elkaar krijgen door om te beginnen zo veel en zo vaak mogelijk contacten leggen met vrouwen, een praatje te maken en gewoon maar te gaan ervaren wat er gebeurt.

Op deze manier zul je ervaren dat een vrouw ook maar gewoon een mens is. Een mens die net als jij graag in contact komt met anderen, en die net als jij ook houdt van aandacht van anderen.

Tevens zul je gaan ervaren dat je echt helemaal niets bijzonders hoeft te doen of te kunnen om met een vrouw in contact te komen, behalve dan het lef hebben om het gewoon te doen.

Ook voor het versieren van vrouwen geldt: dat bijna niemand daar zomaar goed in is. Contact leggen met vrouwen, praten met vrouwen en het versieren van vrouwen zijn slechts vaardigheden.

En er is maar één manier om vaardigheden te leren, en dat is door het gewoon domweg te doen.

Als jij in vergelijking met anderen pas laat begint aan vaardig worden in het versieren van vrouwen, dan zul je nu stappen doorlopen die andere mannen al doorlopen hebben in hun tienerjaren. Wat ze vandaag uiteraard een voorsprong in ervaring geeft.

Maar dat zegt allerminst dat jij minder goed zult gaan zijn in het versieren van vrouwen. Je hebt op dit moment alleen minder ervaring. Dat is alles.

Accepteer dat. En verwacht niet meer van jezelf, dan wat je op grond van je ervaringen met vrouwen tot nu toe mag verwachten. En werk van daaruit rustig verder aan het opdoen van positieve ervaringen in je omgang met vrouwen.

Tip 2: Maak haar niet belangrijker dan ze werkelijk is

Ja, ze is een perfect leuke vrouw en je zou haar ontzettend graag versieren. Maar vooralsnog is ze gewoon alleen dat: een perfect leuke vrouw.

Ze kookt nog niet je favoriete maaltijd wanneer jij dat wilt. Ze maakt je nog niet 's nachts wakker om seks met je te hebben. Ze doet de was niet voor je. En ze staat 's morgens ook niet eerder op voor jou om koffie te zetten en ontbijt voor je te maken.

Nogmaals, ze is niet anders dan iedere andere vrouw. Ze is alleen iets leuker.

Er is dan ook geen enkele reden om deze vrouw anders te gaan behandelen dan bijvoorbeeld: je moeder, je zus, je buurvrouw of iedere andere vrouw in je leven. Laat bloemen en andere kado's dan ook thuis als je gaat daten.

Doe je dat niet, dan loop je vooral de kans dat een vrouw gaat denken dat jij jezelf niet goed genoeg vindt voor haar.

Iets wat je vanzelfsprekend alles behalve zal gaan helpen bij het succesvol versieren van een vrouw.

Wat je daarentegen wel zal gaan helpen is het doel waarmee je gaat daten veranderen in: erachter komen of ze vooral ook echt leuk is voor jou en of jij echt blij wordt van haar.

Hierdoor zul je een zekere mate van kieskeurigheid uitstralen. Wat jouw aantrekkingkracht op haar alleen maar zal vergroten.

Tip 3: Praat vooral over haar en zo min mogelijk over jou

Menig man spreekt niet zomaar vrouwen aan. Gewoonweg omdat hij geen idee heeft wat hij zou moeten zeggen. En tevens bestaat de angst dat het gesprek na het aanspreken snel stil zal vallen.

Waarom zou je je daar zorgen over maken wanneer jij met vrienden, familie, collega's en kennissen over het algemeen prima in staat bent om het gesprek gaande te houden?

Wellicht omdat je ook deze vrouw in je hoofd onbewust belangrijker aan het maken bent dan ze daadwerkelijk is. Wat maakt dat je wilt proberen om indruk te maken. Waardoor je:

  • In je hoofd vooral bezig met te verzinnen wat je zo meteen het best kan gaan zeggen.
  • Veel te veel over jezelf gaat praten en over wat je gedaan, gepresteerd en bereikt hebt in het leven.

Van allebei raakt een vrouw echter alles behalve onder de indruk van jou.

Bovendien bevestig je daarmee het helaas vaak terechte vooroordeel dat vrouwen hebben. Namelijk dat mannen voornamelijk geïnteresseerd zijn in het lichaam van een vrouw, en nauwelijks in haar als persoon en dat mannen bovendien niet kunnen luisteren.

Met dit vooroordeel kun je overigens wel enorm je voordeel doen en een vrouw zowat op de automatische piloot succesvol versieren. En wel door een vrouw laten ervaren dat jij wel degelijk in haar geïnteresseerd bent als persoon en wel degelijk kunt luisteren.

Dit doe je heel simpel door te luisteren naar wat ze vertelt, en haar te bewijzen dat je luistert door door te vragen over wat ze vertelt.

Hierdoor gaat een gesprek vooral over haar en wat haar bezighoudt.

Een vrouw zal je hierdoor nog leuker vinden omdat je haar je oprechte aandacht geeft. Bovendien zal ze alleen nog maar nieuwsgieriger naar jou worden omdat ze (nog) niet veel van je weet.

Kortom nog twee dingen die je aantrekkingskracht op haar zonder meer vergroten, en daarmee helpen om haar succesvol te versieren

Tip 4: Heb een plan

Vrouwen houden van mannen met een plan. Van mannen die weten wat ze van plan zijn met hun eigen leven. Maar tevens van mannen die een goed plan hebben voor een date.

Dus als je een vrouw wilt uitnodigen voor een date, zorg er dan als eerste voor dat je een leuk idee hebt voor die date.

Probeer daarbij vooral eens verder te denken dan het standaard eten, bioscoop of een kop koffie drinken.

Veel beter is namelijk iets met haar te gaan doen wat jij ontzettend leuk vindt en wat je haar kunt leren. Echt uitgenodigd worden in jouw leven en daadwerkelijk kennis maken met wat jou bezighoudt, beschouwen vrouwen over het algemeen als een zeer aantrekkelijke vorm van daten.

Een ander goed date idee is een date op basis van iets wat jullie gemeen hebben of wat daaraan gerelateerd is.

Wanneer je een date met een vrouw goed hebt gepland, dan zal een vrouw zich vooral veel meer ontspannen voelen bij jou. Iets wat een date zondermeer ten goede zal komen. Bovendien krijgt ze op deze manier het vertrouwen dat ze met een gerust hart iets aan jou kan overlaten. Iets wat voor een vrouw een zeer aangenaam gevoel is.

Tip 5: Neem de leiding

Waar een vrouw zich doorgaans het sterkst tot aangetrokken voelt is: een man die rustig assertief leiderschap toont en uitstraalt in haar bijzijn. Dit geeft een vrouw namelijk een ontspannen gevoel en, een gevoel van veiligheid, bescherming, geborgenheid en vertrouwen.

Veiligheid, bescherming, geborgenheid en vertrouwen is wat een vrouw minstens bij je moet voelen en moet blijven voelen om zich tot je aangetrokken te gaan voelen.

Ferm de leiding nemen is daarom niet alleen mannelijk, maar tevens bittere noodzaak wanneer je vrouwen succesvol wilt versieren.

Tip 6: Maak geen geheim van je bedoelingen

Dat te lang wachten met actie ondernemen funest is heb je kunnen lezen. Maar minstens net zo funest is een geheim maken van je bedoelingen.

Want als jij een vrouw leuk en aantrekkelijk vindt, dan heb je het liefst eerst seks met haar in plaats van haar eerst beter te leren kennen, toch?

Dit betekent overigens niet dat het dan ook perse zo moet gebeuren. Maar dat is heel iets anders dan je verlangens te verbergen. Niets proberen en geen enkele seksuele toespeling maken, zal een vrouw vroeg of laat namelijk vrijwel zeker het gevoel gaan geven dat je haar niet leuk en aantrekkelijk genoeg vindt.

Wanneer een vrouw zich wel tot jou aangetrokken voelt, maar jij haar door je verlangens te verbergen het gevoel geeft dat jij haar niet leuk en aantrekkelijk genoeg vindt om wat te proberen, dan breekt er ongetwijfeld een moment aan dat ze geen contact meer met je hebben wil. Zelfs al heb je haar met de mooiste woorden verteld wat je voor haar voelt.

Vrouwen reageren en besluiten namelijk op basis van het gevoel dat je haar geeft, en niet op basis van wat je haar met woorden probeert wijs te maken. Want zo zal dat namelijk op een vrouw overkomen wanneer wat je zegt niet overeenstemt met wat je doet en hoe je je gedraagt.

Tip 7: Wees er trots op dat je een man bent

De leiding nemen en geen geheim maken van je bedoelingen laten je al mannelijk overkomen zoals het hoort. Want we kunnen met z'n allen nog zo geëmancipeerd zijn, een ding zal nooit veranderen: en dat is dat echte vrouwen vallen op echte mannen.

Laat door middel van je gedrag, houding en de manier waarop je met haar omgaat dan ook zien dat je een man bent, en er trots op bent dat je een man bent.

Dat betekent inderdaad ook dat je:

  • Deuren openhoudt voor een vrouw.
  • Aan de straatkant loopt.
  • Zware dingen voor haar draagt.
  • Haar jas aanneemt.
  • Haar in haar jas helpt.
  • De rekening betaalt.
  • Enzovoort.

Kortom je gedraagt jezelf altijd als een gentleman in het gezelschap van een vrouw. Omdat JIJ vindt dat ze het verdient. En niet omdat ZIJ het van je vraagt. Ook daardoor zou ze je weliswaar aardiger kunnen gaan vinden, maar absoluut niet aantrekkelijker.

Tip 8: Neem je tijd, maar neem iedere noodzakelijke stap

Vaak wordt er in versiertips gesproken van het in korte tijd uitvoeren van een aantal handelingen die leiden tot een eerste kus en vervolgens naar de eerste keer seks.

En dat is in kort bestek ook inderdaad wat versieren eigenlijk is: Elkaar bij wederzijdse aantrekkingskracht stapje voor stapje intiem leren kennen.

Echter, wel belangrijk is dat je een vrouw stapje voor stapje door dit proces van elkaar intiem leren kennen heen leidt. Gaand van sociaal geaccepteerd aanraken, via de eerste kus naar meer intiem aanraken tot het daadwerkelijk hebben van geslachtsgemeenschap.

Minder belangrijk is hoe lang je er uiteindelijk over doet. Zolang je er maar voor zorgt dat je steeds een stapje verder gaat dan ervoor.

Dus overhaast niets. Maar boek bij iedere date wel progressie. Waarbij je vooral moet proberen te luisteren naar wat je gevoel je ingeeft. Want je gevoel is in de liefde een veel betere en ook betrouwbaardere raadgever dan je verstand.

Tip 9: Laat je moeder je dingen leren, in plaats van dingen voor je doen

Wanneer het je bij het vrouwen versieren voornamelijk gaat om het hebben van zo veel mogelijk spannende nachten en je eigenlijk helemaal niet nadenkt over een relatie, dan kun je deze laatste tip vergeten.

Maar zou je wel graag een relatie willen hebben met een leuke vrouw, kijk dan eens goed naar welke rol je moeder op dit ogenblik nog speelt in jouw leven.

Komt ze je huis schoonmaken? Doet ze de was voor je? Strijkt ze je overhemden? Doet ze boodschappen voor je? Kookt ze voor je? Bemoeit ze zich sowieso veel met je leven?

Zorg er dan onmiddellijk voor dat je dit stopt. Natuurlijk is het makkelijk dat je moeder je nog zoveel bijstaat, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op je studie of je werk.

Maar bijna niets laat vrouwen sneller weer uit je leven verdwijnen, dan een moeder die nog van alles voor je doet. Want dat betekent in de ogen van een vrouw eigenlijk niets anders dan dat je gewoon niet in staat bent om voor jezelf te zorgen. En hoe kun je nou voor haar zorgen als je nog niet eens voor jezelf kunt zorgen?

Onbewust ben je voor een vrouw dan tevens zeer zeker geen man, maar nog steeds een jongen. En vrouwen willen een man in hun leven die als een man in het leven staat en zich ook zo gedraagt. Maar daar is zeker geen sprake van wanneer je moeder eigenlijk bijna alles voor je doet.

De laatste tip in deze serie van tips voor bij het versieren van vrouwen is dan ook: laat je moeder je leren hoe je dingen in het huishouden zelf doet, en maak er geen gewoonte van dat zij alles voor je doet.

Hoe beter je de 9 tips in dit artikel toepast op iedere vrouw die je ontmoet, hoe meer je vrouwen zal laten ervaren dat je een echte man bent. En zoals je inmiddels weet vallen echte vrouwen op echte mannen. Doe je voordeel dan ook zoveel mogelijk met dit gegeven bij elke vrouw die je versieren wilt.

Artikelen die je mogelijk ook interesseren