Waarom bij vrouwen versieren aanraken zo belangrijk is

vrouw tijdens versieren aanraken

Vrouwen versieren is strikt genomen niets meer dan een proces waarbij verschillende stappen doorlopen moeten worden. Echter, wanneer je het stappenplan in dit versierproces niet volledig doorloopt, of stappen probeert over te slaan, dan is de kans zeer groot dat je versierpogingen precies daar gaan stranden.

Eén van die cruciale stappen in het versierproces is een vrouw aanraken. Een stap waar menig man strandt. Gewoonweg, omdat mannen nu eenmaal vaak niet zo aanrakerig en kusserig zijn aangelegd.

Hoog tijd dan ook, om eens goed te gaan bekijken hoe, waarom en wanneer je vrouwen die je wilt versieren moet aanraken.

Wanneer moet je een vrouw aanraken?

Wil je het aanraken van vrouwen tijdens het versieren goed aanpakken, dan begin je daar direct mee zodra je haar voor het eerst ontmoet. En dat eerste moment van aanraken kan simpelweg zijn: haar een hand geven en jezelf aan haar voorstellen.

Heb je haar al eerder gezien en gesproken of leren kennen via internet, dan kun je een vrouw begroeten met drie kussen op de wangen. Die drie zoenen is eigenlijk niets anders dan sociaal geaccepteerd snuffelen aan elkaar.

Want ook bij ons mensen is lichaamsgeur iets waar wij ons tot aangetrokken voelen bij de ander. En dus willen ook wij mensen even van gelegenheid gebruik maken om te bepalen of die ander aantrekkelijk ruikt.

De volgende gelegenheid waarbij je een vrouw kunt aanraken is even kort een hand op haar onderrug leggen zodra je haar bijvoorbeeld naar een tafeltje leidt.

Maar ook tijdens een gesprek moet je zien dat je jezelf geregeld in de gelegenheid brengt, om een vrouw spontaan even aan te raken. Bijvoorbeeld om iets te benadrukken bij wat je aan het vertellen bent.

Ook de aandacht van een vrouw ergens even op gericht willen hebben is een prima gelegenheid om een vrouw even aan te raken. Een goed voorbeeld daarvan is altijd: "Heh, moet je daar eens kijken!". En terwijl je dat zegt, raak je haar even aan op haar bovenarm.

Maar je kunt er in die situatie uiteraard ook voor kiezen om even een arm om haar heen te leggen, haar dicht naar je toe te leiden en haar aan te wijzen wat je wilt dat ze ziet. Dit zijn stuk voor stuk allemaal sociaal geaccepteerde manieren om een vrouw aan te raken.

Tevens zijn dit soort aanrakingen, met name tijdens het daten, uitstekende manieren om uit te vinden of ze je leuk vindt of niet. Want zolang een vrouw je aanrakingen niet ontwijkt of ervan wegdraait, accepteert ze je aanrakingen en mag je gerust een stapje verder gaan.

Zo'n stapje is bijvoorbeeld: gaan van een klein tikje of aanraking op bovenarm of schouder, naar je hand even laten liggen op bovenarm of schouder.

Wanneer een vrouw je aanrakingen blijft accepteren, kun je tevens de intimiteit van de aanrakingen verhogen. Met andere woorden, gaan van sociaal geaccepteerde aanrakingen naar het op een manier aanraken van een vrouw die je alleen maar doet wanneer je een vrouw leuk vindt en meer van haar wil.

Waarbij de eerst volgende stap naar meer intimiteit is: het aanraken van haar hals, haar haren en haar gezicht.

En dan volgt de eerste kus

Als een vrouw ook deze meer intieme aanrakingen van je accepteert, dan is de volgende stap naar meer intimiteit: de eerste zoen.

De eerste kus kun je eigenlijk ook gerust zien als een intieme aanraking. Een aanraking waarmee je als man zijnde een vrouw overduidelijk laat merken dat je haar leuk vindt en meer van haar zou willen.

Ook tussen twee mensen vertellen acties en non verbale communicatie meer dan woorden. Temeer omdat aantrekkingskracht en liefde gaat over gevoel en emotie. En niet over gedachten.

Bovendien nemen vrouwen veruit de meeste beslissingen in hun leven op basis van het gevoel dat ze erbij hebben. Daarom brengt een vrouw aanraken en kussen jouw gevoelens voor haar wel goed over. En heeft vertellen wat je voor een vrouw voelt, bijna nooit het gewenste resultaat.

Waarom je vrouwen moet aanraken als je ze wilt versieren, zal je inmiddels duidelijk geworden zijn.

Waarmee we gerust kunnen stellen dat: wanneer je verzuimt een vrouw aan te raken tijdens het daten, ze hooguit een vriendin van je zal worden, en dat alleen aanraken en kussen tijdens het daten ervoor kan zorgen dat een vrouw jouw vriendin gaat worden.