Hoe pak je een tweede date met een vrouw goed aan?

Kom jij er ook maar niet uit, hoe nou een tweede date goed aan te pakken? Voor een tweede date zal je ongetwijfeld minder gespannen zijn. Of wellicht juist wel meer gespannen. Omdat je het echt niet wilt verprutsen. Want je date blijkt een bijzonder leuke vrouw te zijn. En dat doet wel wat met je.

En juist omdat je je date zo'n leuke vrouw vindt, zou je er het liefst voor zorgen dat de tweede date nog meer indruk op haar maakt dan de eerste date. Stop!

Het beste tweede date idee

De eerste date was leuk en spannend. En wel zo leuk en spannend dat je haar nog eens wilt zien. Met andere woorden: je wilt met haar een tweede date.

Maar hoe pak je dat nu het beste aan? En wat ga je doen en waar ga je heen op een twee date?

Wanneer je tijdens je eerste date met een vrouw goed geluisterd hebt naar wat ze je vertelt heeft, dan zou je je die vragen eigenlijk helemaal niet moeten hoeven stellen. Want dan weet je namelijk al wat haar interesses zijn en wat ze leuk zou vinden. Het enige wat jij als man dan maar hoeft te doen, is de date organiseren, leiden en uitvoeren.

Dat klinkt simpel toch?

Toch vindt mening man een tweede date organiseren een hele opgave. Ook durven we over het algemeen niet teveel uit de band te springen of af te wijken van het gemiddelde. Want stel je toch voor dat ze je date idee helemaal niks vond. Dan heb je het echt stevig verprutst, niet?

Wellicht gaat het antwoord je verrassen. Want 'Nee, met een minder goed date idee verpruts je een date allerminst'. Waar je een tweede date wel mee verprutst is met het idee erachter.

Wanneer jij bijvoorbeeld een date bedacht hebt, waarbij jij vooral flink kunt imponeren en goed indruk kunt maken op een vrouw en eens lekker kan laten zien dat je goed in slappe was zit, dan beweeg je je zondermeer op glad ijs.

En dat hebben wij mannen vaak niet door, omdat dit zo'n typisch mannelijke gedraging is. We willen vaak onbewust op een n of andere manier toch graag laten zien dat wij beter zijn dan die ander.

Maar wat je intussen naar een vrouw communiceert, is dat jij jezelf als persoon niet goed genoeg voor haar vindt en dat probeert te compenseren en je ervoor te excuseren.

En dat zal ongetwijfeld nooit je bedoeling geweest zijn.

Juist omdat zoveel mannen deze fout maken met daten, is het des te eenvoudiger om iets te verzinnen voor een tweede date wat een vrouw origineel en leuk vindt.

Waarbij je de meeste, en zeker ook de beste, indruk maakt, wanneer je een vrouw op jullie tweede date laat zien en laat ervaren dat jij een man bent die luistert naar wat ze vertelt. En daar ook wat mee doet. Want juist dat maakt dat jij haar het gevoel geeft dat ze bijzonder is.

Misschien heeft ze je tijdens de eerste date vertelt over een film waarin ze de scene, waarbij een man de vrouwelijke hoofdrolspeelster ergens mee naartoe nam in een bakfiets, helemaal geweldig vond. Regel voor de tweede date dan bijvoorbeeld een bakfiets en vervoer haar ergens naartoe om samen te gaan picknicken.

Je kunt een vrouw niet duidelijker vertellen dat je haar leuk vindt en dat je haar wilt versieren, dan wanneer je met een date idee komt dat is gebaseerd op iets wat ze jou verteld heeft.

Wat is de bedoeling van de tweede date?

Simpelweg is een tweede date het vervolg op waar je gebleven was op de eerste date. Dat betekent, dat als jullie tijdens de eerste date al gezoend hebben, dat je op deze tweede date een beetje verder gaat dan alleen maar zoenen.

Wanneer je de eerste date nog niet gezoend hebt, dan zul je ervoor moeten zorgen dat dit op deze tweede date wel gebeurt.

Want probeer je dat niet, en doe je geen pogingen om haar aan te raken en te kussen, dan zal dat ongetwijfeld gaan leiden tot verwarring bij een vrouw.

Omdat als een vrouw instemt met een date met jou, ze verwacht dat je zal proberen haar te versieren. Hetgeen betekent dat, als je helemaal niets probeert, ze zal gaan denken dat je haar helemaal niet zo heel leuk en aantrekkelijk vindt.

Het vervelendste van dit alles is, dat dit geen bewuste gedachten zijn, maar een onbewust iets. Waardoor een vrouw het vaak tevens niet kan verklaren waarom ze zich in eerste instantie wel tot je aangetrokken voelde en nu ineens niet meer.

Wat je dan ook altijd in je achterhoofd moeten houden tijdens je dates met vrouwen is: dat een vrouw alleen maar instemt om met jou te gaan daten als ze je een leuke en aantrekkelijke vent vindt en dat ze je vertrouwt. Vindt een vrouw dat niet, dan zal ze niet met je daten.

Helaas is dat voor menig man nogal eens niet duidelijk. Waardoor mannen zich vaak onterecht blijven afvragen of een vrouw hem wel leuk en aantrekkelijk vindt. En of hij haar dan ook wel zomaar kan aanraken en kussen.

Nogmaals: 'Ja, dat kan. Sterker nog, een vrouw verwacht zelfs van je dat je op z'n minst iets probeert'. Onthoud dat als belangrijkste tip voor een tweede date. Dan zal ook deze date ongetwijfeld een succes worden.

Datingtips die je mogelijk ook interesseren