Wat doet een vrouw als ze je leuk vindt?

Wat doet een vrouw als ze je leuk vindt?

Een vrouw zal je niet snel vertellen dat ze je leuk vindt. De eer is dus aan jou om dat uit te vinden. Onder andere door te observeren wat een vrouw doet.

Door op de juiste momenten op de juiste dingen te letten kom je er namelijk veelal redelijk snel achter of een vrouw je leuk vindt. Maar daarmee moet je vervolgens uiteraard wel het juiste doen.

Dingen die een vrouw doet om je aandacht te trekken

Als een vrouw je leuk vindt maar ze heeft je nog niet eerder gesproken, dan zou ze kunnen proberen je te laten weten dat ze graag een praatje met je zou willen maken. Bijvoorbeeld door:

 1. Jouw richting op te kijken en te proberen oogcontact met je te krijgen.
 2. Naar je te glimlachen als je naar haar kijkt.
 3. Toevallig maar zeker niet onopvallend langs te lopen.
 4. Net te doen of ze heel toevallig even in je buurt moet zijn.
 5. Naast je te gaan staan of zitten.
 6. Zogenaamd per ongeluk tegen je aan te botsen.
 7. Je iets te komen vragen.

Alles wat jij vervolgens alleen maar hoeft te doen is een praatje met haar maken.

Nu vindt menig man dat al behoorlijk lastig. Iets wat meer dan eens het gevolg is van de vastgeroeste overtuiging dat je indruk moet maken op een vrouw.

Maar daar maak je een praatje maken met een vrouw alleen onnodig moeilijk mee. Bovendien zal indruk proberen te maken je absoluut niet het resultaat opleveren wat je verwacht.

Indruk proberen te maken heeft namelijk meestal als resultaat dat een vrouw zich niet op haar gemak voelt bij je. En als een vrouw zich niet op haar gemak voelt bij je, dan verdwijnt ze net zo snel uit je leven als dat ze erin kwam.

Probeer daarom altijd om ook met een vrouw die je leuk vindt op dezelfde manier een praatje te maken zoals je dat met ieder ander persoon in je omgeving zou doen. Want een vrouw wil je leren kennen zoals je echt bent.

Wat haar lichaamstaal je vertelt over hoe leuk ze je vindt

Zoals gezegd zal een vrouw je nooit zomaar vertellen dat ze je leuk vindt. Heel erg is dat overigens niet. Want of ze je leuk vindt kun je goed genoeg afleiden uit haar lichaamstaal. Als een vrouw je leuk vindt zal ze bijvoorbeeld:

 1. Langzaam maar zeker steeds dichter bij je komen staan of lopen.
 2. Je soms aanraken tijdens het praten.
 3. Willen kussen als ze haar lippen nat maakt of op haar lippen knabbelt.
 4. Steeds vaker ergens aan frunniken, bijvoorbeeld aan haar haren.
 5. Lachen om je grappen, ook al zijn ze serieus slecht.

Zodra uit de lichaamstaal van een vrouw valt af te lezen dat ze je leuk vindt, moet je niet veel langer meer wachten met actie ondernemen. Want als je dan alsnog te lang wacht, dan zal het vervolgens niet lang meer duren voordat ze ervan uit zal gaan dat je haar niet leuk genoeg vindt om wat te proberen.

Wat de berichten die ze stuurt je vertellen.

We doen ontzettend veel via tekstberichten tegenwoordig. Tekstberichten sturen heeft absoluut voordelen. Maar ook een niet te onderschatten nadeel.

En dat is dat tekstberichten ons lang niet zoveel vertellen als wanneer hetzelfde ons tijdens een persoonlijke ontmoeting zou zijn verteld. Want gezichtsuitdrukking, lichaamstaal en intonatie vormen vaak een zeer waardevolle aanvulling op hetgeen gezegd wordt.

Alleen al om deze reden is het absoluut raadzaam om alle contact met vrouwen via tekstberichten tot een absoluut minimum te beperken. En tekstberichten alleen in te zetten met het doel om af te spreken om elkaar te gaan zien.

Zo met tekstberichten omgaan maakt het tevens makkelijker om te ontdekken of een vrouw je leuk vindt.

Hoe minder tekstberichten jij stuurt naar een vrouw, hoe groter de kans namelijk dat een vrouw jou zonder enige aanleiding een tekstbericht stuurt. En wanneer een vrouw jou zonder enige aanleiding een tekstbericht stuurt, dan is ze op zijn minst geïnteresseerd in je.

Ook kun je ervan uitgaan dat een vrouw geïnteresseerd in je is wanneer ze duidelijk probeert om een gesprek op gang te brengen en te houden via tekstberichten.

Tevens zal een vrouw, als ze je leuk vindt, sneller hints kunnen gaan geven die erop wijzen dat ze je graag persoonlijk wil ontmoeten, ofwel fysiek tijd met je wil doorbrengen.

Wanneer je weet dat een vrouw je leuk vindt, dan geeft je dat ongetwijfeld een goed gevoel. Maar vergeet ook ditmaal niet om direct in actie te komen en ervoor te zorgen dat jullie elkaar zo snel mogelijk gaan zien.

Wat doet een vrouw als ze verliefd is?

Een vrouw die zich tot je aangetrokken blijft voelen zal op een goed moment verliefde gevoelens bij zichzelf gaan ontdekken.

Als een vrouw verliefd op je is, dan zal ze er onbewust voor proberen te zorgen dat dit je niet ontgaat. Onder andere door ontzettend haar best voor je gaan doen op allerlei gebied. Ze zal er bijvoorbeeld proberen:

Kortom ze zal zich zichtbaar vrouwelijker gedragen en je met woord en daad laten zien dat ze een perfecte vrouw voor je kan zijn.

Tevens zou ze zich kunnen laten ontvallen dat ze je gemist heeft zodra jullie elkaar weer zien.

Waarom weten dat een vrouw je leuk vindt totaal oninteressant is

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom jij zo graag wilt weten wat een vrouw doet als ze je leuk vindt of als verliefd op je is?

Zou de reden waarom je dit graag wilt weten kunnen zijn dat je het simpelweg niet durft om wat te proberen zonder dat je eerst zekerheid hebt.

Zelfzeker zijn komt van weten dat je iets kan of iets kan doen. En dus proberen we vaak eerst of we erachter kunnen komen of een vrouw ons leuk vindt, voordat we iets gaan doen wat mag met een vrouw die je leuk vindt.

Maar weet jij eigenlijk wel wat je precies mag doen en kan doen wanneer een vrouw je leuk vindt?

Bovendien is het heel mannelijk om het domweg gewoon niet door te hebben wanneer een vrouw je duidelijk probeert te maken dat ze je leuk vindt. Bijvoorbeeld: als een vrouw ja zegt tegen een date met jou, dan vindt ze je leuk en kijkt ze ernaar uit om je beter te leren kennen.

Dan kun je inderdaad stoppen met je afvragen wat een vrouw doet als ze je leuk vindt.

Zoeken naar zekerheden is vaker wel dan niet je tijd verdoen en je kansen bij een vrouw vakkundig verprutsen.

Want het duidelijkst en het snelst antwoord geeft een vrouw je zelf wel zodra je iets probeert. Bijvoorbeeld: haar uitnodigen voor een date, haar aanraken tijdens een date of haar kussen tijdens een date.

Als je wat probeert, de weet je door de reactie die je van een vrouw krijgt direct hoe de vlag erbij staat.

Wanneer je een vrouw bijvoorbeeld sociaal geaccepteerd aanraakt tijdens een date, dan kan ze op twee manieren reageren:

 1. Ze laat je je gang gaan,
 2. Of ze draait zich weg van jouw aanraking.

Als ze je je gang laat gaan vindt ze je leuk en kun je wat meer proberen. Draait ze daarentegen weg van jouw aanraking dan vindt ze je niet leuk genoeg en kun je maar beter even stoppen met proberen.

Vanzelfsprekend gaat hetzelfde op voor kussen. Als ze jouw kus beantwoordt, dan weet je zonder enige twijfel wat dat ze je leuk vindt. Ook wanneer ze wegdraait van jouw kus weet jij heel goed wat ze van je vindt.

Ik weet dat het makkelijker gezegd is dan gedaan om iets te proberen bij een vrouw. Maar wat je wellicht zal motiveren om gewoon maar iets te proberen is: dat iets proberen je aantrekkingskracht op een vrouw vergroot. Dit in tegenstelling tot passief afwachten en naar zekerheden zoeken dat de aantrekkingkracht die je op een vrouw hebt juist als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Iets doen, iets proberen en risico nemen is namelijk een uiting van mannelijkheid voor vrouwen. En hoe meer jij op een juiste manier uiting geeft aan je mannelijkheid, hoe geïnteresseerder een vrouw in je zal raken en hoe leuker ze je zal gaan vinden.

Dat een vrouw niets anders doet dan jou slechts laten weten dat ze je zou willen ontmoeten heeft ook nog een andere reden. Afwachten of je inderdaad met haar komt praten is onbewust tevens een test om te ontdekken hoe het met jouw mannelijkheid gesteld is. Initiatief tonen en de leiding nemen is namelijk een goede eerste indicatie voor een vrouw dat het met jouw mannelijkheid wel goed zit.

Bewijzen dat het met je mannelijkheid wel goed zit moet je overigens vanaf het allereerste moment blijven doen om de aantrekkingskracht die je bij een vrouw gecreëerd hebt te behouden. De eenvoudigste manier om dat te doen is de leiding nemen en houden en initiatief nemen en houden bij alles wat jullie samen doen.

Wellicht lijkt dat lastiger dan het is. Want initiatief nemen en de leiding nemen is feitelijk niet anders dan voorstellen doen en beslissingen te nemen bij alles wat jullie samen aangaat, doen en ondernemen.

Samengevat betekent dit dat jij als man voor het allergrootste deel zelf in de hand hebt of een vrouw je leuk vindt of niet. Vrouwen vallen bij een man namelijk vooral op wat zijn uiterlijk, houding en gedrag uitstraalt. Straalt jou uiterlijk, houding en gedrag mannelijkheid uit dan zal dat vrouwen aantrekken.

Een uitstraling die jij zelf heel makkelijk een handje kunt helpen door gewoon te doen wat je man moet doen en te proberen wat een vrouw verwacht dat een man zal proberen.

Daarmee maak je jezelf leuk voor een vrouw en zul je je nooit meer af hoeven vragen of een vrouw je leuk vindt en wat zo doet als ze je leuk vindt.